Reklama

Reklama

Těsně před svatbou se u jednoho zámožného muže (Perry) rozvinou komplikované city k jisté svobodné matce. (Filmbox)

Recenze (5)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, hlavní představitel je dobře zahraný, celkově pasáže z firmy jsou dobré, to co film trochu kazí, že ona svobodná matka je ze začátku tak otřesná, že by jí nedal šanci snad nikdo. No a druhá postava která mne štve je bratr hlavní postavy, podívejte se sami, počkejte na scénu ve výtahu a pak posuďte, zda to bylo dobře zahrané, korunku tomu pak nasazuje český dabing, který až do tohoto momentu byl řekněme normální a tady na tu scénu jde o několik příček níže do úrovně amaterismu. Příběh není originální, vlastně ho ozvláštňuje afroamerické obsazení, které zde neobsahuje téměř žádné prvky typického přehrávání v afroamerických komediích, asi pro to, že tento film nemá téměř žádné komediální prvky, je to tedy na prvním místě romantické, na druhém drama a na třetím komedie s tím, že všechny tři položky jsou oslabeny na úroveň naprosto uvěřitelného příběhu. ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 14 000 000 $ Otvárací Víkend: 15 583 924 $ (v 2 132 Kinách) Tržby USA: 35 025 791 $ Tržby Celosvetovo: 35 025 791 $ ()

stratocasta 

všechny recenze uživatele

Tyler Perry je americkým ztělesněním českých komerčních televizí. Po letech plození odpadních! EddieMurphyštin se snažíte přijít s něčím novým, originálním a univerzálním, nad čím si nepomlaskají jenom sassy black women (české ženy v domácnosti a vyučení), a nakonec stejně skončíte u bulvárních Prima WTF Top Star Magazínů a Kriminálky Expozitura, kde jsou klíčovými důkazy teplota mínus patnáct a nemrznoucí kapalina, protože tak se alespoň společně s reklamama zaplácne ta hodinka vysílací doby. A když pak odcházíze z kina nebo vstáváte ze smradlavého gauče, abyste došli po nejnovějších nočních zprávách s Lucií Borhyovou vyhodit papírové ubrousky, dochází vám, že tu někdo zaspal 10 let a vy jste se radši měli na mobilu podívat s verbalem na nejnovější 240p dvdrip Válečného koně. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Niečo medzi The Pursuit of Happyness a Pretty Woman. Každopádne snímka pojednáva o milión prejednávanej téme a neprináša takmer nič originálne. Navyše všetko je to zaobalené v typickej Tylerovskej koncepcii, čo pre Európana nie je asi to pravé, na čo je zvyknutý. Každopádne pre mňa jeden z mála momentov, kde sa dá spatriť herecký potenciál Thandie Newton v plnej kráse. ()

Sole 

všechny recenze uživatele

Amerika ... Amerika na druhou ... Tak trochu "hodně špatně uchopená a přeslazená Pretty Woman v černém kabátě". Tento snímek je však takto koncipován zcela záměrně a Tylera Perryho, hrajícího (poněkud nepřesvědčivě) svou úlohu anděla, zachraňuje v jeho poněkud b-čkovém hereckém výkonu alespoň Thandie Newton. Přesto přese všechno, nebudete-li očekávat příliš, čeká Vás hoďka a půl melancholicky předvídatelné ódy na tvrdý osud matky s dítětem, jež se prokousává materiálním světem, kde na ní ?možná? čeká nějaký ten princ na bílém koni. Snímek však rozhodně nenudí a pokud si předem uvědomíte, do čeho jdete, může být i příjemným vyplněním filmového večera. 60% ()

Reklama

Reklama