Reklama

Reklama

Bad Kids Go to Hell

Trailer

Obsahy(1)

Šesť študentov súkromnej strednej školy sa na jedno temné a búrlivé sobotňajšie popoludnie ocitá vo väzbe. Počas svojho osemhodinového uväznenia sa päť zo šiestich detí stane obeťou hroznej "nehody", až nakoniec zostane nažive iba posledné. Potom, čo väčšina z týchto zbohatlíckych detí odíde do večných lovisk, príbeh pokračuje sériou vtipných a šialených zvratov. Prišli duchovia prestížnej Crestviewskej akadémie konečne potrestať najhorších a zdanlivo nedotknuteľných výrastkov? Odpoveď nie je jasná, ale jedna vec je istá: peniaze ich oteckov tentokrát nezachránia ani jedno z detí... (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na horor málo hororové, na komedii málo úsměvné. Bylo tu pár momentů, které měly něco do sebe a bylo tu i pár hezkých holek, ale celkově to na mě dojem neudělalo. I proto, jaký v tom byl občas zmatek. 30% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na začátku se sjíždí studenti, kteří jsou poškole. Skupinu studentů odvede učitel do studovny/knihovny kam je zavře, samozřejmě je ve škole i školník. Studenti si o sobě vypráví "příběhy". Neboli začátak jak z Breakfast Clubu. Změna příjde, když sexy zrzka udělá striptýz a nakonec tam tančí jen v sukýnce (pro mě nejlepší scéna z filmu). Potom už příjdou jen vraždy hodně podobné jak z Nezvratného osudu. Herci jsou nesympatičtí snad až na tu zrzku, příběh není taky nijak zajimavý a konec je docela blbý. Spíš sem se nudil než bavil, trochu to ale zachraňuje muzika. Za mě 30%. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jsem rád když vidím takovou bandu pak se těším ale když stojí film za prd je to akorát zklamání ale s tím opět já nic nenadělám. Sice padaly jako hrušky a mělo to své zvláštní kouzlo ale nikdo se ho pořádně neujal škoda. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodový, teenagerský light-horor o niekoľkých študentoch, ktorí sa v jedno upršané sobotné popoludnie ocitli po škole. Šíria sa tu však miestne fámy o duchoch a prekliatí, o čom sa onedlho presvedčia na vlastnej koži, keďže sú postupne likvidovaní zvrátenými nehodami. Film je adaptáciou údajne slávneho rovnomenného komixu a hoci nepredstavuje nič výnimočné a v subžánri školských hororov šmrncnutých čiernym humorom sa určite nájdu lepšie kúsky, dokáže zabaviť a predpokladám, že u teenagerov môže vďaka modernému spracovaniu a sexy nádychu zabodovať aj výraznejšie. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zvláštně pojaté. Chvílemi je to i napínavé, ale pak tam skočí naprosto nesmyslná scéna, která to celé krutopřísně degraduje. Mohlo z toho být opravdu slušné komediálně-hororové představení. Nestalo se tak. ()

Reklama

Reklama