Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Kreativní hříčka, již ocení ženy a muži, kteří se neberou smrtelně vážně, má velmi nečekanou a vtipnou pointu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Haha! Výborný snímek plný pravdy a pro chlapi i odhalení. Konečně nějaký film, který uvedl věci na pravou míru, nebo alespoň nevěru dostal do správného obrazu. Myslím, že francouzi jsou vybráni dobře, jelikož jsou charismatičtí a mají to v sobě. Podle mě povedené; opačný názor mají pravděpodobně muži. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pozliepaná patlanina, u ktorej som postrádala aspoň náznak deja. Väčšinu času som sa nebavila, aj napriek tomu, že som to vážne nebrala vážne. Canet potešil. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná oddechovka, v níž Dujardin stihne dokázat, že je skutečně vynikající herec mnoha tváří, který ač velmi atraktivní vzhledem, což ocení především ženské publikum, se nebojí ze sebe udělat odpudivého škemrajícího losera. Tahle hotelová kreace patří společně s komorním dramatem s Alexandrou Lamy k nejpovedenějším povídkám. Jediné, co mě trochu vyvedlo z míry, byla hororově sadomasochistická kreace Mélanie Doutey. Že by to byl jejich společný nápad s Lellouchem? ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Dujardin a Lellouche nám předložili pár typycky pánských situací, abychom se alespoň v jedné našli. A taky že jo... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jo, to hodnocení docela chápu. Les Infidéles totiž uplně nejsou pro zatvrzelý romantiky, homofoby ani majitele domácích mazlíčků (hehe). Nicméně když se k tomu správně přistoupí - čili jako k tvůrčímu rozptylu/úletu dvou prvotřídních herců ... pak s tim snad nikdo nemůže mít větší problém. Naopak potom ještě dvojnásob potěšej ty zcela seriózní kusy mozaiky, která tudíž v žádnym případě neni čistě komediálnim výtvorem (proto berte zdejší zařazení s velkou rezervou). --- Mimoto bacha ještě na dvě možný zrady: vystřiženou Mélanii Doutey (minimálně na mym dvdripu) a výborný pěvecký číslo příchozí až po závěrečných titulkách. --- Anonymní nevěrníci ftw!! (Patentovat, urychleně.) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Parádní nevěrnický povídkový slepenec, který v konečném důsledku dokonale a po všech stránkách charakterizuje nás muže, už jen tou symbolickou roztříštěností děje, z něhož se vyklubala hodně netypická komedie, která ovšem nezapře pověstný francouzský šmrnc !! Velcí sympaťáci a moji oblíbenci Dujardin s Lellouchem se na scénáři vážně vyřádili a určitě si natáčení museli nehorázně užívat.. Ta finální scéna, ačkoliv na diváka celou dobu šibalsky pomrkávala, mě vážně posadila nikoli na zadek, ale přímo "na prdel" !! ;) Nevěrníci určitě nejsou filmem pro každého, ale já se nestydím přiznat, že jsem se v tom několikrát poznal !! Bez upjatosti, předsudků a se sílou si utahovat sám ze sebe se jedná o hodně ultimátní nářez !! A to jsem HETERÁK jako poleno..;) ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povídkový film má typické neduhy tohoto formátu, kdy je úroveň jednotlivých příběhů velmi rozdílná, od dobrých, přes hloupé až vyloženě trapné. Jako celek to nedrží pohromadě navíc je to dosti nepřehledné. Chybí jasné oddělení povídek textem či aspoň stmívačkou. Pokud budete u filmu usínat, pocítíte tento problém ještě intenzivněji. Závěrečná pointa dokonale ilustruje, kde se právě nachází francouzská komedie, totiž v ..... Produkce: SPAD Films ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatný film. Ovšem jako komedie mi moc nepřipadá. Je v něm hodně pravdy, a proto se tomu nemůžu smát. Miniepizodku s prasátkem bych vynechala, protože to už bylo příliš i na můj vkus, a díky ní film dostal o jednu hvězdu méně. Ale je to francouzský film, tady můžeme čekat opravdu všechno a musíme být na to připraveni. I z toho důvodu jsem v Nevěrnících našla hloubku. Nejvíc mě oslovila příhoda manželského páru, který si jednou večer přizná svá skrytá tajemství - z toho by mohlo být klidně divadelní představení, zároveň oceňuji i styl zpracování povídek, nevadí mi, že nanavazovaly, nemyslím si, že to měl být účel. Konec filmu mě až zas tak nepřekvapil, tak nějak jsem to celou dobu tušila. 42% rozhodně není určující ukazatel pro tento film, dejte mu proto šanci. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povídkový film,který se nám snaží přiblížit problém "záletnictví" z několika pohledů,přičemž se mu to daří se střídavými úspěchy.Za mě nejlepší třetí povídka (manželka který si vynutí přiznání).Zbytek je těsně kolem průměru,humoru tu moc není a nejspíš to ani nebyl účel.Finální pointa celkem očekávatelná...60% ()

snared 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a nejvtipnější jsou ty miniepizody (Canet zahlazující stopy po nevěrné noci a pan čuně vybaven bičíkem s pani na houpačce byly ty nejlepší) z ostatních pak část s anonymními kurevníky společně s koncem las vegaské, který to zabil úplně. Povídkovej standart. 3* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím jak se k tomu vyjádřit. Nejvíc se mi líbili miniepizodky se zahlazováním nevěry, paní na houpačce a sezení anonymních nevěrníků :D Jinak obdivuji hlavní herce, že do toho šli :) Je to hodně odvážné, upřímné, ale o to zajímavější. Závěr je precizní, jelikož jsem čekala na nějaký zvrat, ale i kdyby nebyl, tak i tak pohled na život muže s tímto přístupem, mě dost zaujal. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Začátek = reálný náhled do mužských poklopců, pardon mozkoven = aneb jak pravil doktor Plzák = zatloukat, zatloukat , zatloukat. Pokračování = po krásným opojení, bolestný vystřízlivění... přiznání je polehčující okolnost = jak kdy a jedna (ne)veselá momentka z natáčení = "tati, můžu na houpačku, až se paní dohoupe? " Konec = tak ten jsem opravdu (ne)čekala. Nevěrníci byli úžasní, takže jim přihazuju pár hvězdiček. :-) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Já musím být tutově ujetej... To má snad míň procent než Babovřesky, a já tomu dávám plnej kotel. Ale co mám dělat, když se mi to tak líbilo? :D ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné. Jako celek to docela funguje a má to i ten francouzský glanc. Některé povídky jsou lepší, některé slabší. Žádná velká filmařina, ale vtip i poetika se dostavili. Klidně bych jednu povídku ubral a ten závěr, tedy pointa - no to mě moc nenadchlo :-/ ()

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama