Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (575)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vidieť dva filmy snímané Noéovým kameramanom v jeden deň asi nie je prospešné psychike, ani očiam. Korine asi nenávidí súčasnú mainstreamovú produkciu o teenageroch a tak si natočil ich vlastnú verziu. Ako vidno, nie všetci sú tým nadšení a nie každý dokáže v jeho filme nájsť zmysel jeho pichania do osieho hniezda. Všetci na vyške húlia ostošesť, zábava vyzerá tak, ako som nikde nikdy nezažil, ale všetko je to prehnané naschvál a je to súčasťou Korineovej provokácie.. Páčil sa mi vývin postáv, ale nepáčil sa mi v záverečnej fáze príklon k akejsi psychedelicko-melancholickej nálade. Btw tu vznikol alternatívny klip k Spearsinej Everytime a ten by mal rotovať na VH1. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že dnes lze překvapit i s Generací MTV, která se tváří tak, že pokud nemáte Lamborghini, tak se k Vám nebudou znát (a vy nikdy neochutnáte to všechno, co si schovávají pod těmi maličkými plavkami). V první chvíli mě napadlo, že ten člověk chtěl natočit psycho ala Jen Bůh odpouští s artovým fetišem a dlouhými záběry s naprosto nečekanou hudbou, ale tohle mělo v sobě mnohem víc. Očekávání je svinstvo. Já to furt říkám a ... Everytime od Britney Spears už pro mě nebude jako dřív:). ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nič proti tomu žánru nemám, veď na tie dievčence sa pekne pozerá, ale doprdele kde je nejaký príbeh ? Okrem toho, že sú to Spring Breakers ? Nebavili ma postavy a ani ich ďalšie prasačiny, ktoré zaberajú asi pol hodinu, kde je všetko super spomalené, aby ste si za doprovodu Skrillexa a Cliffa Martineza vychutnali každú jednu bradavku, či neónové svetielká. Jedná scéna sa mi ale ľúbila a to bola ta s Britny Spírs. Inak nuda a lepšie by bolo keby sa spravilo len 5 minútové video, ktoré by bolo asi aj tak dlhé, pretože toľko zaujímavých veci sa vo filme ani nestalo. 40% - 2* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vlastně se ani nedivím tomu rozporuplnému hodnocení. Po první minutě jsem si řkal ááááá kozy, bikiny, no sem s tím, ať maj moje oči taky nějakou tu radost ze života, po devatý minutě jsem si říkal, no tak to asi vypnu, po třicatý minutě jsem si říkal, aha to není špatný, abych si na konci filmu řek, tak tohle byl pětihvězdičkovej nářez. Přestože já a MTV generace jdem každý po naprosto odlišný cestě, tak tohle mě sežralo. Film ukazuje kam až vede lidská prázdnota. Sice to ukazuje zvláštním až hypnotyzujícím (kombinace hudby s obrazem ), ale ukazuje to s takovou vytrvalostí, že jsem tomuhle filmovýmu hypnotičnu propad. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Již brzy po nejasném, přelétavém úvodu, pestrých barvičkách a "prázdninové" hudbě vám dojde, že tento film nebude o strukturovaném příběhu, výpovědi o "čemkoliv" a dokonce ani o postavách! Spring Breakers stojí a padají na uvolněné teenage atmosféře. Jedna chlastačka střídá druhou, do toho občas nějaké pubertální koze uteče koza, nikomu není jasné, co se děje a to povětšinou ani divákům. Herecky vyniká jen skvěle stylizovaný Franco, ústřední čtveřice naivních kravek není ani do konce filmu jednoznačně rozeznatelná, či nedej bože charakterově vykreslená... Naštěstí cílevědomá režie drží tento "líbivý" pop-útok na náctileté pohromadě. Výsledek sice nemůže být vzdálenější meditativně-drogovému Vejdi do prázdna, ale nudit se snad nebudete. 5/10 ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Selena Gomez uviedla, že bolo pre ňu ťažké stvárniť rebelku Faith, dokonca jej museli ukázať, ako sa drží cigareta. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama