Reklama

Reklama

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvej serii: Ako celok je to dost priemerny rodinny sitcom.Najvacsi problem vidim v obsadeni. Rob Schneider a Cheech Marin to drzia nad vodou, ale vsetky ostatne postavy su zatial dost nudne, co je dost velky problem. Rozhodne ale budem serial sledovat dalej, lebo zatial v kazdom diely sa objavila jedna neskutocne vtipna scena, ktora ma rozrehotala natolko, ze som si musel pauznut epizodu, kym som sa spamätal. Pokial bude takychto napadov v kazdej epizode viac a pokial sa poriadne rozohraju aj ostatne postavy, tak z toho moze byt skvely sitcom. No uvidime. Zatial 5/10. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Na to, že hlavní roli hraje Rob Schneider, to je překvapivě dobré = není to úplně strašné. Podle pilotu to vypadá na utahování si z kulturních rozdílů mezi bílými Američany a Hispánci, víc toho asi nelze očekávat. 50% a sbohem a šáteček. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Rob, je primitivní jednoduchý seriál a vesměs hloupý, ale na druhou stranu je vážně vtipný, je to ten smích, že vám je trapně čemu se smějete, ale stejně se tomu smějete. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez jako Hector je vynikající postava a zdroj většiny humoru. Má několik geniálních scén a hlášek (nejvíc mě dostala ta o jeho bravurním výkonu v divadelní hře, kde hrál Simbu z Lvího krále) a jeho postava může asi tak za 90% mého hodnocení. Ten zbytek je standartní sitcom o střetu dvou kultur, co se dočkal jen osmi epizod. ()

Eilem 

všechny recenze uživatele

Pilot slusny. Taky navrat do starej klasiky sitcomov by som povedal uvidime no. Zasmiat sa na tom da ale silnu trojku (Two and a half men, How i met your mother, Big bang theory) to urcite neprekona nia zdaleka. ()

Steve5cz 

všechny recenze uživatele

Jak mám docela rád Roba Schneidera, tak jsem myslel, že se mi seriál s ním v hlavní roli bude líbit o něco více. Není to sice propadák, ale také zatím žádná sláva. Opravdu vtipné momenty by se daly napočítat na prstech jedné ruky. Seriál hodně připomíná $#*! My Dad Says z předminulého roku, ale tam zářil William Shatner. Uvidíme co přinesou další epizody. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem shlédl všech osm epizod a s čistým svědomím dávám tři hvězdičky. Rob je příjemný rodinný seriál,který nám ukazuje sžití typického američana s mexickou rodinou. Některé vtipy jsou geniální a některé zas tak povedené nejsou. Zajímá mě jestli se seriál dočká i druhé řády,protože já bych jí přivítal. ()

starblade 

všechny recenze uživatele

No tak první díl je za námi. Už teď si dovolím říct, že si nejsem moc jistý budoucností tohoto seriálu. Na můj vkus to zase tak vtipné nebylo a tudíž téměř všudy přítomný smích mě lezl krkem. Ale na druhou stranu jsem si oblíbil Hectora a doufám, že se jeho postava nějak rozvine. No a Rob není špatný herec, ale na roli v seriálu mi moc nesedí. Občas mi přišlo, že slyším Charlieho z Dva a půl chlapa, ale to se mi asi jen zdálo. Dialogy jsou docela dobře zpracované a postavy se snaží hrát a nejen říkat tu svoji omáčku. Některé hlášky byly přeci jen vtipné a scéna s babičkou byla dobrá. No po prvním díle dávám pouhých 50% a doufám, že se úroveň zvedne. EDIT: shlédnuto a jsem spokojen. Letos se nám objevila spousta seriálů, které se nás snaží jakýmsi způsobem rozesmát, ale snad jen ROB mně dokázal rozesmát nejvíc. Proto *** úplně zaslouženě. ()

Reklama

Reklama