Reklama

Reklama

Hračkářská verze Buzze z dětského menu nahradí Buzze Rakeťáka a on zůstává v restauraci rychlého občerstvení Zatímco Bonnyiny hračky uvíznou s otravnou, tři palce velkou imitaci Buzze, skutečný Buzz je zavřený v restauraci v podpůrné skupině pro vyřazené hračky. Zatímco Woody s bandou vymýšlejí jak zachránit kamaráda, Buzz se snaží utéct z psychoterapeutického sezení hraček. (Disney Channel)

(více)

Recenze (24)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A další filmeček, který si hraje s postavami z Příběhu hraček 3". Když už nic jiného, tenhle snímek má alespoň nápad, což se v případě "Air Mater" říct nedá. "Krátký příběh hraček" si pohrává s hračkami, které najdete u happy mealů a podobných menu. Je to celkem zábavné, což je fajn, ale na druhou stranu, ani tohle není snímek, který nějak zásadně vybočuje v oblasti animované grotesky. Hezké na jedno kouknutí, na DVD s filmem se to musí vyjímat jako fajn bonus. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo môžu ponúknuť krátke príbehy hračiek ? Akurát tak krátke príbehy o hračkách. Je to vtipne, zábavne a predovšetkým krátke, no iné príbehy sú o niečo lepšie. Hlavne tie dlhšie ako That Time Forgot alebo Toy Story of Terror. 70% - 3* ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Druhý diel zo skvelej mini-série Toy Story Toons. Tento krátky film má jednoduchý príbeh, dobré tempo, ale najlepšie sú postavy. Áno, odložené "fun meal" hračky boli výborné. Celý nápad tej "terapie" sa mi veľmi páčil. Najlepšia postava je pre mňa Funky Monk. Aj keď mal vo filme iba jednu hlášku, tá bola výborná a celkový nápad nemá chybu. Som neskutočne rád, že Pixar takto pokračuje s Toy Story. Len tak ďalej... Pre tých, ktorý sa o filme chcú dozvedieť viac, odporúčam si pozrieť aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Angusa MacLanea. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který - na rozdíl od Havajských prázdnin - nevypadá jako pouhá vystřižená scéna z libovolného Toy Story a je vážně vtipný. Odložené hračky na terapii jsou nápad za milion. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama