Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Recenze (133)

POMO 

všechny recenze uživatele

Všechno, co chce banda teen diváků k popcornu na páteční večer. Bikinové kočky všech ras a sexuálních archetypů, webcams, civilní a krásná hlavní hrdinka, její sympatický nápadník ochránce, pošahaný úchyl i krvavé jatka. Girlhouse je zvláštní kombinací tvůrčích rozporů. Scénář si kreativně hraje se všemi postavami a i přes dějovou schematičnost baví překvapivými detaily. Současně ale uvádí do rozpaků náznaky amatérské filmařiny a častou debilitou. Jeho největší devízou je samotný vrahoun, který rychlostí a radikálností předčí i tězkopádnějšího Leatherface. Právě brutalita jatek v poslední třetině je překvapivým vyůstěním předešlého kultivovaného představování postav. Což vytváří další zajímavý kontrast, díky kterému se film liší od jiných, jemu podobných. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na slasher dobrý. Dobře zahrané a sympaticky působící postavy, řemeslo kvalitní, psychopat budí celkem respekt a vraždy jsou ... ne snad úplně vynalézavé, ale bývá mnohem hůř. Podle názvu, posteru a anotace jsem čekal amatérský brak, který bude spoléhat jen a pouze na ty dívky, ale nakonec to opravdu bez problémů funguje jako solidní filmová vyvražďovačka. Takže překvápko za silnější trojku. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že ve filmu bylo nulové napětí. Tlusťoch přišel, pozabíjel a .... Navíc žádné zvláštní brutální vraždy, otřepaná maska s parukou, herci, až na hlavní postavu, spíše průměrní... Čekal jsem opravdu více. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ták a je definitivně rozhodnuto, prozatimní nejlepší horor roku je zde a tuším lepší slasher letos ani neuvidíme. Kdo by jen čekal, že z tak nenápadného posteru a neoriginálního názvu vznikne tak skvěle řemeslně špičková záležitost. Nedávný opruz Wyrmwood může jít bezesporu do kouta brečet. První hodinka velmi působivá, krásné děvčata non stop monitorovány ve vile, takže nechybí striptýz, provokace, svádění a oku lahodící nahota ! Poté začne slušivý teror v čele s vynikajícím záporákem alá Modern Leather face( nekecám, maska, pohyby, reakce, čekal jsem pouze kdy z poza hřbetu vytáhne chainsaw) se naštve a vezme vše do svých rukou. Od téhle chvíle začíná ultimátní jízda, která má říz a byť né všechny vraždy jsou šťavnatě krvavé, jak by být mohly, tak neurazí vyloženě žádná. Takhle královsky jsem se už dlouho nebavil. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trápne, ak nejaký film pojednáva o sexualite (v hocijakej podobe) a pritom má problém ukázať čo i len prsia hlavnej hrdinky. V Girlhouse občas niečo šteklivé nájdete, ale vzhľadom na námet resp. prostredie je to skutočne bieda. Naopak, za plus pokladám relatívne sympatickú hrdinku (ostatné mi pripadali ako nudné barbíny), samotný dom má niečo do seba, gore je na slušnej úrovni a zaujal tiež solídny magor (a detský úvod). Všetko ostatné bieda, vrátane famózne stvárnenej polície, ktorej zavoláte, že ste sa práve stali svedkom vraždy, ale keďže neviete adresu, operátorka sa vám poďakuje za záujem a zloží. