Reklama

Reklama

VOD (1)

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Recenze (82)

HAssAN 

všechny recenze uživatele

Možno by tie naše deti neboli také drbnuté, keby nemali takých drbnutých rodičov. Záverečný baseball spríjemnil celkový dojem. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NO ŽÁDNÁ SLÁVA , SLABÁ KOMEDIE PO AMERICKU . VÝCHOVA DĚTÍ V TÉTO LOKALITĚ MI LEZLA NA NERVY . MÍSTY VTIPNÉ A MÍSTY SLABODUCHÉ . TAKŽE PRO MNE LEPŠÍ DVĚ HVĚZDY . ŽÁDNÉ PŘEKVAPENÍ SE NEKONALO . BOHUŽEL . TOŽ TAK . ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon Billy Crystala a Bette Midler, naznačující jakýs takýs vtip, se nakonec zasloužil o to, že hodnocení filmu "Rodičovský manuál" dolezlo alespoň na 60%. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Bylo to těžké přežít 90 minut toho, jak v USA lezou dětičkám do zadku. Pár na zadek by to hned zpravilo. Proto mě momenty (které asi byly myšleny jako vtipné) spíš naštvaly než rozesmály. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Phil Simmons (Tom Everett Scott) si nechal patentovat svůj vynález na chytrý dům a zanedlouho má dostat cenu za objev roku. Musí však odjet z města a svou krásnou ženu Alici (Marisa Tomei) by chtěl vzít s sebou. Problémem je, že jim nikdo nemůže pohlídat jejich tři malé děti, které jsou navíc na své rodiče fixované. Nezbývá než po dlouhých letech zavolat Aliciním rodičům Artiemu (Billy Crystal) a Dianě (Bette Midler). Jejich příjezd děti moc nevítají, ale když rodiče skutečně odjedou, začne jedna velká rodinná katastrofa...Příjemná oddychovka s pár legračními momenty a snahou diváka dojmout k slzám. Moc se to sice nevede, ale i tak je tento film příjemnou pohodovou záležitostí. 60% ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Tolik oblíbená rodinná komedie jak z let osmdesatých. Pro mne spíše Pátek třináctého. Otřesné pitvoření, svobodná výchova malých amerických parchantů na pozadí reklamy na americký národní sport baseball. A jako vrchol pěvecké duety Crystal kontra Bette Midler, kterou jsem ještě neviděl v žádném dobrém filmu. Bavila mě pouze jediná scéna úmrtí Carla a to jen díky Geddu Watanabe. Po shlédnutí doporučuji klystýr a desinfekci mozku. ()

vabambule 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, od kterých moc neočekáváte, také nic extra nedostanete - tedy nejste zklamaní - ale který hezky zaplácne čas, když nevíte, co si pustit. Nenáročná rodinná komedie, sem tam klišé, ale k vaření dobrý... 55% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Billy Crystal je i po letech stále vtipný. Marisa Tomei je i po letech stále rozkošná. No a ten malý smrad s fiktivním přítelem klokanem je zralý napotlamě. Novodobé výchovné techniky jsou někdy skutečně neúčinné. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, jež poskytne i nějaké to zamyšlení. Zamyšlení nad hledáním rovnováhy ve výchově dětí. Rovnováhy mezi pozitivním a negativním přístupem. A i když mohou některé situace zavánět extrémem, je to jen pro potřeby vyjádření pointy. Duo Crystal + Midler navíc dodává filmu sex appeal. Doporučuji. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

No, 3* dávám za rodinný humor Billyho Crystala. U voodoo-mana jsem se opravdu smál. Jinak je to ta nejklišovatější komedie, která zachycuje vše co je s výchovou dětí v USA špatně. ()

yahoo 

všechny recenze uživatele

My čo sme už nejakého toho spratka odchovali vieme, že nie je všetko milé čo je malé. Pri niektorých situáciách som si spomenul ako som podobné problémy riešil ja. Nie to film hodný oscara ale ja nie som filmový kritik. A Billy je proste môj obľúbený. Jeho humor nie je pre každého, ale mňna poteší. P.S. po ďalšom zhliadnutí zakazujem pozerať a hodnotiť sopliakom ktorí nemajú aspoň 40. Toto je to čo nám starším vháňa slzy do očí. Tak ako v dobrodruhoch z veľkomesta 1 a 2 Billy nám starším ukazuje, že tu nie sme zbytočne. A aj keď už máme tie najlepšie roky za sebou, vždy je sa na čom zasmiať a na čo sa tešiť. Aj keď je to úder pálkou medzi oriešky . Od niekoho na kom nám záleží je to proste je vyznamenanie. Idem si pozrieť dobrodruhov chcem vidieť čo robí Norman a ako vyzeral jake gyllenhaal keď ma l desať . ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Dobrá,průměrná,příjemná,milá rodinná komedie!!!!!!!!!!!!! Billy "zlý prdoch" Crystal je fakt vcelku dobrý herec a Bette Midler je též dobrá,fajn ve své roli........... ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit, ale tady bylo prostě moc klišé, dojáku, hepíku a červená knihovna, že by se za ni nemusela stydět ani R.Pilcher, B.Crystal se sice snažil ze všech sil a měl pár gegů, ale bylo toho málo, zbytek rodinky byli infantilní všemilujcí vzorní blbečci, kteří mi lezli na nervy... ()

capitanflash 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná rodinná komedie, která však nijak výrazně nejde přes průměr. Dokonce jsem se i párkrát hlasitě zasmál což je u téhle kategorie filmů v zásadě úspěch. Pro mě plus i za Marisu Tomei na kterou bych se i s přibývajícími vráskami mohl dívat pořád :-) Každopádně by možná filmu paradoxně pomohlo kdyby přidal nějaké bláznivé scény. Zkrátka slušná komedie pro celou rodinu 3 hvězdy... ()

Reklama

Reklama