Reklama

Reklama

Na chalupě den za dnem

(seriál)
  • Velká Británie River Cottage Every Day

Obsahy(1)

Hugh, který sám k smrti rád peče a vaří, skálopevně věří, že ústřední místností každého obydlí je kuchyně, ze které se do okolí šíří lákavé vůně. Jeho nynější osmidílný seriál je zaměřen na pokrmy, které nejčastěji předkládá doma své rodině a přátelům. Protože i když je svět kolem nás sebezrychlenější a máme stále méně času, jídlo připravené z čerstvých surovin každého potěší – jak kuchaře, tak strávníka, který má pečlivě naservírované pochoutky před sebou na talíři, jen se do nich zakousnout. Náš nový seriál nabízí divákům každý týden jiné téma: bude řeč o rybách, masech i chlebech, o ovoci a zelenině. Dále nám Hugh také vřele doporučí své oblíbené snídaně a obědy a poradí, co nosit na stůl, když k nám přijdou hosté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi přírodu, život na vesnici a ještě se třeba chcete něco přiučit ohledně připravy jídla tak vás to rozhodně neurazí. A mě dokonce i potěší, 100%. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Krásná pohoda na britském venkově, jeden z mých nejoblíbenějších pořadů o vaření. Hugh je velký sympaťák, vaří jednoduchá ale velmi pestrá jídla a nebojí se experimentovat. Další bořič mýtu o mizerné britské kuchyni. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama