Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě obešly, nicméně zápletku jak se společně dostat na osamělej ostrov to mělo, i když svatebně nevyužitou. A pointu a následný vyústění to nemělo béčkový, bylo v tom nakonec víc než se na začátku zdálo. Linie, který se navzájem prolínaly byly taky chytře využitý, obsazení až moc hot na to, aby se sme se museli po chvíli loučit. A kolikrát ty scénky stály opravdu za to, ty rozpadající se a nakažený těla byly úplně jiný než v ostatních zombárnách, takže to nebyl žádnej propadák. Další pokračování se může vydařit podobně... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nechutnější. Jasně, tenhle horáč si zrovna nepustím k večeři, ale stejně je to jen zahřívací kolo pro žaludek, který by po nechuťárnách s rozpadajícími se těly, snesl v pohodě hustší a vydatnější nášup. Základ je standardní. Parta mladých lidí se vydává na opuštěný ostrůvek uprostřed oceánu, kde chtějí pořádně zapít rozlučku se svobodou jednoho budoucího ženáče, kterého mají ve svých řadách. A jak to tak bývá, netuší, že právě vstoupili do oblasti zamořené extrémně smrtícím virem způsobujícím rozpad tkáně. Zpočátku jsem si myslel, že jestli tenhle film přežiji, bude to jen kvůli sexici Jillian Murray, která jako jediná hájila v partě "pasy" čest. "Pasy" je kunda. Nemám s tím problém. Rozjezd filmu byl nudný. Určitě bych z filmu vynechal všechny scény z tajné laboratoře, která má své sídlo poblíž ostrova, v níž byl izolován Pacient Nula. Člověk, který je nakažen, ale příznaky nákazy se u něj neprojeví. Všechny sekvence s obsedantním doktorem, rádoby sexy personálem i pacientem Seanem Austinem, film tlačily do srajdy. Když už tedy vyvolat nějaké to napětí a zájem o obehranou storku, bylo lepší sledovat tu partu, která nebyla nijak fantastická po herecké stránce, ale jejich reakce na změny kůže, celkem pobavily. První nechutnosti se nedostavily úplně hned. Prvotní projevy nákazy se projevily u holčiny, jejímu příteli nevadilo tělíčko s čerstvým výsevem boláků, které zrovna nevyvolávaly chuť na mazlení, přesto se maník hrdinně oddal orálnímu sexu, než celý udivený s pusou od krve zvedl hlavu z klína slečny, která ho ještě počastovala krvavými zvratky. Jedna z dobrých scén filmu. Další ještě následovaly. Maskéři odvedli kvalitní prácičku. Makeup nakažených vypadá lépe než v předchozích dvou filmech. Kaare Andrews natočil film s příjemným vizuálem, režijní práci však nemá natolik unikátní, abych o filmu mohl prohlásit, že byl napínavý, extrémně nechutný a celkově extra zábavný. Je však s podivem, že poměrně vyčerpané téma nákazy se dočkalo takové úrovně, že se divák alespoň mírně otřepe a zkontroluje během filmu kůži, jestli náhodou nevykazuje rozpad. Bon Apetit! 60% ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jinej film, než předchozí dva díly = zapomenout na ně a brát ho s čistou hlavou. Jakoby návrat k zombáckým klasikám ... ano běhání odsud tam a zpět atd., jenže v přítmí, v napětí, (scéna otevírání dveří asi 1- 2 min ... ), takový jakoby "Fulciovský" ... Zlý, odporný, nekompromisní ... Prostě horor. No a prvních 20 minut ... ano, ale to je ten kontrast krásnýho prostředí a koziček, plaveček, namakanejch tělíček versus to, co příjde potom - což jsem čekal a taky se to splnilo ... Osobně to vidím v mnohem širších souvislostech a nekoukám "jen" na jednotlivý scény/pasáže .... Ten film se měl asi jmenovat jinak, bylo by to vhodnější... Myslím si, že kdo "nepobral/nepřijal", tak nepochopil a tím ztratil 91 min skvělé napínavé zábavy. Ale to už je jeho problém. Já jsem nadšenej, kupodivu ... :-) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa zo zakomplexovanou ostravskou nulou v hodnotení zhodneme. Potvrdí sa známe, keď dvaja robia to isté nie je to to isté.Je vidieť, že keď taktovku nad príbehom nedrží Eli Roth celé to je ešte podstatne nezmyselnejšie, ale hlavne neherci to berú ako sérioznu príležitosť preraziť a aj režisér sa žiaľ pokúsil skôr o sériozny film ako hororovú komédiu. Výsledkom toho je dlhé, nezáživné pobiehanie postáv po laboratóriach, ktoré strieda rozlúčka zo slobodou mladého ženícha a celé je to preložené rodinnou zápletkou. A, samozrejme, je rok 2014, nesmie chýbať gigantický vibrátor, prirodzene že čierny.Tupú mládež idealizujúcu si štáty nacistické treba vygumovať ešte viac. Stiesnené priestory filmu vôbec neprospeli, por favor. Najslabšia časť série. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sem velkým příznivcem série Cabin Fever a tak mě toto pokračování potěšilo! Jednička byla supr novým počinem do těchto vod, bohužel dvojka sklouzla do odpadní stoky se svou naivní látkou (spíše trapným humorem, než hororem) a nyní máme po 5ti letech možnost zakusit další rozpustilý díl. Ano, má to své malé mouchy, ale já sem se příjemně pobavil. Dostalo se mi všeho, po čem mé srdíčko tak dlouho toužilo. V tom případě sem si vzpoměl na svou druhou skvělou sérii REC a zjistil sem, že se letos mohu těšil na další (již v pořadí) 4tý díl. Jen tak dál a sem zvědavý kam se s CF: Outbreak dostaneme! 80% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama