Reklama

Reklama

Dokonalý Spiderman

(seriál)
  • USA Ultimate Spider-Man (více)
USA, (2012–2017), 38 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Duncan Rouleau

Předloha:

Walter Simonson (komiks)

Hudba:

Kevin Manthei

Hrají:

Drake Bell, J.K. Simmons, Chi McBride, Logan Miller, Tara Strong, Clark Gregg, Tom Kenny, Adrian Pasdar, Matt Lanter, Stan Lee, Rick D. Wasserman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(104)

Recenze (50)

RenaM 

všechny recenze uživatele

Vlastne tento seriál ma s naším pavúkom zoznámil... ešte hrozne dávno, keď som prepínala a prešla som aj na disney. je to také milé, vtipné a ľahké podanie, bez tých temných miest typu smrť jeho strýka. Nedá sa povedať, že by to bol filmový trhák, ale aj tak... Páčia sa mi aj jeho nový "spoluhráči", ktroý tomu dávajú taký iný rozmer. A tie vsuvky ma síce niekedy otravujú, ale je to také ozvláštnenie. Srší to vtipom, takže za mňa takých 95% :-) ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na tohle to nechtěl vůbec dívat. Doslova to NESNÁŠÍM, seriály tohoto typu a anime... Ale nakonec, protože to bylo od Marvelu a navíc to hrálo na Disney Channel, tak jsem si řekl, proč ne. Kupodivu jsem nebyl zklamaný, ale naopak překvapený. Připadá mi to, jako taková pohádka, teda vlastně film "Na vlásku". Je to vlastně pohádka, ale aby měla úspěch, mířila na na masovou generaci. Je to, jako kdyby jste dali Spidermana a k tomu přiadali velké COOL! Vtipy byly dobrý, takový ty nesmyslný. Například: "Ty znáš Spidermena?" "Ano, chodíme spolu na španělština" (A potom fakt dobrá scénka, jak Spidy hraje na kytaru se sombrérem na hlavě.) Dabing na jedničku, pokud je to od Studia Virtual, tak je to kvalita vždy. Takže nakonec hodnotím kladně. Určitě ještě nějaký ten díl shlédnu na DC. ()

Reklama

Bull2 

všechny recenze uživatele

Nádherné animace, dobrý dabing a spoustu hrdinů, zlosynů a serepetiček. Příběhy setkání/zrození se neshodují a to ani u těch nejprofláklejších jako například Doctor Octopus či Zelený Goblin. Ale co čekat, když to má název Ultimate Spiderman (stejně tak jako Amazing Spiderman aneb WTF Electro?). Humor, dělaný pro ranný školní věk, se v některých dílech dá vydržet, jindy je toho zase moc. Vydržel jsem to a nakonec jsem nebyl zas až tak zklamán, že jsem to udělal. Spidy, don't steal fourth wall break from Deadpool. ()

janny 

všechny recenze uživatele

Aha,tak Spider-Man jazdí na motorke(a na čo mu je potom pavučina?). A jeho IQ v tomto seriály dosť kleslo.Humor už začal klesať oproti iným seriálom.Pár častí my stačilo na to aby ma dokonale odradilo.Pretože pozerať sa na trapáka ktorý nie je smiešny ani iným postavám a ani divákovi je hrozné(čo sa dosť často opakuje). Je fajn že sú tam iné postavy ale v každej časti sa opakuje príbeh(urobí hlúposť/príde nový zloduch a k tomu jeden z Avangers ktorí si myslí že je sprostí a na konci chytí/zastaví zloducha a jeden z Avangers mu povie že nie je sprostí a dokáže veľké veci). Teda v závere je to pozerateľný seriál ale len v tom prípade že máte menej ako 12 rokov. ()

LokiZombie 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí první série: Běžnému divákovi nemusí sednout styl vyprávění posílený českým dabingem, nicméně seriál exceluje ve vykreslování Spider-manovských dobrodružství v širším kontextu univerzaa ,,Co kdyby byl Spider-man teenagerem ve světě Avengers a Shieldu". A zatímco komiksový hrdina si vyšlapal za 50 let cestičku, po které se mu jde lépe sólo s klapkami na očích, tahle svěží mutace pavoučího hrdiny též funguje jak od začátku pro dětského diváka, tak postupem času i pro diváka dospělého. Absolutním vrcholem pro mě byly epizody 13(s Dr. Strangem), 25 a 26 (povedené zkombinování goblinských mytologíí dvou různých univerz- hulkoizní Ultimatní skřet na mainstream vznášedle byl dokonalý). ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • Herec Drake Bell, ktorý prepožičal hlas samotnému Spider-Manovi, túto postavu predtým parodoval vo filme Superhrdina (2008). (Macejko)
  • Když Spider-Man zachraňuje lidi, kteří vypadli ze vzducholodi, řekne, že to viděl u Iron Mana. Jedná se o narážku na film Iron Man 3 (2013), kde Iron Man musel zachránit lidi padající z letadla. (Knowho)

Reklama

Reklama