Reklama

Reklama

Recenze (5)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se vyloženě sázelo na cecky a pipky no ale i toho bylo málo, hloupy a prostě hodně špatný film aspoň byla Bloody Mary kočka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bloody Mary 3D“ není dobrý film, protože se z legendy, která je zde prezentována, vytratilo všechno, co ji dělá zajímavou. Není zde jediná scéna, která by dokázala diváka vyděsit, není zde jediná scéna, která by dokázala hororově zapůsobit. Je to unylé, nudné a bez nápadu, což se promítá i v nudných hereckých výkonech, které nedokážou oslovit, a to v podstatě u žádné postavy. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Jedinné co na tomto filmu je dobré je cool plakát. Jinak je vše úplně špatně. Atmosféra žádná, vraždy bez nějakého nádechu, či nečeho z čeho by se udělalo alespon malinko mdlo a o strachu se taky nedá mluvit, jelikož tomu se Bloody Mary vyhýbá obloukem. Zkrátka film bez něčeho, co by stálo dále za nějaké povšimnutí, kromě toho, že herečky nebyly škaredé. Dávám10%, a to jen z toho důvodu, že tomuto filmu se mi odpad dávat nějak nechce. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to se hodně nepovedlo nechal jsem se zlákat názvem a pěkným plakátem a teď toho lituju. Bloody Mary 3D jak nejlíp popsat film no tak ano vraždí tam holka pěkná holka, ale vraždy jsou podány přímo ukázkově amatérsky a to je podle mě celý film. Vraždy by se hodily do jakékoliv reklamy a to nejspíš i před desátou večerní, ale rozhodně se nehodí je dávat do hororu. BM 3D mi připadá jako něco co se odehrává před porno scénou než se jde na věc to včetně té hudební vložky po zhruba 15min, která byla opravdu děsná. Mé hodnocení je jasný odpad, ale jelikož dam první hodnocení tak dam 1*,ale za co tak to opravdu nevím snad za pěkný holky. ()

Reklama

Reklama