Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepočujúce dievča sa snaží skontaktovať so svojou sestrou prostredníctvom duchárskej seansy, no miesto nej narazí na ducha zavraždenej ženy.
Lily Morelová (Kelen Coleman) je zronená zo smrti jej mladšej sestry a hľadá útechu v spiritualistickej komunite Cassadaga. Namiesto vlastnej sestry však nechtiac vyvolá zo záhrobia čosi hrozivejšie - pomstychtivého ducha zavraždenej mladej ženy. Lily, ktorej život tento duch pomaly, ale nemilosrdne rúca na kusy, sa snaží čo najskôr odhaliť záhadné okolnosti súvisiace so ženinou smrťou. Táto úloha ju však prievedie tvárou v tvár sadistickému vrahovi známemu pod prezývkou Gepetto. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DUCHU! NECH NÁS NA POKOJI! NEJSI TADY VÍTANÝ....“ /// Ticho, rachot, ticho, rachot, DUCH, ticho…ne nejebe se mi receiver, to jen Lily hovno slyší. Taky ji tak nějak umřela ségra – prostě přišel čas přesunout tu svoji (mladou) prdel na venkov. CASSADAGA – hlavní město spiritismu! To je mi náhodička…. uff, pičo sundejte ze mě tu husí kůži! Ducháčci ve spojení s uchylákem – co mě na tom může prudit? Pomstichtivej duch a znepokojivý pátrání – horor, kterej mě (v noci) baví a příjemně mrazí. Debilní chování? Trošičku trapňoučká berlička k dalšímu napětí a …. no přece si kvůli tomu nebudu kurvit zážitek! Ale berte mě s s rezervou …. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju spirituální seance. 2.) Mám slabost pro Hurvínka …. no vlastně spíš pro Máničku. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Cassadagu vním ako čisto priemernú snímku. Je taká "ani ryba, ani rak", teda z polovice duchársky horor, vsádzajúci na pre tento subžáner typické ľakačky v štýle "uff... ktože mi to stojí za chrbtom?" a polovice na rádoby surový exploitation s predvídateľnou kriminálnou zápletkou. Tvorcovia tohto hororu to nemysleli zle, konečný výsledok je však oproti ich očakávaniam zrejme o čosi chatrnejší, ale tak 1x sa Cassadaga skuknúť kľudne dá... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení ( dík Bourec ; ) Žánrový megamix duchařiny, kriminálky, rodinného a romantického dramatu okořeněný o úchylného vybíječe.V první řadě musim vyzdvihnout obsazení, Kelen Coleman je sympaťačka každým coulem, holka krev a mlíko...a mlíko, výborně jí sekunduje regulérní dvojče Tudorovce Jonathana Rhys Meyerse a to neznámý herec Kevin Alejandro, celou stopáž sem si myslel, že je to Meyers, bez prdele.Ze začátku se příběh majinko vleče, stopáž je zbytečně přepálená, ale jakmile příběh zběhne k duchařině, je to masakr.Dlouho sem neviděl tak poctivou práci, efekty vynikající, lekačky infarktové a atmosféra umocněná parádní hudbou se mi minulou noc starali o levou chlopeň jako už dlouho nic.Škoda, že příběh se potom zvrtne spíš v kriminálku a najdou se hluchý místa.Ničemu nepřidá ani předvídatelný scénář a konec který měl předchozí atmosféru umocnit nepřišel, ale vyšuměl.To nemění nic na tom, že když si film jede hororovou notu, funguje dokonale a to ostatní kolem je slušný průměr, ubrat na stopáži a zaměřit se víc na nadpřirozeno, mohlo se z tohodle dvd béčka vyklubat hodně oceňovaný překvápko.Je mi jasný, že spoustě lidem nesedne míchání žánru, to je totiž přesně ten důvod, proč film nemá na víc jak na 60%, ale i tak sem bavil a v 47. minutě mě bylo hodně, hodně mizerně, scéna ve sklepě emocionální masakr.Škoda těch výkyvů a slabšího finalé, scénka po titulkách ovšem hodně, hodně napravila výsledný dojem z filmu.Navíc mi DiBlasiho režie připomínala mě, v některejch scénách sem se naprosto stotožnil s režisérem, podobně "průměrně" by asi vypadala moje první profesionální práce za kamerou.Spokojenost 69%, málo stačilo k většímu uznání.Snad příště. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Během seance je vyvolán nesprávný duch a ten pak nutí hlavní hrdinku k tomu, aby odhalila okolnosti týkající se jeho vraždy. Jedná se o takovou levnější Gothiku, kterou to de facto kopíruje. Liší se to vlastně jen prostředím a herci. Nicméně mě se to i přes přetaženou stopáž a zmíněnou kopírku docela líbilo a to zejména díky Kelen Coleman, která sice není typickou krasavicí, ale zato je neskutečně sympatická. Prostě spokojenost. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat,že ikdyž má Cassadsga trošku delší stopáž tak jsem se ani na chvíli nenudil.Tenhle podivný slepenec slasheru,duchařiny a detektivky na mě prostě zafungoval a místy měl dost mrazivou atmosféru.Navíc dobrým tahem byla hluchá hlavní hrdinka.Navíc je ještě sympatická a dá se na ni koukat.A při představě,že jsem v její kůži,honí mě duch a já slyším úplný hovno mě mrazilo.Za sebe můžu doporučit. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama