Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Recenze (72)

cariada 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se skvěle bavil. Co na tom, že je to béčko jak vyšitý, ale neskutečně vtipný a i herci se naštěstí neberou vážně což je jen dobře. K tomu je tu spousta pěkných holek, dost solidních hlášek, prostě skvělá odechovka. ()

Mol odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady novodobých trapných pokusů udělat pořádné béčkové scifi. Ty už se dnes bohužel netočí. Nezbývá než zamáčknout slzu ve voku a pustit si něco z dob, kdy počítače ještě nekurvili filmy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Za co jsem vlastně kdysi udělil tu hvězdu? Monstra: Filmy s pavouky mě nikdy nebavily, takže si už ani nevzpomínám, jak se zde hlavní aktéři jevili. Herci: Pamatuju si jen, že jeden z chlápků vypadal jako nepovedený Idris Elba. ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivá zhovadilost, kterou jsem dokoukával po kousíčkách téměř měsíc. Bohužel ani dementně vtipné to nebylo...prostě jen blbé. Pavoukotřesení přineslo špatné digitální triky (očekávaně), příšerné (ne)herce, totálně zprasený scénář a úsměvnou režii s podivným střihem. Zkrátka filmeček k pokoukání. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

"Utíkejte! Jsou tam obrovský pavouci! Některý velký jako trpaslík!" ...památná to věta, která se zapíše do legendárního slovního arsenálu céčkových filmů. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy a další jejich rádoby efektový ekohoror. Jelikož se o pavoucích poslední dobou nic neobjevilo, byl jsem zvědav, jestli to bude alespoň v něčem originální. Nebylo. Po celou stopáž se neustále tlačí na dramatičnost a veškeré epizodky, které tu jsou k vidění, tu už prostě byli. A ne jednou. Typická SyFy kýčovitost je i zde k mání a to v pořádné dávce. Takže ve výsledku z tohoto snímku vyznívá další blbina nestojící ani za zlámanou grešli. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

To teda moji první Ice Spiders mě bavili víc... Tady i nejjednodušší ostny jsou udělaný digitálně a ještě k tomu k ničemu.. Místy spíše komedie ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ono je to strasna chu*ovina,to je pravda,ale na druhej strane neskutocne zabavna,clovek sa nema cas nudit,takze tri hviezdy to istia...:-) ()

Patriot.X 

všechny recenze uživatele

Když se někdo nechá v potápěčském skafandru spolknout obřím pavoukem, umístí do něj výbušninu a poté ho opustí řitním otvorem, aby vzápětí výbušninu odpálil, tak je to příklad bezprecedentní odvahy! Někteří na CSFD to ovšem odměňují odpadem. Hnidopichové!! ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pavouci chrlící oheň a běhající po vodě, tragický efekty, herecký výkony k zblití, děj k smíchu a co je nejvíc k pláči? Že Edward Furlong měl tu čest hrát v jednom z nejlepších sci-fi filmů všech dob a o dvacet let později se nezmůže na nic lepšího, než na tenhle výsměch :/ ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Já i chápu, že z toho měli všichni srandu, že to všichni brali s nadhledem. Jenže mě to prostě ani nebaví, ani nepřijde vtipný. Půl filmu jsem se myšlenkami zabýval otázkou kam až Edward Furlong klesl, a kde soudruzi u něj udělali chybu, protože to T2 mohl, a určitě i měl být hvězdou. Film se samozřejmě ani nedá moc považovat za film, kamera fail, herci fail (Furlong teda nejvíc), triky fail (jak z videoher z roku 1995). Netočte prosím takové filmy! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

New Orleans ten sa má, odkedy prešiel z rúk Francúzov pod správu anglicky hovoriacich pánov, dostáva jednú ranu za druhou. Prežil vyčíňanie Lestata a jeho prihriatých po krvi bažiacich kámošov, stal sa objektom záujmu Kataríny, ktorá však nebola žiadnou celebritou, ale nanešťastie jedným z najničivejších hurikánov a teraz, roku 2012, presne v duchu mayských proroctiev ho postihol posledný úder, pavúčí a hlavne filmársky teror. Sy-fy už nevie akú lahôdku by ešte mohlo divákovi ponúknuť a tak mu predhodilo pavúčikov, ktoré vznikli pravdepodobne medzidruhovým krížením s drakmi, a tak sa niet čomu diviť že v prípade potreby dokážu pľúvať oheň. A aby som nezabudol, aj herci sú nápodobne pravdepodobne prvým úspešným výsledkom kríženia človeka s iným živočišným druhom, len škoda že to boli asi nejakí oslovia a sliepky... ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

pobavil sem se jak prase!! :D :D :D :D takovej amaterizmus sem dlouho neviděl, čekal jsem sci-fi nějakej horor o pavoucích, ale tohle byla spíš parodie na podobný filmy, takovou píčovinu sem dlouho neviděl :D .....škoda dědečka s hůlkou a toho, co mu pukla hlava, jinak by ty bílý krabi, co šlehají oheň porazili dřív!! :D :D :D LOL takovej FAKE ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Občas docela vtipné, někdy hlavuneberoucí chování. Určitou soudržnost to ale má. Furlong zde nevypadá, že by mohl někdy ještě hrát v Terminátorovi jako vůdce povstání proti strojům. ()

Reklama

Reklama