Reklama

Reklama

Zítra zemřeš

  • USA Tomorrow You're Gone (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Charlie je čerstvě propuštěný z vězení. Chce splatit svůj dluh vůči Williamovi, který mu ve vězení zachránil život. A tak souhlasí, že zabije člověka, který Williama do vězení dostal... Charlie Rankin byl nedávno propuštěn z vězení. Jeho hlavním cílem je nyní pomstít se svému vězeňskému mentorovi Williamu "Buddhovi" Pettigrewovi. Tváří se jako velký drsňák, chová se tak, jeho myšlenky jsou skutečně násilnické, na druhou stranu, jsou to pořád jen myšlenky. Pak se ale v autobusu setká s Florence. Začnou si povídat, protože ji zaujaly jeho boty. On jí lichotku vrátí a nakonec jdou k ní domů podívat se na film, ve kterém hrála. Florence Jane je na jednu stranu éterickou bytost, na druhou ale dobře zná poměry ulice. Společně se vydají na neobvyklou cestu, na níž vrávorají na hranici nepravděpodobné nápravy a nejistého odhodlání... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Stephen Dorff rozhodně není herec, kterého bych nějak významně vyhledával, ale podařilo se mi vidět v krátkém sledu hned dva filmy s ním v hlavní roli. "Officer Down" mě rozhodně nijak nepotěšil a pochyboval jsem o tom, že mě potěší "Tomorrow You're Gone". Co drželo moje naděje alespoň na nějaké úrovni, to bylo obsazení dalších rolí. Michelle Monaghan a Willem Dafoe jsou rozhodně herci, kteří mě zajímají a kteří dokážou vykouzlit postavy, které hned tak nezapomenete. Michelle mě nadchla ve filmech "Gone Baby Gone" a "Zdrojový kód", Willemu Dafoeovi se to podařilo ve snímcích "Spider-Man" a "Antikrist". Jenže ani skvělí herci nic moc nezmůžou, když je film celkově o ničem. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/tomorrow-youre-gone-2012-20.html ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zase trochu zbytečný černý čísla. Jak už tu bývá zvykem, tak spousta opovrženíhodných ptákovin se drží z přehledem v modrý a někdy dokonce i nedej bože v červený barvě a tenhle jednoduchej a celkem přehledně natočenej přímočarej akčňák tu odpadujete jak o život... No co už já asi nejsem kompetentní to posoudit. Je fakt, že to působí místy hodně levným dojmem a akce mohlo bejt víc, ale jinak mě to nijak zvlášť nesralo tak proč to nezaokrouhlit na tři hvězdice a to průměrný hodnocení nedat že jo...55% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Na svedomie hraný, v tiahlej a extrémnej nude prezentovaný presah do mysle nesympatického Dorffa. Keď mu k tomu priložia nezáživnú Michelle a omylom prítomného Wiliama bez scenáristických vízií, nemôže z toho vzniknúť nič, čo by upútalo pozornosť. Ani jedna scéna nie je dotiahnutá do konca, a film tak niekedy ide odnikiaľ nikam. Hlas svedomia ešte nikdy nebol blbší, perfekcionizmus hlasu je Dustin v kobke Jany z Arku. Zajtra zomrieš je rádoby psychologický existencionálny thriller, ktorý je však uspávadlom bez hlbších podstát a celý film do seba vôbec nezapadne. Sklamanie poriadne a vyšumelá myseľ. (videné 20.06.2020, JOJcinema archív) ()

jetyl 

všechny recenze uživatele

,, Já žádnou duši nemám. Ale máš, jen je o hodně mladší, než ta moje.." Po večerním bezradném přepínání televize nahoru a dolů jsem si pustil todleto, a musel jsem si to druhý den pustit znova.. pro mně teda parádní Lynchovina (blikající semafory, dialogy v autě), divím se označení thriller/akční, viděl bych to určitě na mysteriózní psycho drama, nebo něco v tomhle stylu.. svému milovanému Lynchovi, kdyby tohle natočil, dal tak možná dvě, ale tohle musím podpořit a dát za čtyři..,, Chci ti ukázat film, který jsem natočila.." Při úvodním pouštění porna z kostela jsem zbystřil, o co tady vlastně půjde.. Monaghan je pro mně bohužel antisexy, ale co jsem s ní viděl, tak mně vždycky přesvědčila, že jako herečka je skvělá a vybírá si role šité na sebe a které umí přesvědčivě zahrát.. (tady byla myslím co-prod.) Její jakoby ztělesnění Boha, kdy přemlouvá Charlieho ,, aby se s ní miloval ještě jednou, ale určitě déle, než minule.." , to jsou ty střípky, které mně z toho udělaly někdy ne zcela jasnou skládačku, ale v celku to nakonec celé zapadlo.. Dafoe jako temná strana, Monaghan jako ta správná protistrana, rozpolcený Dorff - Charlie/Samson, který si mezi něma vybírá, ale vlastně už má dávno vybráno.. Abych se nemýlil, pro jistotu to zkouknu  ještě jednou :) ()

Reklama

Reklama