Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak pracujúci v Expresnej zásielke sa pokúruje s Yamakasi lebo musí vrátiť lóve otrlému šikmáčovi s mexikánskou gorilou po boku. No proste to by jeden nevymyslel. Ale zas nebolo to až také zlé. Bavilo to, nenudilo a človek sa vždy rád pozrie na parkur a na tých bláznov, kde všade dokážu doskočiť a nezabiť sa pri tom. Čiže slušné B-čko vhodné na oddych. 3 z 5 ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka. Síce nenadchne ale ani priamo neurazí, takže na jedno pozretie akurát. Herci neherci akrobati fajn, homovlk stále chlapec, ale akrobaciu zvláda, bodaj by aj nie, keď s tou svojou mušou váhou mu fyzika problém nerobí... Určite lepšie ako extrémne nevyužitý Freerunner. Ale nič viac nič menej. 50% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si lhát. Dávali to v televizi. A přestože byla Růžovka velká konkurence, koukla jsem na tohle. Nebyla to úplná blbost. Obsazení dobré. Lautnera mám kromě Stmívání ráda úplně všude, Avgeropoulos znám jenom z jedné role (s tím jménem fakt prorazila?!) a zbytek šel. Přesto jsem měla s filmem stejný problém jako se všema podobnejma, kde jsou "jiný dovednosti". Za mě to je hraní jenom na půl, kdy se na ty skutečné hvězdy trochu zapomíná :( ale ono to ve výsledku je stejný jako každý jiný film o zlodějích, ať používají jakoukoliv metodu. Znáte to, když je tam baba, je víc z věcí kolem. Jediné, co jsem nečekala, takže alespoň trochu změna, to s šéfem zlodějský bandy. To jsem nečekala. PS: líbí se mi, že v ulicích velkých měst jsou tak příhodně nastavené věci, aby se parkuristum dobře hopsalo. Třeba, když je auto hned u stěny levým bokem. Jak ten chudák parkoval a potom vylézal? :O ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama