Reklama

Reklama

Raději se bojte

(seriál)
  • USA Beyond Scared Straight

Obsahy(1)

Takhle tedy vypadá vězení zevnitř! – může dětem vysvětlit policejní instruktor. Jde tady totiž o seriál, který se zaměřuje na protikriminální prevenci pro mladistvé v USA. Program je určen pro ohrožené děti rozličného etnického původu ve věku 11-18 let. Informuje účastníky, a to někdy až dosti nevybíravými, šokujícími prostředky, o následcích trestné činnosti. Jeho důležitým prvkem je exkurze do věznice, jež mladým návštěvníkům ukazuje, jak vypadá skutečné prostředí, ve kterém probíhá výkon trestu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

SteewCZ 

všechny recenze uživatele

Jako, možná to má smysl. A v jejich věku určitě. Tohle bych zavedl i u nás. Ovšem po takové "exkurzi" po našich věznicích... by tam ještě rádi šly ty děcka... věřím tomu. ()

e_BRAN_it

všechny recenze uživatele

Videl som to párkrát a vždy som najviac držal palce tým mladým "delikventom" , ktorí dokázali najdlhšie hrdinsky odolávať všetkým tým šialenostiam zo strany či už bacharov, bachariek, ako aj bububu robiacim, oheň a síru "dštícím" dlhodobejším obyvateľom jednotlivých "nápravných" zariadení, majúc na tvári výraz: FUCK YOU ALL !!! Ak má niekto diagnózu psychopat(ka) a k tomu neodolateľnú túžbu dávať úchylné lekcie morálky mládeži, to všetko s požehnaním US štátu a TV štábu, tak hor sa zamestnať v Štátoch, privítajú ho, ju tam s otvorenou náručou, priamo bez výberového (k)onania. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dospělí straší děti léčbou šokem v podobě kriminálu na vlastní kůži. A já rád když drzé děti trpí strachem. Takový ten příjemný pocit za dostiučinění. Smradi. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama