Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pavoučí monstra zamořila Louisianu. Z nějakého záhadného důvodu se terčem rychle rostoucích bestií stala skupinka lidí kolem volnomyšlenkářského mladíka Paula a dívčí sportovní družstvo vedené trenérem, kterému byste nesvěřili ani plyšového medvídka. Tvůrčí trojice Forsberg/Birkett/Furst přesně splnila zakázku pro Syfy kanalizaci. Co na to konsternovaný divák, to už je jaksi vedlejší. Bude se na něj valit obří záplava stupidity v chtěně/nechtěném (věřte, že odhalit, co bylo úmyslně nablblé, nebo nebylo, dalo zabrat) komickém balení v podřadném technickém provedení. Na porci dobrého hororu se vůbec nedostane. Aby pavouci nebyli tak fádní, přidala se jim specialita - chrlí oheň(!). Vypadají nesympaticky, nijak strašidelně, jejich albín odstín jim na ničem zajímavém nepřidal. Když se nevedlo ani po tuctu pokusech navodit jakékoliv napětí, film jako jediné zvládal jet až do konce ve vysokém tempu. Úmrtí imbecilních postav byla komická, stejně jako jejich několikeré zakopnutí o kořen v lese při mohutném úprku před pavoukem. Nebylo jasné, jestli se dívám na grotesku se špatnými herci, nebo jen režisér si něco vypil, usnul a nechal běžet kameru. Odněkud z doupěte vylezl zdevastovaný Edward Furlong jako trenér, který naprosto nejevil známky herectví. Bug Hall v hlavní roli vám sice nepřivodí takový "bug", jaký byste v takové troufalé a zoufalé pičovině přece jen očekávali, nicméně vše si pokazí v tragicky koncipovaném závěru, kdy se přes půlku města vydá během v neprodyšné kombinéze a kyslíkové helmě zlikvidovat pavoučí královnu, která se usadila na jednom z mrakodrapů. Samozřejmě nechybí spousta leteckých záběrů na zamořené město, z něhož stoupá jen jakýsi digitální čmoud. Později mně došlo, že ten kouř znázorňuje zkázu, která vznikla po útoku pavouků. Ve filmech jsem toho viděl hodně, toto ještě nikdy. Tím si režisér splnil svůj sen natočit alespoň něco, co připomíná velkofilm. Dohromady se na filmu nedá nic pochválit. Triky jsou nejhorší z nejhorších, scénář kvete stupiditou, z herců je vám šoufl, přání, abyste byli přeblafnuti od blondýny Olivie Hardt, je tím jediným východiskem, jak si ukrátit ten tvůrčí zmar, jaký nám postižený dement Griff Furst nabídl. Snad ho ti pavouci sežrali. Horší už je jen jakákoliv "recenze" od Golfisty (IQ 20) a vyhrát lístky na kapelu Kryštof. 20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

Reklama

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Žijete?" ,,Žiju!" ,,...uáááááááááááááá!" ,,Kryjte se, nehýbejte se, ani nedýchejte!" ,,To zvládneme!" ,,Nezvládneme! Sežerou nás!" ,,Nesežerou." ,,Chramst!..." Tak to je srajda! Snažil jsem se na to dívat jako na komedii, ale i když jsem se smál, tak velkých komediálních kvalit snímek nedosahuje. Fakt lidi prchají před deseticentimetrovými pavouky? Božínku, ti pavouci jsou růžoví! No to mě teda... Scénář psali magoři, a tak i postavy se chovají jako magoři. Přál jsem jim hnusnou smrt, všem, bohužel, někteří přežili. ,,Vlezl jí do chřtánu!" Jo pavouci mají chřtán? Kdo to psal, propadal nejspíše z biologie. A použít v závěrečném megafinále hudební motivy z Psycha... Ale ne, být to vtipnější, jako dělá třeba Troma, tak to i beru. Tohle? Jednu z milosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jumbo spiders, some as big as dwarves! 1) Jak už název napovídá, těžko budete hledat větší blbost v nejhlubších análech filmového průmyslu. Hluboce céčkovému snímku nelze upřít, že jde přímo k věci - první pavouci se objeví hned na začátku filmu a scénáristé diváka, věru, zbytečnými rozhovory nezatěžují. Filmové dialogy jsou tak blbé, až jsou chvílemi hezké. 2) Sledovat toto dílo společně s partou dalších zhulenců, asi bych byl spokojen a bavili bychom se dobře. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama