Reklama

Reklama

Zombie v masce tučňáka

(festivalový název)
  • USA Zombie in a Penguin Suit
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 7 min

Režie:

Chris Russell

Hrají:

Chris Russell

Obsahy(1)

Křehký a melancholický příběh zombie v kostýmu tučňáka. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (11)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Melodramatický háv patrně zombie filmu nesluší. Zdařilé filmařské momenty střídá cosi špatného a tak lze bez okolků říci, že filmu chybí jistá aviváž. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Melancholické putování Zombie v masce tučňáka krajinou. Příběh jedné osamocené zombie, která kráčí městem a činí si své povinnosti. Zamračená obloha, holé větve, zimní krajina i hudba. To vše vydařeně působí a vyvolává tak pocity melancholie a i jistého vcítění se do hlavní postavy:) Aneb nejen akčním, agresivním a "gore" zpracováním je "Zombie žánr" živ. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Melancholické putování jedné zombie,paráda.Zajímalo by mě co se tvůrcům jako je Chris Russell honí hlavou,když všechno svoje úsilí a podle dost slušného vizuálu i evidentní náročnosti některých scén,vloží nemalé peníze do takové sračky.Zombie filmům moc neholduju,budiž pravda a tenhle krátkometráž vo hovně mi názor ještě utvrdil.Není to originální,zombie apokalypsa z pohledu zombie už tu byla s v Britském Colinovi.Iritující hudba,děj vo piče,akorát mě to nasralo,to mám jako dávat hvězdičky za skvělou kameru a masky?Nasrat,u amatérů zcela jistě,ale proč mám podporovat evidentně profesionální filmaře,kteří mají možnosti,peníze,techniku a lidi a točí tyhle nic neříkající sračky vo hovně.Dej te mi rozpočet co panu Russellovi a natočim 1000x lepší 7minutovej film,než je tahle bezduchá nuda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle mě zas až tak neoslovilo. Nemám moc rád zombie žánr, takže sledovat ono putování chlapíka v kostýmu a rádoby krvavé hrátky amatérů žádný velký odvaz nebyl. Hudební doprovod skutečně ušel a byl zřejmě vedle ukřižovaných zombii, asi tím jediným, co si nějakou tu hvězdu zaslouží. 40% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu rád, že snímek má jen hudební podkres, jelikož zde opravdu hezky umocňuje melancholickou atmosféru, kterou doplňuje zdařilá kamera. I když kraťas nemá nějaký větší děj, tak mě dokázal emocionálně zasáhnout a celou stopáž mě držel a nenudil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem čo tým chcel rejža dokázať? Rozplakať ma? No ono tak trochu smutnú spomienku som mal. Och, kde sú tie časy ( Romero, Fulci... )! ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Těch sedm minut mi přišlo strašně dlouhých, možná proto, že se v nich vlastně nic moc neudálo. Dvě hvězdy za práci s kamerou a za ty nádherné barvy na louce a v lese. K vidění zde. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší snímek než ten debilní kousek "Mrtví a neklidní" (ještě více s debilnější českým překladem)! Pohled na apokalypsu z pohledu zombíka je téměř dokonalá! Až na to,že je to zbytečně dlouhé a asi by kraťásku slušel lepší začátek. Jinak dobrý,pobavilo mě to - 50% ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Pod krásnou obrazovou a hudební slupkou už není prakticky nic zvláštního či zapamatování hodného (dobře, titulková sekvence trochu dojme). Na druhou stranu, syrovost a strohost takřka dokumentární výpovědi (už ten název...) není vlastně úplně na závadu. "Život" zombáka prostě takový je - nuda, hlad, krev, nuda a spoustu našouraných kilometrů. Přesto si myslím, že pohled "z druhé strany", v rámci žánru jinak dost ojedinělý, skýtá určitě větší potenciál. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší vizuál a hudba čo som videl a počul v rámci krátkometrážnych filmov. Zombie-penguin je sympoš a jeho cesta po svete chytí diváka za srdce. 7 z 10 ()

Reklama

Reklama