Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akčně balená jízda na horské dráze destrukce v duchu filmů Executive Action a Smrtonosná past 2. Kvůli množícím se chybám dispečerů letového provozu byla vyvinuta satelitní síť, která naviguje všechna letadla. Díky přesnosti počítačů by tak už nemělo docházet ke kolizím letových kurzů. Co se však stane, když tato síť náhle přestane správně fungovat a převezme kontrolu nad letadly? To zjistí mimo jiné i prezident se svou rodinou, jehož speciál Air Force One se ocitne na kolizním kurzu s jiným civilním letadlem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Znovu kouzelné. Jeden omyl v podobě přepnutí kanálu a už se nedalo odtrhnout. Podobné skvosty nemají konkurenci a divák vlastně ani moc netuší, jak je pojmenovat. Hodnocení od nuly po pětku beru, protože tohle prostě dokáže „zaujmout“. Raketa, která udělá díru do letadla, načež díru cestující „zalepí“ zavazadly, to se jen tak nevidí. Zároveň bych nestál o pomoc personálu, který chlapíka při vědomí oživuje defibrilátorem. Fyziku základní školy tvůrci zřejmě prospali, scénář vznikal na koleně. Herci určitě svoji účast v tak očekávaném projektu dlouho zvažovali, samotné natáčení muselo být po fyzické i psychické stránce nesmírně vyčerpávající. Tolik dramatických poloh a náročných dialogů.. až mi naskakovala husí kůže!! Výsledkem jest relativně zábavná komedie.. a pochopitelně naprosto stupidní záležitost!! PS: Nekoordinované poskakování cestujících v sedadlech bylo rovněž kouzelné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto standartni Asylum sracka nic vic nic min jako ze ja mam slabost pro podobny skvosty ale problemem Asylaku je to ze se neumi poucit ze svych chyb a porad je opakuji tudiz se snazi z rozpoctem 100 tisic natocit blockbuster za 100 milionu jako tradicne z triky jak z domaciho pocitace dokonce bych rekl ze jsem tu videl vykradene zabery z filmu Unos letadla takze mozna prisli na to co dela Wynorski nebo Ray uz hodne dlouho a objevili zpusob jak jeste nejaky ten dolar usetrit no odpad to tesne nebude protoze to musim hodnotit v ramci zanru a Asylum to je zanr sam pro sebe a uz jsem od nich videl i vetsi kraviny nez je tahle jinak by to samozrejmne bylo bez debat ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Videl jsem kone chcat, hada blejt, prevracenej komediantskej vuz dokonce letet letadlo pozpatku, Ursulu Klukovou zpivat, ci Samera Issu predcitat detem v nemocnici, ale tohle.... to je na zalobu!!! ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Uzasna parodie (bohuzel to neni parodie). Kdyby to bylo kratsi (aspon o hodinu), tak bych dal treba i 3 hvezdicky. Efekty jak z pocitacove hry, ktera je na CD jako darek k casopisu. Spadnuty retez na kole jako neodstranitelna zavada? Raketa udela diru do letadla, ale nevybuchne a spadne do ulicky mezi cestujici. Dopravni letadlo rozpara kridlem mrakodrap, bez povozku pristane mezi rodinne domky a zastavi na 100m. Vrchol je snaha defibrilatorem ozivovat nekoho, kdo je jeste pri vedomi. ()

Rochester odpad!

všechny recenze uživatele

..... a stačilo tak málo - místo: Akční / Thriller / Dobrodružný - raději napsat stupidní parodie na katastrofické filmy :) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a další jejich rádoby katastrofický snímek obsahující několik známých motivů. A Asylumácké zvyky se i nadále nemění. Námět příběhu by sice nebyl zase až tak špatný, ale to zpracování je jako obvykle velmi alarmující. Nelogičnost a stupidita děje, uši trhající dialogy, ultralevné vizuální efekty, zkrátka zbytečnost, která je i zadarmo drahá. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Podla predpokladov dalsi filmovy "skvost" s hroznymi hercami i triky stali za ho*no,ale ako komedia by to obstalo,cize aspon hviezdicku udelim...:-) ()

Renciasko 

všechny recenze uživatele

Tak technicky, príbehovo a vlastne vo všetkých smeroch odfláknutý film som ešte nevidel. Teda vlastne možno áno, podobalo sa to na Pompeje tie nové.. Neviem či má zmysel sa vyjadrovať k tomuto filmu. Vydržal som to do konca už len kvôli tej zábave, akú tá “dráma” dokonale svojim prekonávaním fyzikálnych zákonov a logiky dokazovala.. 1 * aj to len za šťastný koniec.. ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Dokonale dementní scénář, režie i herecké výkony. Rok výroby 2012 bude jistě chyba v textu distributora, protože speciální efekty a animace jsou na úrovni PC hry z devadesátých let. Jednu hvězdičku ubírám pouze za to, že mě tahle nechtěná komedie přestala po pár minutách bavit a tudíž jsem přišel o některé scénáristické skvosty, co tu popisují jiní. ()

Chenile odpad!

všechny recenze uživatele

:-D Tomu se lze jen zasmat... nejvice me povabilo poskakovani letusky v kresle, kdyz letadlo se ani nehlo... a taky nerozbitna kridla, ktera rozparala nekolik budov aniz by se letadlo jen pohlo :-D ()

Wonder3000 

všechny recenze uživatele

1 * za odvahu ... Celkovy dojem je jedna vec, ale ty malickosti, ktere jsou vsechny spatne vec druha .. Koukam prave toho casu co pisi a koukam s otevrenou pusou a ze zvedavosti ()

Vaso odpad!

všechny recenze uživatele

jsem to sice vydržel až do konce (snad ze zvědavosti, co se dá vymyslet), ale takovou snůšku absurdit jsem snad ještě neviděl. ()

Reklama

Reklama