Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejprodávanějších spisovatelů Bill Oakland (Alec Baldwin) přijde následkem brutální autonehody o ženu i zrak. Skvělý autor a profesor, který je nyní zničený, osamělý a zahořklý, se celé dny snaží se svou situací vyrovnat. Poté, co je příslušnice společenské smetánky Suzanne Dutchmanová (Demi Moore) přinucena k veřejně prospěšným pracím za to, že je zapletena do zneužívání informací v obchodních stycích svého manžela, jejich cesty se protnou. Suzannein život na vysoké noze se obrátí vzhůru nohama poté, co je nucena snášet Billovo cynické jednání a hrubé chování. Jakmile v něm však pozná skutečného Billa – vynikajícího spisovatele skrytého za neprostupnou zdí viny – vzplane mezi nimi vášnivá láska. Její návštěvy už pro ni nadále nejsou jen povinným odpykáváním trestu, nýbrž smyslnými setkáními. Oba opět pocítí to, čeho se jim dlouhou dobu nedostávalo – opětovanou lásku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (34)

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mno...je to jak od Rosamundy Pilcher, dialogy děsný a režisér by zasloužil na ústa ale Alec byl i s 30 kg navíc roztomilej. Filmy s touhle tématikou mám najeté a povětšinou mi dost vadí nevěrohodně zahrané tělesné postižení, což tady celkem fungovalo kdyby to nekazily některé fakt pitomé scény a hlášky. Demi byla tragická, to je ovšem nezvratitelný fakt ...vzhled kostra fakt nee...Hvězdičky za Aleca a Cote d' Azur ... ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

S "vôňou ženy" bych to nezrovnával. DM je stále kočka, nejak pochudla, chúďatko...AB naopak pribral. Dej predvídateľný. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

,,NAPÍCHANÁ ,, Demi , myslím tím obličej a Alec v rádo by , romantickém příběhu o lásce ve zralém věku . Jednoduchý scénář v němž je Demi zprvu velmi odtažitá , chladná , a pak náááhle roztaje . Divné . ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Film v poklidu proběhne a nezanechá v duši nic. V paměti na chvíli uvízne především dobrý výkon Dylana McDermotta a plastikami a botoxem mumifikovaná tvář Demi Moore. ()

Vieriq78 

všechny recenze uživatele

Opakom lásky nie je nenávisť, ale ľahostajnosť... kdežto nepriateľom lásky je strach. Voľná oddychovka, nenadchne ani neurazi...taktrocha rozprávka. 2+ ()

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý příběh lásky který je ale hezky zahraný, natočený a nadabovaný. V tomto snímku diváka asi nemá co překvapit a neřekl bych že je to úplně špatně, však život nebývá vždy jen šokující nebo spletitý, může být i úplně obyčejný a přitom kouzelný, Třeba že potkáme někoho z jiného světa než jsme sami a přesto nám ten člověk ukáže novou cestu, dá nám nový náboj k žití, stane se nám MOTIVACÍ. Že to zní jako klišé? Pak by mě zajímalo, co žijete vy..? ()

Aldante 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvezdu, z milosti, a to k sobe, ze jsem to dokoukala az do konce a nesla pryc. Demi Moore, kde na to ty zenske prisly, ze vazit 25 kg i s posteli je strasne sexy? Tak povrchni a lacine, to uz jsem dlouho nezazila a doufam, ze nezaziji. I Zdenek troska si muze myslet, ze slape na paty Sverakovi, podle meritek USA produkce a rezisera Mailera. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Film je o slepých ambicích a také o tom, jak slepý jsme vůči skutečné povaze našich nejdražších. Sice jde o jeden z těch snímků, kde jsou absurdní situace a podivnosti, ovšem Demi Moore a Alec Baldwin mezi sebou mají skutečnou chemii. :) (viděno s dabingem) ()

ImDude_man 

všechny recenze uživatele

Já Aleca Baldwina nemám moc rád, krom Honu na ponorku a snad Norimberského procesu mi ve všem ostatním, co jsem viděl přišlo, že přehrává, že je jak "otravný pomeranč" (annoying orange). Ale tady mně překvapil úsporností a civilností. Ono asi slepci nic víc nezbývá. Hodně dobře napsané dialogy. Asi 20 minut mi trvalo, než jsem poznal, že ta dáma je Demi Moore.  Ta po těch plastikách vypadá dost jinak, ale nestala se z ní obluda jako z Mickey Rourka. Zajímalo by mně jestli jí i v těch jejích 60ti letech ty dudy pořád tak trčí dopředu a nebo si nechala ty silikonové pytlíky k stáru vyndat? Ze začátku, kdy se děj rozjížděl a figuroval tam její psychopatický manžel mně to strašně nebavilo, ale po jeho internaci a jejím nástupu ve slepeckém centru to začal být zajímavý film. ()

Reklama

Reklama