Reklama

Reklama

Haikjú!!

(seriál)
  • Japonsko ハイキュー!! (více)
Trailer 1
Animovaný / Komedie / Sportovní
Japonsko, (2014–2020)

Předloha:

Haruiči Furudate (komiks)

Kamera:

Jumiko Nakata

Hrají:

Ajumu Murase, Kaito Išikawa, Satoši Hino, Miju Irino, Daisuke Namikawa, Hiroši Kamija, Nobuhiko Okamoto, Júki Kadži, Šin'ičiró Miki, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Hinata se chce stát hráčem volejbalu, přestože je nevelkého vzrůstu. Protože na jeho základní škole není mužský volejbalový klub, tak trénuje sám, s holčičím klubem nebo s kamarády z jiného klubu. Nakonec se mu podaří sestavit tým na právě probíhající soutěž, kde se utká s egoistickým hráčem Kageyamou, též známým jako "King of the Court". Hinata je sice malý, ale jeho skoky jsou na jiné úrovni. Přesto je obrana soupeřů lepší a Hinatův tým odchází poražen. Následně se Hinata dostane na Karasuno střední školu, kde se svým rivalem Kageyamou bude muset spolupracovat v jednom týmu. (Sneaky)

(více)

Recenze uživatele Roby k tomuto seriálu (1)

Haikjú!! (2014) 

Skvělá sportovní série s parádní charakterovou chemií mezi hlavními hrdiny, sebestředným Kageyamou a ze všeho nadšeným Hinatou. Zápasy jsou volejbalovými šachami a jsou dostatečně napínavé, aby vás připoutaly k obrazovce. Velkou výhodou téhle série je, že i vedlejší hrdinové jsou neskutečně zajímavý a zábavní. Možná nejlepší sportovní anime všech dob. ()

Reklama

Reklama