Reklama

Reklama

Pureun sogeum

Trailer 2

Obsahy(1)

Doo-Hun (Kang-ho Song) je bývalým gangsterským šéfom, ktorý sa zapletie so záhadnou krásnou ženou Se-Bin (Se-gyeong Sin). Netuší, že Se-Bin je v skutočnosti nájomná vrahyňa, ktorá má za úlohu zabiť ho. Veci sa výrazne skomplikujú, keď k sebe dvojica začne niečo cítiť... (Rambo159)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl trošku pomalejší, takže trvalo dlouho, než mě film dokázal vtáhnout do děje, a minuty vůbec neutíkaly. Jakmile se to ale rozjelo, paráda. Dobré herecké výkony, zajímavé zakombinování vaření do takovéhleho tématu (líbil se mi typ restaurace "vyber si & uvař si") a vizuálně taky moc pěkný. 3,5* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to pohodovej film, kterej sice nestojí moc na akci ani na ději, ale na formě podání. Taková zasněná, korejsky ukázkově vizuálně úžasná atmosférická záležitost. Ani mi moc nevadila délka, i když akce je málo. Když je akce, je "americky" sestříhaná, ale i tak v pohodě. Závěr mi bohužel přišel až neuvěřitelně trapný. Každopádně se jedná o pěkný, fajnový průměr v korejské filmové produkci, žádná pecka, ale tradiční kvalita. Navíc úžasná hudba a některé kamerové záběry. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

■ Kang-ho Song na záviděníhodné úrovni charakterní a výborný herec, jeho herecká partnerka na záviděníhodné úrovni dobře vypadající. Korejský standard na záviděníhodné úrovni :). ■ Plot: Gangster na odpočinku a mladá dívka, kdysi vynikající sportovní střelkyně, která ho nejprve sleduje a nakonec ho dostane za úkol zlikvidovat. Film nejen o vaření. Podepisuji se pod komentář snipera18: http://www.csfd.cz/film/309846-pureun-sogeum/?comment=9129571# ■ Citace: "... o nejakej dynamike sa tu moc hovoriť nedá, tempo filmu je skôr také pomalšie ... vzťahu medzi hlavnou dvojicou, medzi ktorými nevznikne láska, to by už aj kvôli vekovému rozdielu medzi nimi pôsobilo skôr umelo, ale také zvláštne puto a skutočné priateľstvo ... O akciu tu až tak moc nejde ... situácia s útokom so zabijakmi v byte. ... prvotriedny vizuál, výborná kamera, celé to tak dobre funguje ... Plné hodnotenie síce nedávam, ale som veľmi spokojný" ■ Po druhém vidění přemýšlím, co se mi na to tak líbí a zjišťuji, že vztah. Stárnoucí osamělý gangster je krásná postava, charakter, má v sobě drsné citlivé gentlemanství. Dívka, která ho má zabít, je nesmírně pozraňovaná, o pomoc volající, zobrazena tak křehce sexi, že by se dala sežrat. Dohromady k sobě oba tyto silné charaktery pasují, až člověk vůbec neuvažuje, jak jejich vztah může fungovat: "Kdyby láska byla červená, tak tohle je purpurová." Vlastně to stojí na protikladech. Drsné-křehké, v pohodě-zoufající, rozhodné-doufající. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vynikajícímu hereckému obsazení bohužel podkopává nohy scénář. Po zmateném začátku přichází dost nudný střed a zachraňuje to až konec. Vztah hlavní dvojice mě nechával taky docela chladnou, tedy až na tu krásnou finální scénku. Ta byla moc dobrá a originální. Líbil se mi hudební doprovod a atmosféra při vaření... ale nadprůměrný film vypadá jinak. Slabší *** ()

hanakonochi 

všechny recenze uživatele

Výborný casting, no z kombinácie gangsterského filmu a romantického príliš dominuje to druhé. Nemôžem si pomôcť, ale pripadá mi akoby mal Hyun-seung Lee počas celého nakrúcania ružové okuliare. Pokúšal sa ma presvedčiť o tom, že kriminálnik chce opustiť život v podsvetí, chce sa naučiť variť a nezabúda, ako sa holými rukami postaviť štyrom zabijákom s nožmi, zatiaľ čo ja som mal dojem, že variť vie a nie je gangstrom v pravom slova zmysle. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Doo-Hun a Se-Bin jdou na promítání filmu Sunny (2011). (Denila)

Reklama

Reklama