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak myslím, že to zásadní zde popsalo již několik uživatelů, takže bych jen opakoval zbytečně uvedené. Za mě rozhodně co bylo super, tak celková syrovost filmu. Kdy i když jde v podstatě o slasher a občas příjemně připomene nějakou tu klasiku (od TCHM 1974 přes Halloween a méně známý Sorrority House Massacre ...), vyloženě v divákovi budí dojem realističnosti, reálnosti až mírného "snuff feelingu"... Zabiják je naprosto excelentní a vytáhl už tak kvalitní atmosféru na největší možnej strop. Je naprosto nepříčetnej a jeho útoky jsou všechny extrémně intenzivní, brutální a živočišný. Tady nejde o vyloženě "graphic violence", kdy by divák viděl z detailu na kameře nějaké gore FX efekty, ale šílený nekompromisní útoky, kdy to tlustý obrovský oplzlý hovado háže se všema o zeď, o zem, a prostě je umlátí a rozemele jak papírový loutky. A to mě osobně na tom nejvíc bralo, že to fakt působilo dost realistiky a o to bylo to vyvražďovací peklo v druhé polovině filmu překvapující a záživnější. Silný 4**** CptPeroxid: Tak když čteš, že je to slasher, tak na to musíš pohlížet jako na slasher a trochu vzít v potaz dnešní dobu, která je na některý hororový subžánry slabá. V rámci žánru je třeba hodnotit, pokud na to máš neurony...! Nehledě na to, že ještě před půl rokem jsi o "hardcore exploiterech" věděl píču, nebýt mě, tak ses k nim ani nedostal a hrabal ses někde v přestárlých giallech (budiž jim země lehká ...) a 60. kovejch vykopávkách ,... :-DDD Pochcípat bys měl maximálně Ty, protože víš hovno.... :))) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já chci taky pracovat v Girlhouse, ta představa, jak si nade mnou všichni leštíte klacky, zatímco já se postiženě svíjím v zoufalé parodii na erotický tanec s push-up podprsenkou co mi z nulek udělá jedničky, mě naplňuje touhou jako už dobrých pět minut nic jinýho. Navíc bych tam měla šukézní kamarádky a i se soukmenovkyní a mohla bych je špehovat přes kamery, když by se zrovna předváděly a u toho bych si drnkala na "kytaru" a....mno ale zase na druhou stranu, aby mě pak naháněl vyžranej buřt v naprosto šukující masce ženy, to už by se mi asi tolik nelíbilo. Navíc já se znám, já jsem extrémní zbabělec, totální lůzr a vůbec absolutně neschopná kráva, takže šance, že bych přežila se rovná velikosti těch mojich koz (nulky). Spíš bych zakopla na prvním schodě a řvala tak nahlas, že by se až styděl, že nad takovou troskou honil. Hlavní hrdinka Ali Cobrin je velice seksy ale má u mě gigantický mínus páč ty svoje cecky neukáže a přitom s prdelí problém neměla. Navíc proč je neukázala, když ve Prci, prci atd je ukazovala směle? Blbka. Jinak její postava (charakter) je v pohodě až do momentu, kdy se zachová spolu s kámoškou jako UP (ultimátní píča) aneb bacíme killera po hlavě, hodinu na něj budeme čumět, zahodíme zbraň a utíkáme než se za druhou hodinu probere z bezvědomí. Já chňápu, že u hororu logika neni nejdůležitější ale PYČO TOTO NE. Já bych do něj tím vozembouchem, bo co to měly, třískala tak dlouho dokud bych mu z palice neudělala směs na boloňský špagety a i pak bych se bála, že po mně posmrtně vyjede. Až na tuhle kravskou, infantilní, ultrablbou chvilku to ale celý pěkně odsejpá a tý masky jsem se fakt bála (prostě bych se na místě Ali zesrala a umřela na infarkt) . Líbilo se mi provedení vražd páč LoverBoy se s tím fakt nesral a marně dumám, kdy jsem naposled viděla tak agresivní útočnou svini, když vyškrtnu důchodce u zeleniny o sobotní akci v Kauflandu. Takže si to shrneme (ne předkožku, prasata) - Spousta micic, bezva killer, odporná bubu maska, agresivní vraždy, já jsem (u)spokojená. