Reklama

Reklama

VOD (1)

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (83)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film. Tu elektronickou věc ve svém domě opravdu nechci. Dvojice prarodičů v podání Billa Crystala a Bette Midler neměla chybu. Pěkni si spolu sedli. Evidentně je to hodně bavilo. Škoda, že to chvilkami bylo jako na houpačce. Mohl také být více zdůrazněn kontrast mezi dvěma generacemi. Ale i takhle vedli zcela odlišný způsob života. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Místy vtipná i když velmi otřelá rodinná komedie….plná těch prapodivných rodinných situací a gagů, které by vás měli bavit…. Film nenudil, ale působil, tak trochu ohraným dojmem. Trestuhodných bylo na filmu osledních patnáct minut. Takhle trapný happyend jsem dlouho neviděl. Ale nebudu jen rýpat..... Mě se například ve filmu Rodičovský manuál líbil humor Byla Crystala. I když zcela jistě pochází ze staré školy, bavičství má zcela jistě v krvi. Víc než na dvě hvězdy to ale nedá.... ()

Reklama

leafroller 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, jež poskytne i nějaké to zamyšlení. Zamyšlení nad hledáním rovnováhy ve výchově dětí. Rovnováhy mezi pozitivním a negativním přístupem. A i když mohou některé situace zavánět extrémem, je to jen pro potřeby vyjádření pointy. Duo Crystal + Midler navíc dodává filmu sex appeal. Doporučuji. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $77,267,296Tržby Celosvetovo $120,168,633Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,972,477 //počet predaných kusov 163,359Tržby za predaj DVD v USA $11,095,329 //počet predaných kusov 626,706║ občas padne aj na nejaký ten dobrý vtip ale ináč je ti citeľne na silu schématická komédia bez patričného rázu /40%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Komediální talenty Billyho Crystala, Bette Midler i půvabné Marisy Tomei umí rozesmát i z mála, nicméně souboj s vysloveně trapnými a/nebo 100x provařenými situacemi, které každého nešimpanzího scénáristu napadnou okamžitě po nadhození zápletky (jako: děti nesmějí cukr, aby nevyváděly, takže si je děda samozřejmě usmiřuje zmrzlinovým dortem), úplně vyhrát nedokázaly. Kdybych počítal skóre, uhrály to taktak na remízu, jelikož závěrečné sentimentální padnutí si kolem krku přeci jen "zahřálo u srdíčka" (tfuj! :-)). 5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama