Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Recenze (72)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Jako bych tu cejtil plyn.“ ,,To víte, nesnášim laktózu.“ Pavouci tentokrát začali svižně a vtipně. Postavy hláškovali jako o život a logické chyby se vršily jedna na druhou, což vše slibovalo příjemný céčkový zážitek. Jenže po první půlhodině jakoby tvůrcům došly nápady a tak pokračovali pomocí nastavovaných nudných scén. Ty se skládají z běhání a utíkání sem a tam, přičemž naši skupinu hrdinů vždy pronásledují maximálně tři až čtyři osminozí přátelé. Sem tam se ale nějaká ta scénáristická perla objeví a myslím, že se vyplatí si počkat i na závěr, který je skutečně originální. ()

fallanga odpad!

všechny recenze uživatele

Mám opravdu velký strach z pavouků, ale kdyby vypadali takhle, tak je chovám jako domácí mazlíčky. Toť k efektům. Jinak vše ostatní na tomhle filmu je hnus. ()

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

No, co si budem povídat, vážně se ten film brát nedá... Ale občas tam jsou fajn scény! Například scéna "zpomalená smrt v lese", kdy se osoba A otáčí 1 minutu aby pak další 2 křičela "jméno osoby B", zatímco osoba B s pár plamínky na budně v agonii umírá. Čímž se dostávám k dalšímu skvělému bodu: multifunkční pavouci, kteří nejenom SPOILER! že neuvěřitelně rychle rostou, nýbrž též mají zabudovaný plamenomet, vystřelují pavučinu a dokonce vysávají mozek brčkem! A to zdaleka není vše. Nicméně tyhle "perly" tu nehoráznou blbost nezachrání. Děj je děravý a herci strašní. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY! Po hooodně dlouhé době se opět má mysl otevřela, aby pozřela další z CSFD braků. A v hlavní roli zase zvířata vs. skupinka chudáčků. A to v pecce s názvem Pavoukotřesení. Jednoduše řečeno, jedná se o krásné New Orleans, kde dojde k zemětřesení. To ještě není to nejpřekvapivější. Z puklin po tom geologickém zázraku totiž začali vylézat pavouci. A ne ty nudní pokoutníci, kteří na vás bafnou v noci v kadibudce. Tady mluvíme o pořádných maccích, kteří sice nemají oči, ale umí protivně pískat a plivou oheň, obludy! Proti nim se postaví obdoba hloupého Honzy, New Orleánský spasitel, který to ve svých třiceti letech dotáhl až na pozici řidiče vyhlídkového autobusu. Nic naplat, hákovat se musí. Skupinka jelit, která se pomalu ztenčuje zahrnuje i ukrutnýho rappera ("Sem z ghetta, vole! Tvoje noční můra je moje realita!") s jeho samičkou, dědulu s alergií na laktózu, projevující se smradlavými prdy a astmatickou učitelku s fakanama, která je schopná provést pitvu rambo nožem. A základní otázky. Je zde i prsatá blondýna? Ano. Ukáže prsa? Ne. Umře alespoň? Taky ne... Ale přesto ten film má svý světlý stránky. Zatímco se autobus, obtěžkán pavoučisky obřích rozměrů řítí ulicemi New Orlens, kolemjdoucím je to naprosto u prdele! :) Pavouci se rozmnožujou štípnutím a obrovským vředem, ze kterého za efektního výbuchu vyleze novej pískací pavouček. A když pavoučí supermámu neprostřelí ani raketa? Hlavní jelito se navlíkne do neoprenového skafandru, proběhne mezi znuděnými komparzisty a nechá se sežrat. Přitom nám nabídne neuvěřitelný pohled ze zažívacího ústrojí pavouka, vyleze pavoučici z prdele a zavěšen na zápalné šňůře, odpálí jí do horoucích řití. Dalším z kladů je spusta poučných novinek, jako že New Orleans již prodělalo morovou ránu ve středověku nebo že astma se dá léčit potapěčskou bombou. Pecka, ne? :) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Začátek ještě šel (na svou kategorii), ale postupně to nudí víc a víc a konce se nejde dočkat - to snad musí přepnout úplně každý. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Už ten názov je zabitý a film je dobrá pičovina ale nejak am neoslovila, asi som viac na tie žraločie mogbastery. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pro mě zatím film roku a největší šílenost, co jsem viděla si tak od Sharknada. A i to Sharknado to svou absolutní tupostí předčí. V tom filmu dávalo smysl snad méně než 0% dialogů a děje. Herecké výkony trumfly i mladého kluka ze Sharknada (ten byl pro mne dosud absolutní dno) a i ti fotbalisti umějí často hrát lépe. 0,1% za... hm vlastně nevím za co, ale zasmál jsem se. ()

Citera_Mor 

všechny recenze uživatele

"Ten kluk má koule." ... "Ani nevíte jaký." .... A všichni, kdo toto dosledovali do konce taky... Nicméně na oddech dobrý. ()

RedBoryyys odpad!

všechny recenze uživatele

Ale nene,von to fakt někdo myslel vážně ? Jen kombinace lenosti a touhy,zjistit zda to může být ještě horší mě nedonutily vstát a vypnout televizi,kdy jsem nakonec psychickým vyčerpáním asi v 83minutě usnul a přišel tak o zřejmně úžasný závěr... :-( :-D ()

UrsusDom 

všechny recenze uživatele

V první půlce filmu zde byla šance na slušné béčko, která byla v druhé půli promarněna. Trapné hlášky málokdy sklouzly ke vtipu. Ono asi je fakt, že dobré digitální triky nejsou vše a k "uvěřitelnosti" nestačí jen zle vypadající pavouci. Jaksi jsem se nebavil. Jedna hvězdička za snahu o vykreslení charakterů postav a vztahů. ()

Reklama

Reklama