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hi-tech slasher, který se chlapům s koulema musí líbit. Celou první hodinu se v něm totiž vystavuje početná skupina kočiček - támhle je kočička v kalhotkách, támhle je hanbatá kočička, další kočička živelně souloží. Všude samá kočička vhodná k pomilování, takže jeden pak odpustí tu úvodní rozvleklost. Ale ještě je tu Loverboy; plešatý a otylý sympaťák, který chce být taky milován. Proto v 58. minutě naběhne do Girlhousu, aby dívkám ukázal, jak něžný dokáže být. Třeba se svým kladivem... Pravidla nejen striktně dodržující (zapícháš si - chcípneš), ale i příjemně inovující (ukážeš kozy - chcípneš) vyvražďovačka, která je silná hlavně v závěrečné třetině. Maskovaný, s nikým se nepárající psychopat v ní roztočí pod dohledem web kamer nečekaně solidní párty. Bloody se bavil. (69,69%) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slasherová šmíra Girlhouse se skládá ze tří, stejně špatných částí. Nejdřív krátké intro, kde tlusťoch Roebuck nerozdýchá připodobnění svého nádobíčka k plodu dubu a místo hození Rimmerových bot s kompasem a zvířecími stopami na podrážce do septiku za sportovním klubem shodí z mostu předčasně vyspělé děvče. Pak vláčná, vlekoucí se část z prostředí sídla erotického chatu, kdy může být v permanenci ruka a papírové ubrousky, ale snad jedině za účelem setření slz z vydatného zívání. No a pak už jen vilou pobíhá upocený Bohouš Josef z Burmy Jones, aby všem těm dívkám, co mají na stolku fotku rodičů a přes web-kameru vystavují své jediné přednosti, pustil žilou. Zvláštní je, že této pasáži chybí nadhled a přitom tak často připomíná Scary Movie.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Souhlas s " krvinkou" ( i když koule nejsou podmínkou ), no nedá mi opomenúť sliz nabalený do Slaineho telesnej schránky. Myslím, že si zaslúži svoj vlastný úchyl múví. V tejto "goodlook" kompánii je jako ihla v sietnici, čo snímku prospělo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sexi vyvražďovačka o dievčatách, ktoré prevádzkujú internetový sexchat v jednom baráčiku. Majú stáleho (narušeného) fanúšika, ktorému sa až príliš zapáči nová kočka. Zároveň sa však v ňom prebudia aj traumy z mladosti, rozhodne sa, že online návštevy mu už nestačia a treba to teda prísť skontrolovať osobne. Takže po hodine dievčenských motačiek nastáva o niečo krvavejšie vzrúšo. Nie je to síce žiadny extrém, ale sú aj oveľa slabšie a toto bolo aspoň svižné a vcelku zábavné. Baby v pohode, hlavný psychoš tiež, dejovo takmer klasický slasher... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Solidní vybíjená z uzavřeného prostředí odlehlé porno vily. V té se nachází sedm svůdných dívek, občas nějaký ten VIP zákazník a několik security hlídačů. To vše pod drobnohledem kamerových systémů. Ani tak však bezpečí není zaručeno a karty dosti zamíchá zhrzený divák. Ačkoli dílo nebylo špatné a příběh byl dostatečně poutavý, v zásadě mne to nijak neohromilo, ani nešokovalo. Dalo se to se zájmem dosledovat od začátku až do konce, určitě tomu však chybělo něco navíc. Něco co by tento film odlišilo od pouhého průměru. Podobných filmů jsou totiž tucty. Nepomohlo ani, že vraždy nebyly nijak zvlášť nápadité a choulostivé scény probíhaly často mimo záběr. Mimo to mi neštymovaly některé vztahy, které jakoby působily dosti uměle a přehnaně. Nakonec hodnotím spíše nadprůměrně, ale na víc, než tři hvězdy to prostě nemá. 68% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Faktem je, že nemam nakoukaných tolik slasherů a tim pádem to pro mě bylo větší překvapení, jakým explicitním způsobem tam ten tlustý hošík mordoval ty mladé dívčiny. Ali Cobrin zřejmě nečeká nějaká hvězdná uplatnění, ale své uplatnění si jistojistě najde...70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Holka, co má super hadry, super vlasy, tak nějak nemá na školu a musí mezi ostatní slípky, které se svlékají před webkamerou za úplatu. Žijí společně v luxusním domě, který je hlídaný a střežený moderním security systémem tak „spolehlivě“, že se do něj nabourá průměrný upocený