Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Recenze (72)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Nemohu se přestat smát. Rozhodně berte tento film jako komedii, protože jinak je to strašná splácanina. Pevně doufám, že to autoři nemyseli vážně, protože mnohé záběry mne svou stupiditou výborně pobavily. A "samice aligátora je silná" - perla filmu. Užijte si hezké ječící holky, úžasné perly v dialozích a příšerné animace pavouků - co byste asi od SyFy čekali? ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to nebolo vôbec zlé, zo všetkých pavúkov určite najlepšie. Prestarnutý John Connor ma tu naozaj potešil, no mohol dostať oveľa viac priestoru. Proste klasický film ktorý si v našich končinách našiel pevné miesto na FILM+, kde svojho času naozaj nešetrili s jeho reprízovaním. ()

Matrix44 odpad!

všechny recenze uživatele

To nemozu mysliet vazne! Hroza! Rovnako hrozne vyzera Edward Furlong. Skoro som ho nespoznal. Mal by prestat chlastat a obmedzit by mal aj hanbace. Potom by mozno dostal aj lepsiu rolu ako v takomto dese! ()

Frimo odpad!

všechny recenze uživatele

Nerád hodnotím film ako totálny odpad, ale pri tomto mi to nedá. Taká ohromná stupidita sa dá nájsť len ťažko. Nemyslím tým trápne efekty, ale hlavne správanie sa postáv ktoré bolo tak moc blbé, že sa na to ani nedalo pozerať. scenárista určite nemá všetkých päť pohromade. Toľko debilov na jednom mieste sa dá nájsť asi len v USA. ()

smajlítko odpad!

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se a dodnes nevím proč.Klišovitost předčila i dojem z chlupatých růžových pavouků s plamenometem. Dialogy komentovat nebudu, protože mi za to nestojí. V podstatě Ordinace v růžové zahradě před deratizací. ()

kataklysm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt jízda. Ale dá se to dokoukat, párkrát jsem se i upřímně zasmál některým absurdním situacím, kterých je tam hromady... ()

bizon.99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se tedy podařilo,trikově naprosto dokonalé a scénář s režií mají minimálně oscarovou nominaci jistou.Televizní film,který si svého mentálně zaostalého fanouška najde. 0%.(I ta je tentokrát moc). ()

Marrakech86 odpad!

všechny recenze uživatele

já tyhle filmy miluju :) člověk neví na co se má koukat a přepíná v televizi a narazí na tento film. Chvíli jsem přemýšlel, kdo tohle může natočit a pak jsem se převážně smál, protože tohle měli natočit jako komedii, každopádně 0% :) ()

Reklama

Reklama