Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden z nejprodávanějších spisovatelů Bill Oakland (Alec Baldwin) přijde následkem brutální autonehody o ženu i zrak. Skvělý autor a profesor, který je nyní zničený, osamělý a zahořklý, se celé dny snaží se svou situací vyrovnat. Poté, co je příslušnice společenské smetánky Suzanne Dutchmanová (Demi Moore) přinucena k veřejně prospěšným pracím za to, že je zapletena do zneužívání informací v obchodních stycích svého manžela, jejich cesty se protnou. Suzannein život na vysoké noze se obrátí vzhůru nohama poté, co je nucena snášet Billovo cynické jednání a hrubé chování. Jakmile v něm však pozná skutečného Billa – vynikajícího spisovatele skrytého za neprostupnou zdí viny – vzplane mezi nimi vášnivá láska. Její návštěvy už pro ni nadále nejsou jen povinným odpykáváním trestu, nýbrž smyslnými setkáními. Oba opět pocítí to, čeho se jim dlouhou dobu nedostávalo – opětovanou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (34)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní námět, slabý scénář a ještě slabší herci. To je pak největší kámen úrazu u takového filmu. Kdyby tu byli dobří herci, tak by dokázali přebít ten scénář, ale ke vší úctě k Demi Moore nebo Alecu Baldwinovi, ale i když jsou sympatičtí a u Demi i stále sexy, hrát neumí a to je u takové potenciálně silné látky spolu s děravým a nezajímavým scénářem (a režií) prostě problém. Smutná slabota, který ani zkratkovitý závěr nezachrání. ()

Aldante 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvezdu, z milosti, a to k sobe, ze jsem to dokoukala az do konce a nesla pryc. Demi Moore, kde na to ty zenske prisly, ze vazit 25 kg i s posteli je strasne sexy? Tak povrchni a lacine, to uz jsem dlouho nezazila a doufam, ze nezaziji. I Zdenek troska si muze myslet, ze slape na paty Sverakovi, podle meritek USA produkce a rezisera Mailera. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Průhledná romance, ozvláštněná motivem slepoty. Od romanticky zabarvených kousků nečekám velké inovace. Dostal jsem příběh, který se dal přežít a dokonce v sobě měl i něco malinko nevšedního a neohraného. Slepý spisovatel, kterého o zrak připravila autonehoda, při níž zahynula jeho žena, a manželka zámožného obchodníka by se za normálních okolností nikdy nepotkali. Podvratné aktivity podnikavého manžela však měly za následek, že skončil za mřížemi a manželka vyvázla s podmínkou, kdy na příkaz soudu zamířila za zahořklým, nepříjemně cynickým a hlavně tuze osamělým slepcem, jemuž bude muset předčítat v jeho stejně tak nevábné pracovně (originální nápad) a dolovat z pod jeho notně okoralé slupky milostné city. Po dvaceti minutách divák už ví, na čem je a jaký film sleduje. Počáteční nevraživost obou (po)hlavních protagonistů je vykoupena hrou na přefiknutí nikoliv slepé báby Demi Moore, kdy Alec Baldwin vidí i poševní vchod. A dál už to jde zcela očekávanou cestičkou. Manžel jde na svobodu, vedlejší kriminální motiv film nijak nerozvádí, což je možná škoda, manželka už ho nechce, zřejmě jeho utajovaná nevěra už v ní zadusila vše orální, co pro něj ještě chystala, spisovatel je vynalézavý filuta a toliko romantik, až se dá prohlásit, že jindy slizký Baldwin vykazuje něco jako herecký výkon a jindy protivná Moore je náhle plna pohlavních hormonů a aktivit, tedy něco jako sympatická. Koho jejich milostné rozjímání baví, může být rád. Film sice atakuje hranici tv filmu pro důchodce, je však i přes svá nevyčerpatelná klišé celkem snesitelný. 6/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu jsem se bála, že to Alecovi nebudu věřit, ale docela mě překvapil. Škoda jen, že nedával víc najevo emoce, dalo by to tomu filmu něco víc. Demi je super herečka, ale nemůžu se přenést přes ty plastiky, které jí vůbec, ale vůbec nelichotí a neskutečně mě to odtahovalo od hlavního příběhu. Když ale dám tohle všechno stranou, tak se jedná o smutnou romantiku, ale potěší. Má to krásné tempo, hezké dialogy, jen ty hlavn herce bych trochu přehodnotila. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film natočený podľa klasických elementov, kde vás nič neprekvapí (a aj to rýchlo uhádnete, že kto je „milenka“). Solídna hra od D. Moore a slušný výkon A. Bladwina, miestami ľahko inšpirovaný Al Pacinom. Každopádne by som čakal trošku „grandióznejší“ záver. P.S.: D. Moore ešte stále vypadá krásne, ale je vidieť, že si využila služby od „lekárov“ viackrát, akoby mala. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku a francúzskom meste Éze. (dyfur)

Reklama

Reklama