programátor, který doufá, že tentokrát to s nějakou vyvolenou klapne. Mezitím se naše milá Kylie zamiluje do chápavého hošana, párkrát zavrtí zadečkem a pokecá při večerním dýchánku s holkami, u kterých se casting nemýlil. Z hlavního řezníka nicméně nejde strach, protože ho dobře „známe“, takže nějaká maska už toho příliš nezachrání. Tvůrci si naštěstí pohlídali vizuál, natahovaný úvod i díky tomu ožil do koukatelných rozměrů. Umírající dívčiny až tolik nevřískají (čímž by možná upozornily kolegyně), krvavých cákanců je dost (ale nejsou nikterak zajímavé/originální, to si přiznejme), napětí hodně kolísavé a když už někdo udýchané hovado v masce sejme, nesmyslně (však to znáte) ho nedorazí a hystericky uteče o pár metrů dál. Rozhodně však nemluvím o nějaké scenáristické prázdnotě a odfláknuté práci, Girlhouse je milé překvapení, které se nebojí nahoty, ale nebát se mělo ještě po hororové stránce!! Silných tří hvězd se ale nebojím.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najznámejším a najrozšírenejším ženským remeslom bola odjakživa prostitúcia. Nakoľko si chce Kylie, ktorá je mladou, krásnou študentkou, privyrobiť na školné, vstupuje do jemnejšej formy tejto brandže, kde v agentúre "GirlHouse" ponúka služby luxusnej striptérky cez internet. Podmienkou je nasťahovanie sa do obrovskej vily, kde bude po dobu niekoľkých týždňov prebývať so svojimi "kolegyňami ". Kompletne každá miestnosť je 24 hodín neustále monitorovaná množstvom rozmiestnených kamier, čo na jednej strane prináša dokonalý pôžitok zákazníkovi, ale i pocit absolútneho bezpečia pre dievčatá, pred vonkajším svetom. No čo ak je za monitorom násilnícky vrah, ktorý je poháňaný opiátom lásky, pričom samotný, moderný security systém, pre neho nie je žiadnou prekážkou. Kylie, no nie len ona, by sa mala mať na pozore! "LOVERBOY" prichádza! Po nadštandardnom úvode, ktorý (viditeľne) zdvihol latku privysoko, nastáva hodina "temna", ktorá ma takmer unudila na smrť. Následné okolnosti výpadku signálu v mobile potvrdzujú fakt, že nie len Ja som nespokojným zákazníkom "O2" (toto už je taká hororová, otrepaná klasika). Následne sa síce dej rozbehol, no miestami, keď už išlo konečne do tuhého, divák vidí menej ako by sa prial, čo je vzhľadom k hororovému gore prvku, ktorý je pre slasher príznačným, ako pre exekútora súdne rozhodnutie, fakt veľká škoda. "GirlHouse" nie je špatný slasher, no do pozície "favorita" roku by som ho (Ja osobne) určite nepasoval - 60%. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I AM NEVER GOING TO ANOTHER PORN SITE AGAIN... AND I AM DEFINITELY GOING TO NEED THERAPY." ---------- Dlho som rozmýšľal, čo s hodnotením. Film má pre mňa dve časti – pred vraždením a po ňom – sonda a slasher, kdežto prvú hodnotím vysoko kladne a druhú opozitne. Je síce pravda, že film hodnoverne nereprezentuje dané odvetvie pornopriemyslu v celkovom ponímaní (tobôž nie ostatné snímky a tento z nich prakticky vychádza najlepšie), psychológia vystupujúcich dám a sledujúcich však bola solídne spracovaná. Keď sa prejde k vraždeniu, tam strácam kompetentnosť, pre mňa je to stále o tom istom a inovácie v tom, ako kreatívnejšie skonať a ako viac krvi preliať, ma nezaujíma. Zo súčtu týchto dvoch faktorov mi vychádzajú tri hviezdy. K obsadeniu jednej slečny sa vzťahuje aj jeden dlhý osobný príbeh, za ktorý by som dal najradšej päť, ale tak to nefunguje. Replay už čoskoro. ------ (9.4.2020) Spokojnosť aj po druhý krát... x) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný slasher, kde se půl filmu nic neděje. Trocha napětí se dostaví ve druhé části, ovšem žádná bomba - vše je hloupě