Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka: Lexikon draků

  • USA Book of Dragons (více)

Život na Blpu se jednou provždy změnil, když Škyťák dokázal vycvičit Bezzubku. Jenže pokud chcete draka vycvičit, musíte ho nejdřív pořádně poznat. V lexikonu draků se ukrývá celá řada informací o těch nejneuvěřitelnějších stvořeních, které začal třídit Blup Udatný. Lexikon představuje cenný zdroj, který přibližuje mnohá tajemství dračí říše. Nyní ale nastal ten pravý čas, aby Škyťákova banda lexikon doplnila o dosud neznámé draky a ucelila sbírku tipů, jak trénovat jednotlivé třídy. (Česká televize)

(více)

Recenze (28)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Znova je tu striedanie 2D a 3D animácie akurát že tentokrát je celý príbeh pozliepaný z filmových scén a snaha o subjektivizovanie diváka skrz priame rozprávanie postáv do kamery je ťah, ktorý zaberie skôr na tých menších ako na skutočných fanúšikov série. Ukážky drakov mali byť zaujímavé, ale viac menej boli všetky odfláknuté. Jeden s tých filmov, ktorý sa nesnaží doplniť príbeh, len sa snaží o jednoduchší prístup, ktorý sa mu nedarí naplniť. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial najslabsie z rodinky kratasov k How to Train Your Dragon. Ide skor o predstavenie jednotlivych drakov spojene s kratuckym pribehom v style starych cartoons. Myslim, ze by bolo krajsie, keby miesto toho na DVD pridali interaktivnejsiu moznost prehliadky drakov a ich pribehov - po jednom. Deti hadam neurazi. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Museli jste být šílení, aby ste tady žili a myslím, že já jsem byl taky dost šílenej............... Příběh začíná rekapitulací celovečerního filmu. Tento příběh je natočen podle Knihy draků, kterou sepsal Borgen Převelice Nešťastný. Vtipné a klasicky kreslené, zábavné i poučné. CITÁT - A stal se z něho Borg Udatný.......... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Book of Dragons je DVD bonus, který zájemce seznámí se všemi možnými druhy draků. Několik komických klasicky animovaných scének za tu čtvrt hodinku stojí. Jinak nic víc, nic míň. ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Pěkné rozepsání knihy. Ne, úplně všichni draci byli ve filmu a rozhodně nebyli tak hezky popsaní jako zde. Doufám, že nějaký z nich se objeví ve dvojce. 69% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Naprosto vhodný bonus k celovečeráku. Mě naštvalo jen to, že třetina záběrů je použitá přímo z filmu, takže něco srážím... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Že jde o krátkometrážní film jsem si uvědomil až při závěrečných titulcích. Encyklopedie draků - s animací hodně odlišnou od samotného filmu působí docela osvěžujícím dojmem, a je jasné, že toho o dracích ještě hodně nevíme (na rozdíl od autorů tohoto filmečku). A klidně bych si dokázal představit, i celý film na motivy života vikinga Borka.. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte, že to bude kraťas, který vám bude "předčítat" informace o různých typech draků jak z encyklopedie, budete spokojeni. Jestli se ovšem chcete pobavit, sáhněte jinam. Jasně, některý draci jsou docela roztomilý, ale to je asi tak všechno. Na druhou stranu, komu se líbil samotnej film Jak vycvičit draka, bude asi spokojenej. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných okamžiků se tu i vyskytlo, ale bylo jich jen poskrovnu. Kombinovaná animace taky byla moc pěkná, i když dobrá čtvrtina byly použité materiály z filmu. Jinak ale vcelku zbytečné. Představení dalších draků je sice fajn nápad, ale vše bylo tak rychlé, že si z těch nových nepamatuji žádného a jen tak matně vím, že se tam objevili 'už použití' draci. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ze všech kraťasů nejslabší. Bez klasické dračí animace, bez příběhu, jen encyklopedie draků, která mohla být zajímavá, ale ne takhle. ()

Safir 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi ta animace a la staré cartoons, s vikingem nešikou. Navíc, bezprostředně po filmu jsem přesně něco takového, kde ukážou a popíšou všechny draky, chtěl. Skvělý bonus k filmu. ()

Reklama

Reklama