Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednoduchší príbeh som dávno nevidel ako bol práve tu s príbehom ,ktorý je predvídateľný ako vysielanie sprav na markíze.Film útočí na diváka hlavne brutalitou, rozbitými hlavami či prasknutými kosťami to je ukázané surové a baby sa s tým vobec neserú, ale mohli tam ukázať aj viacej bojového umenia a nie len tu krčmovú bitku. A chýbali mi tam i nejaké pomôcky - nože,mačety,motorová pila a pod. Malo by to tú správnu dávku akcie a góre omáčka by tomuto filmu určite pomohola aby film bol zaujímavejší. Hlavne som sa tešil na boj dvoch najsilnejších alfa samíc, no , ale bolo vymalovane skôr,než som si ten boj mohol aj vychutnať. Konečne prišlo finále, ale ani to nesplnilo moje očakávania, bolo z celého filmu najlepšie, ale chýbala mu gore efektnosť, tam mohli tvorcovia viac pritvrdiť.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vlastně se musím dost přemáhat, aby dal alespoň ty dvě hvězdy za nezávadnou technickou stránku. Raze je totiž úplně uboze prvoplánová podívaná, přičemž její obsah i samotný účel existence se dají popsat slovy "ženy v tílkách se perou". Protože proč? Protože why the fuck not, protože to tak chceme. Kdo se u toho baví - budiž. Pro mě je to degradace filmového hororu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane krvavá brutalita, podtrhnutá tým, že išlo o ženy. Nehľadajte v tom nejaký extra dej, ten je veľmi prostučký, ide hlavne o pobavenie. A toho tu je dosť. Ani si nepamätám iný film, kde by som videl brutálnejšie súboje s takým masakrom. Tie prebíjajú aj hrozne hlúpe dialógy, najmä reči o bakchantkách v rámci osvetlenia pointy zápasov otravovali. Na škodu je len, že práve hlavný súboj bol asi najviac odfláknutý a na môj vkus dosť rýchly. Ale asi viem, prečo tak autor urobil, takže sa to dá prekúsnuť. Príjemným prekvapením je aj to, že film sa snažil aspoň trocha zaútočiť na emócie, síce neohrabane a možno trocha klišoidne, ale snaha sa cení. Najväčšou slabinou je koniec, vôbec nebol podľa mojich predstáv, to je však len môj subjektívny názor. Niekomu inému sa môže páčiť práve taký. 75/100 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bomba!!! Neskutečnej, brutální nářez. Kosti křupou, pěsti lítají a krev stříká všude po aréně. Boj s tou největší fenou jsem si nehorázně užil a křičel z plného hrdla, ať ji Sabrina nakope prdel. Závěrečnej masakerčík byl lahodnej a výbornej. Boje hezky natočené, gore nedigitální a krásné zrealizované. Ještě, že souboje tvořily 80% filmu, jelikož obsah mezi byl docela nudnej. Tento kousek si ty 4* určitě zaslouží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Drsné holky zásadně nebaští kokos, ale s oblibou si navzájem rozmlátí "kokos". Větší počet uvězněných dívek je nuceno bojovat proti sobě pod dohledem šíleného manželského páru, který si tuhle zábavu dopřává už po generace(!). Pravidla boje neexistují a důležité je promlátit se až do finále. Dívky, které nebudou ochotny boj podstoupit, dávají vsázku nejen svůj život, ale také život svých nejbližších. Sabrina, kolem níž je příběh soustředěn nejvíce, bojuje o život své dcery, kterou kdysi dala k adopci. Ani po zdolání všech protivnic není tak úplně nad čím jásat. Absolutní vítězka má totiž absolvovat začlenění do spolku. Strhující boj o přežití v nehostinných podzemních kobkách plný zrasovaných ksichtíků a dolámaných kostí za přítomnosti instalovaných kamer pro publikum z řad zbohatlíků, kteří krvavou řež sledují, může začít. Dívky v nátělnících je to, co (mužské) oko upoutá jako první. Ono je toho však mnohem víc, co se dá pochválit. Film od počátku nasadí agresivní tempo, nad velkým vysvětlováníím se příliš nepozastavuje a jde ostře na věc. Jednotlivé souboje jsou od sebe odděleny popiskami, která z dvojice dívek jde právě proti sobě bojovat v oválném a zděném ringu, aby v tom nebyl chaos, i když přece jen byl, ale to ani není tak podstatné, Nevzpomínám si totiž, že bych za poslední dobu viděl film, ve kterém je slabší pohlaví vystaveno takové agresi a chová se tak agresivně, čili řeže se hlava nehlava, cáká z něj krev, masakrují si navzájem obličeje a ještě se u toho snaží být sexy a drsné zároven. Vražedná kombinace, není-liž pravda, ale působivá, originální a velmi schopně natočená. Režisér Josh C.Waller, který dohromady nic pořádného nenatočil, je pro mě slibným objevem, že pokud něco v budoucnu ještě natočí, tak to bude "maso". Pokud má jeho film nějakou výraznou slabinu, tak spočívá v tom, že nejměně do poloviny filmu není komu pořádně fandit, jak jsou charaktery bojovnic (záměrně) nejasné. Zoe Bell, která vypadala mezi účastnicemi věkově nejstarší, si svoje sympatie musela těžce vydobýt během filmu. Je jednou z producentek filmu. Rachel Nichols, která se rovněž podílela na produkci a Rosario Dawson se ve filmu (k velké škodě) moc neohřály. Pokud jde ještě o slabiny filmu, nebylo příliš objasněno, jaká konkrétní kritéria mají nedobrovolné účastnice pro boj splnovat, ale vydedukoval jsem, že je to především dobrá fyzická kondice, a v případě hlavní hrdinky i vojenská průprava, je však zvláštní, že hned v úvodu zdolá trénovanou kickboxerku(!). Tyhle nepatrné kudrlinky však nabušený zážitek nijak nekazily. Samozřejmě film měl čím dál větší grády a bitky nabíraly na brutalitě. Film byl mixem několika hororových subžánrů a uvítal jsem jeho "dirty look", který se nikdy neomrzí. Na diváka si v perfektně vystavěném finále přichystal nejedno překvapení. Dobře mířené a nekompromisní údery na diváckou nervovou soustavu, a občas i na solar, stály za to. Mé hodnocení: 100% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama