Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Marfab odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby se náhodou někdy stalo, že bych dostal (čistě teoreticky) roli v nějakém filmu a já ho (čistě teoreticky) přijmul a po dončení a zhlédnutí asi patnácti minut byh zjistil, že se ten výtvor bude stejný jako tohle veledílo plné kříženců dráčků mráčků a hajzlpavuka, tak bych si vzal baťoh,uzenou makrelu a můj zlatý kroužek na holubi a zavítal bych do hlubokých jeskyní vstříc naproti mému kamárádu glumovi aby mě už nikdo nenašel a neviděl. protože tohle zvěrstvo předčí i reklamu na tampony, které vydrží i 24hodin krvácení v kuse. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Je to capina, ale zábavná, takže proč ne... Pavouci útočí na New Orleans (kde je asi celkem 20 lidí :), výborně skáčou, plavou po vodě a plivou oheň... No, neberte to... S lehkou nostalgií jsem zavzpomínal na některé kousky (starší i na ty novější) krále všech špatných béček, Jima Wynrskiho, vypnul mozek a v rámci možností extrémně špatného filmu jsem se bavil... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

No, co si budem povídat, vážně se ten film brát nedá... Ale občas tam jsou fajn scény! Například scéna "zpomalená smrt v lese", kdy se osoba A otáčí 1 minutu aby pak další 2 křičela "jméno osoby B", zatímco osoba B s pár plamínky na budně v agonii umírá. Čímž se dostávám k dalšímu skvělému bodu: multifunkční pavouci, kteří nejenom SPOILER! že neuvěřitelně rychle rostou, nýbrž též mají zabudovaný plamenomet, vystřelují pavučinu a dokonce vysávají mozek brčkem! A to zdaleka není vše. Nicméně tyhle "perly" tu nehoráznou blbost nezachrání. Děj je děravý a herci strašní. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie .... provedení příšerný, v některých scénách už asi nebyly na CGI peníze, takže vidláka obklíčí pavouci, kteří pak zmizí, protože veškerou náročnost grafiky spotřebují plameny na herci. Zpracování pavouků, kteří plivou oheň, vystřelují sítě, běhají po vodě rychleji jak po souši, kladou vejce do hlav a kopou prosvětlený chodby je hrozný, vypadají chvílema jak plyšáci pro děti (kromě záběru na hlavu královny, to bych pasoval spíš do pohádky s vodníkem Zindulkou) a postavy jsou kompletně dementní - šílený černošský pár (on byl ještě vtipnej, she went nuts later on), mentální ochranka jižana, která s útočnýma puškama nezabije NIC, povídání si v noře pavoučí královny, zatímco ona leze 7 metrů od nich na zdi a armáda vybavená dvěma džípama a jedním náklaďákem to korunovala. Ještě tam vlastně lítal bojový vrtulník, ale ten byl taky úplně na hovno. Ale byla to příjemná odpočinková píčovina :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama