Reklama

Reklama

Hughova kampaň za ryby

  • Velká Británie Hugh's Fish Fight

Obsahy(1)

Hugh Fearnley-Whittingstall sa vybral zistiť, čo sa stalo s rybolovom v Severnom morí. Veci, ktoré pri tom zistil, ubezpečili nielen jeho, ale aj televíznych divákov, že stav je nielen kritický, ale vďaka prijatej legislatíve doslova šialený. Výsledkom je fakt, že vyše polovica úlovku rýb sa vracia do mora, avšak už bez známok života... (beso74)

(více)

Recenze (3)

hippiesak 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý dokument, který ukazuje jak stupidní zákony dokáže EU vyplodit. Když jsem viděl první díl, byl jsem fakt v šoku, jak se zachází s rybím odpadem a ihned jsem podpořil Hugh Fish Fight a stále tomu nemůžu uvěřit, že kvůli legislativě se tak plýtvá jídlem. Druhý díl, který popisuje lov tuňáků a ukazuje, jak minimálně britské Tesco z nás kupujících dělá naprosté debily je taky mazec. A to, že si člověk může vybrat barvu lososa, dle přidaného barviva do krmiva pro lososy pěstované ve Skotsku - no mazec. Podporuji Hugha a moc mu fandím! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na rybolov, kdy rybář nesmí ulovit za rok víc jak 15 tun jednoho druhu ryb, tak loví jiný druh, jenže chytá i velké množství toho co už nesmí tak to zpátky putuje mtrvé do oceánů, tomu se říká "krásný předpis" Pak má být rybolov udržetelný. ()

wlk1 

všechny recenze uživatele

Neskutečné plýtvání tvořené z velké části debilní normou vytvořenou bez jakéhokoliv znalosti dané problematiky. ()

Reklama

Reklama