Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

claudel 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná oddechovka, v níž Dujardin stihne dokázat, že je skutečně vynikající herec mnoha tváří, který ač velmi atraktivní vzhledem, což ocení především ženské publikum, se nebojí ze sebe udělat odpudivého škemrajícího losera. Tahle hotelová kreace patří společně s komorním dramatem s Alexandrou Lamy k nejpovedenějším povídkám. Jediné, co mě trochu vyvedlo z míry, byla hororově sadomasochistická kreace Mélanie Doutey. Že by to byl jejich společný nápad s Lellouchem? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povídkový film,který se nám snaží přiblížit problém "záletnictví" z několika pohledů,přičemž se mu to daří se střídavými úspěchy.Za mě nejlepší třetí povídka (manželka který si vynutí přiznání).Zbytek je těsně kolem průměru,humoru tu moc není a nejspíš to ani nebyl účel.Finální pointa celkem očekávatelná...60% ()

Reklama

fleurette 

všechny recenze uživatele

Devět povídek v režii sedmi francouzských režisérů na téma mužské nevěry. Ústřední dvojicí jsou Jean Dujardin a Gilles Lellouche, kteří vystupují ve všech hlavních povídkách a poslední dokonce i režírovali. Názvy povídek: Le Prologue, Bernard, La Bonne Conscience, Lolita, Thibault, La Question, Simon, Les Infidèles Anonymes, Las Vegas. Poněkud smíšený pocit, některé povídky jsou lepší, jiné horší. Dujardin a Lellouche jsou výborní herci, což přispívá k přijetí filmu. Nejvíce se mi líbila 'La Question' s Dujardinem a jeho ženou Alexandrou Lamy, byla velmi přesvědčivá. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím jak se k tomu vyjádřit. Nejvíc se mi líbili miniepizodky se zahlazováním nevěry, paní na houpačce a sezení anonymních nevěrníků :D Jinak obdivuji hlavní herce, že do toho šli :) Je to hodně odvážné, upřímné, ale o to zajímavější. Závěr je precizní, jelikož jsem čekala na nějaký zvrat, ale i kdyby nebyl, tak i tak pohled na život muže s tímto přístupem, mě dost zaujal. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Uvažuju, komu je tento satirický škleb určený - že by chlapům se stejnou diagnózou, o které téma pojednává? Pochybuju, že něco takového přemírou testosteronu postižené štvance pobaví. No a mě už vůbec ne. Jediný okamžik, kdy jsem ožil, byla epizoda ze skupinové terapie, plus opakovaně zmiňované vložené skeče. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama