Reklama

Reklama

Hluboko v srdci Louisiany leží největší bažina v Americe. Miliony kilometrů nehostinných říčních ramen, močálů a mokřin, kde vládne příroda a člověk se ji snaží zkrotit. Mnozí zdejší obyvatelé jsou otrlí potomci francouzských emigrantů, kteří byli vyhnáni z Kanady v 18. století a usadili se v tomto drsném, ale majestátním prostředí. Dnes se těmto lidem říká Cajuni a jsou známí po celém světě pro svou chutnou kuchyni, typickou hudbu a živoucí kulturu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

History nám dal další seroš ze zajímavého prostředí. Koho už záblo z Trucků na ledě nebo se začínal nudit u průpovídek Barryho Weise ve Stroge Wars, má možnost zvolit teplejší oblast. Stačí mu jen nějaké to vznášedlo, ostře nabitá puška, lano s hákem kterej utáhne pár stovek kg než se ohne a nějaká ta hodně smradlavá návnada. Výlet do bažin, ve kterých se kdesi pod vaší loďkou v bahně ukrývají často až 4 metroví krokodajlové může začít. Natočeno je to dobře, divák si kameramana ani neuvědomuje a má pocit, že to celé vlastně sleduje naživo. Zajímavá věc z míst, kam by se mi asi moc nechtělo ani kdybych musel. Tři aligátoří zuby. * * * ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Lov aligátorů není žádnej med. Seriál založený na sledování lovců aligátorů, ale není špatnej nápad a kouká se na něj dobře. Celkem zábava 80 %. ()

Reklama

Reklama