předvídatelné. Film se snaží být o VŠEM, ale velmi obratně neukazuje téměř nic. Pár krvavých momentů a rozmašírovaná hlava to rozhodně nezachrání. Chtěl bych vidět, jak tlouštík s probodnutou nohou běží lesem jako gazela...a kupodivu ani propíchlé břicho vůbec nevadí. Hloupé pipky se nedívají na horrory, a tak neví, že jedna rána po hlavě nestačí. Divák to ví, a jen zívne nad otřepaným klišé. Nejhezčí je začátek, kdy byl úchyláček malý chlapeček - zaslouží si 5*. Film jako celek jen 2,5* a to jsem hodně nadsadil. Nevyužití slizkého obličeje maniaka a naopak jeho navlečení do trapné masky bylo trestuhodné. Jo, každý filmař v Kanadě holt není Cronenberg... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Flasbackový začátek se mi hodně líbil, mělo to pak v první polovině i docela dobrej náběh na solidní thriller/slasher, ale to co se začalo dít v druhé polovině filmu, to bylo na mě až moc stupidní, abych to dokázal hodnotit alespoň průměrně. Čím víc se blížil konec, tím blbější to bylo. Možná ještě před lety bych to hodnotil lépe, ale teď jsem fakt spíš přemýšlel, jestli mi takové filmy ještě vůbec stojí za to. 45% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Kylie je slušná vysokoškolská studentka a právě těm se ve filmech často dějí nepěkné věci. Slečně umře tatínek. Mamka nemá peníze na její studium a jedinou variantou jak z toho ven je ve filmu prezentovaná možnost svlékat se za peníze na internetu. Jelikož je Kylie opravdu velká fešanda, je jí nabídnuta možnost přestěhovat se do ultraluxusního a korektního web bordelu na utajené lokaci, kde už pracuje mnoho velmi atraktivních holek s různými choutkami. Vše běží jako na drátkách. Návštěvnost stránek díky nové kosti v domě stoupá, Kylie je se svým životem spokojená a dokonce se i zamiluje. V tuto chvíli se ale na scéně objevuje uživatel Loverboy, který si s sebou nese trauma z dětství a nabroušenou sekeru.Girlhouse je hodně nekorektní slasher a za mě super a palec nahoru. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

SLASHER'S NOT DEAD! A to je správa roka! Síce to ešte nie je tretia generácia slasherov, ale už sa k tomu blíži. Kým prvá definovala pravidlá, druhá generácia si ich bola vedomá, zdá sa, že tretia bude o ich zreálnení. Zásadná vec, ktorú má spoločné tak It Follows ako aj Girlhouse je dôraz na postavy a na ich charakter. I keď v oboch filmoch je to zatiaľ len v užších náznakoch, preto ešte s rečami o comebacku treba počkať. Zatiaľ ide o vydarenú resuscitáciu. Jedným z dvoch hlavných problémov tak Girlhouse ako aj It Follows je v na slasher realistických, no stále nie úplne dotiahnutých postavách (v jednej scéne sa Matthews snaží diváka presvedčiť, že pornoherečky sú ľudské bytosti ako my a hneď v ďalšej nasleduje ich karikatúra). No hlavným problémom je konanie postáv v kľúčovom okamihu každého slasheru - vraždení. Bohužiaľ s výnimkou asi jednej minúty (hrdinka berie do ruky kameru), je to všetko po starom: vrah píše príbeh, postavy sa mu prispôsobujú - reakcie postáv vo vypätých okamihoch sú stále účelové. A to je výzva, ktorá čaká tvorcov najbližšie: dobudovať postavy a nechať ich autonómne konať a čeliť vrahovi. Girlhouse disponuje veľmi sympatickými postavami, ktorých mi bolo skutočne ľúto, charizmatickým vrahom s uveriteľnou psychózou (skvelý flashback na začiatku, chcel by som to vidieť ako celovečerný film) a originálnym námetom, ktorý vytvoril doteraz asi najvernejšie spracovanie prepojenia online kamier a hororu (to, čo sa nepodarilo Williamsonovi v Scre4m). Skladám klobúk a teším sa na ďalší vývoj žánru. Halloween - Scream - ??????? ()

Reklama

Reklama