Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Recenze (83)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $77,267,296Tržby Celosvetovo $120,168,633Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,972,477 //počet predaných kusov 163,359Tržby za predaj DVD v USA $11,095,329 //počet predaných kusov 626,706║ občas padne aj na nejaký ten dobrý vtip ale ináč je ti citeľne na silu schématická komédia bez patričného rázu /40%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišel jsem v pátek z práce a čekal mě doma decentní úklid. Pustil jsem si na to HBO a tam tahle rodinná komedie jak kdyby z Hallmarku vypadla. Hallmark ale už neexistuje, a tak tyhle kousky jdou přímo na HBO. Za těch 100 minut jsem vypulíroval byt tak, jako snad nikdy. Zároveň jsem ale zjistil, že celou dobu mi po boku stál dost nezáživný, nezábavný a děsně nudný film, který nezachrání jinak dobrá Marisa Tomei nebo výrazný Billy Crystal. Tady to je prostě jenom taková plážová pohodovka, která vůbec nic nenabídne, jenom zaplácne čas. A pakliže u toho filmu nebudete nic dělat, budete si řikat, že hůř ten čas už zaplácnout ani nešel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TÍM JAK VYCHOVÁVÁ SVOJE DĚTI, SE NÁM SMĚJE DO KSICHTU!“ … ,,TO TA JEJICH GENERACE, JDOU NA TO JINAK“..... /// Rodinná blbina, která má na to pobavit všechny ty, jenž se nebojí dětí. Taky je tady nějaký poselství, který bych ale nechal Američanům (naše děti jsou přece jiný!). Billy Crystal je v poho, Marisa Tomei je můj typ (no jasně, dyť to má taky ,,za pár“) a ta tuna klišé hold k rodinnejm kouskům patří. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se mladejm hlídat parchanty. 2.) Obdivuju americkej styl výchovy a miluju malý Američánky. 3.) Je mi u prdele na co čumím, prostě chci jen film, kde se nemluví sprostě a nikdo neumře. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalá komedie, ale téma je natolik univerzální, že úplně stačí příjemné obsazení a funguje to. Hlavně Bette Midler a Billy Crystal jsou krásná stárnoucí dvojka. V drobnostech tento Rodičovský manuál sice zastaral (kdo dnes ještě někoho šťouchá na Facebooku?) a je tu celá řada starých klišé, které se dnes už nenosí (zlá učitelka s ruským přízvukem), ale to je jednoduše vývoj. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Absolutne oddychová rodinná komédia, v ktorej ani klišé až tak nevadí a vtípky sú na svojich miestach. Filmová príručka o výchove môže osloviť nielen mladých rodičov. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Průměrné a dosti obyčejné. Zrovna výběr herců mi moc nesedl a téma už je také docela opotřebované a mohlo být více bláznivé, než usedlé jako tady. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zvířata a děcka ve filmech moc nemusím a tady je dětiček hojně, na druhou stranu je tahle komedie ale celkem průměrná (což je tentokrát klad) a perfektně klišovitě jede podle scénáře, který každý, kdo viděl Bláznivou školku, Dvanáct do tuctu atd. atd., dobře zná. Já si u toho po kalorickém obídku dobře oddychla. A Toník Hawkovic si tu pěkně nepěkně natáhl skateboard :) 50% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kterou si užijí všichni, počínaje nejmenšími a konče nejstaršími. Vtipný příklad jak se stmeluje rodina. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem to sledoval v televizi a bylo mi líto, že se Billy Crystal na plátna vrátil zrovna touhle trapnou komedií....jo a ta jeho asi 8letá vnučka, co měla ksicht jak permanentně nasraná padesátka, tu už doufám nikde v žádnym filmu neuvidim. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ze života plná vtipu, ponaučení a nepředvídatelných akcí, které rozesmějí. Herecké obsazení je příjemné. Mohu pouze doporučit - opravdu pobaví a zvedne náladu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, přesto, až na několik zaškobrtnutí, překvapivě zábavná rodinná komedie, kterou táhne zestárlý, k nepoznání oteklý, přesto stále hláškami a vtipem sršící Billy Crystal. A zdatně mu sekunduje Bette Middlerová. Jistě základy jsou klasické a celé je to vystavěné z tradičních klišé, ale přesto, i přes několik trapností, to drží pohromadě. Hlavně díky překvapivě velké hromadě zábavných dialogů a hlášek na téma rodinného života, vztahů a výchovy dětí. A všechno je ochuceno několika více či méně nahořklými momenty, které nejen zvýrazní chuť, ale také pobízí k zamyšlení toho, koho se týká. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film. Tu elektronickou věc ve svém domě opravdu nechci. Dvojice prarodičů v podání Billa Crystala a Bette Midler neměla chybu. Pěkni si spolu sedli. Evidentně je to hodně bavilo. Škoda, že to chvilkami bylo jako na houpačce. Mohl také být více zdůrazněn kontrast mezi dvěma generacemi. Ale i takhle vedli zcela odlišný způsob života. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rodinná komedie. Chválím Bailee Madison, že se začíná více objevovat, ale tohle zrovna nebylo asi to pravé ořechové. Místy to pobaví, ale většinou to nudí. A závěr? No řekněte, kdo nečekal, že to takhle skončí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokud nedojde na moralizování na konci, je to vlastně celkem zajímavá komedie. Trochu jsem si myslel, že to bude zaměřená na to, že je zde starý chlap, co nemá dobrý vztah k technologiím, ale film se zaměřil na to, že je zde situační komika, která funguje. Je to hezké rodinné pojetí, které mě bavilo. Jenže jak říkám, pak se začne moralizovat, všechno se vysvětlí, hraje se na tíživou notu rodinné lásky a toho, co se udělalo špatně, a už je to jen obyčejný film, který se snaží vštípit nějaké poselství. Skvělým zjištěním je ale fakt, že Billy Crystal to v sobě pořád má. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, nebo spíše takový rodinný film, který se příjemně sleduje, se sympatickým obsazením, především Bette Midler a mladičká Bailee Madison. Doporučuju, když se chcete podívat na nějaký nenáročný, fajn film. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

komedie od které jsem vůbec nic nečekal (původně jsem jí ani neměl v plánu),takže moje překvapení snad nemohlo být větší.Velmi příjemná a hlavně vtipná komedie,která si na nic nehraje a i když jí z každé kapsy kouká nějaké to klišátko,nakonec to vůbec nevadí.Kdo by snad čekal víc než rodinnou zábavu na sychravý večer má smůlu,ale za mě úkol splněn...80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andy Fickman /utek na horu carodejnic/ natocil priemernu US komediu, ktora sa dost vynima  v zaplave podpriemernych umelych US zlatanin.  Bette Midler /Ten co nosi Smulu/ ako - tak na urovni,  a Marisa Tomei /Blazniva Zatracena Laska, Vitejte v Sarajevu/ bola sice vyborna, ale sama to rozhodne nestaci utiahnut, Billy Crystal az zbytocny : 56 % ()

Reklama

Reklama