Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank chce své těhotné dívce dokázat, že je schopen být otcem, a proto 'unese' jejího dvanáctiletého synovce a zúčasní se s ním nezřízeného víkendového výletu na kanoi, který pořádá jeho nejlepší přítel Casper. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Královská zábava založená na tom, že hlavní hrdina je totálně neschopnej ve všech oblastech života no a tenhle řízek čapne svýho syna, přifaří se ke svýmu nadrženýmu kámošovi a hurá na vodu. No a v podání takovýhle sestavy přichází na řadu impozantní humory, pravda jemnocitné dámičky nebo romanticky založené dušičky tohle asi skolí při první scéně, ale já jsem prase obecný a tenhle humor jsme si užíval plnejma douškama. Film zcela ovládla scéna, jak tam Casper klatí v pelechu nějakou dánskou micinu a vedle se Frank marně snaží usnout a čelí Casperům výzvám ať se připojí, když už ne svým ptákem, tak alespoň prstíčkama. Překvapující výživa přichází v momentě, kdy se ožralej Frank potácí kampem a najednou vídí jak Caspera zezadu futruje skautskej vedoucí. No jak říkám humor tady vládne. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nemůžu rozhodnout, co si o filmu myslet. Ta káva byla asi pro mě příliš silná. Občas dobrý vtip, ale žádná sympatická postava. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

1. výbuch už po několika minutách, další následovaly. Škoda, že v jiných pasážích je to naprostý opak zacházející až do trapnosti. Filmu hodně ubírá kamera. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Klovn se sice v celovečerním filmu drží svého extrémního humoru, ale oproti seriálu je to takové utahané. Jsem zvyklá, že padá jedna pecka za druhou, jak jsou nahuštěné do kratší stopáže. Ale bavila jsem se i tak. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Natočený zřejmě velmi lacino, vcelku nezajímavé postavy a obyčejný typicky rafťácký děj.. A přesto ! Nutno vydržet, nepodcenit na první pohled nudnou lajnu příběhu, který průběžně graduje až do absurdní prdele :-) ALe nutno dodat, že se nejedná o vyloženě fekální humor, drží se to přesně na tý hraně ... Můžeš pro mě něco udělat ?? ??? Řekneš, že jsi ji šukal Ty, a já jsem jí jen strčil prst do zadku.. . ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

"You're too ugly for this place." Hoci som sa severským komédiám dlhú dobu vyhýbal, Klovn fakt pobavil. Trocha iný štýl humoru, no žiadne vypatlané americké pubertálne nezmysly. Pre niekoho možno prisilné, pre mňa po dlhej dobe dobrá komédia. ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Žiadna komédia ... ale fekálna trapošina pre úchylov, ktorých "akože humor" sa motá okolo rozkroku. JASNÝ ODPAD !!!!! ()

Reklama

Reklama