Reklama

Reklama

Vánoce na zámku

(TV film)
  • USA A Princess for Christmas (více)
všechny plakáty
Trailer

Mladá Jules pracuje ve starožitnictví. Po ztrátě své sestry a švagra převzala poručnictví nad neteří Maddie a synovcem Milem. Nemá to s nimi lehké, děti jsou těžko zvladatelné. Dostane se do zoufalé situace, kdy ji najednou vyhodí z práce a chůva dětí dá výpověď, protože už nedokáže snášet jejich věčné vylomeniny. Když se u ní objeví komorník vévody Edwarda s pozváním, aby s dětmi strávila Vánoce na jeho zámku v Evropě, zpočátku odmítá. Vévoda Edward je dědeček Maddie a Mila a kdysi vydědil svého syna Charlese, protože se oženil s obyčejnou dívkou – sestrou Jules. Pro dobro dětí se Jules rozhodne pozvání přijmout, protože se dozví, že vévoda je nemocný. Když přijedou do Castlebury Hall, vévoda se těší dobrému zdraví a Jules se seznámí s Ashtonem, druhým vévodovým synem. Možná, že všichni zde na Vánoce najdou své štěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Nechapem, preco sa to vola Blaznive Vianoce a nie Princezna na Vianoce ako v originali, nazov Blaznive Vianoce by sa hodil k nejakej crazy vianocnej komedii, kym toto je romanticky a rodinny film alebo mozno aj film pre deti. Davam take slabsie 3*, beriem do uvahy, ze predsa je to "len" TV film. Taka moderna Popoluska z Buffala, uz chybala len stratena crievicka :-). Velmi neoriginalne a maximalne predvidatelne, ale to caro Vianoc tam je a nechyba ani romanticke snezenie a praskanie ohna v krbe...Vhodne na sviatocne popoludnie. A inak, hlavna hrdinka je velmi pekna, pripomina mi Keiru Knightly a tak trochu aj Lily James. " Nemali by sme smutit za tym, co sme stratili, ale vychutnavat si to nove, co sme nasli". ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Někdy vám jedno správné (ale i špatné) rozhodnutí může změnit celý život. Hlavní hrdinka tohoto filmu, která má v péči svou neteř a synovce, jejichž rodiče tragicky zemřeli, dostává nabídku od dědečka těchto dětí, který o ně dosud nejevil zájem, aby s nimi přijela na Vánoce do jeho sídla. Neochotně přijímá a postupně se jí s pomocí svého synovce a neteře daří proměnit neútulné a chladné sídlo v hřejivé místo plné lásky, veselé nálady a pohody. A kdoví, možná zde hlavní hrdinka nalezne i životní lásku. Jedná se o překvapivě atraktivní a příjemný vánoční film, který mě dokázal pohltit natolik, že jsem se ani na zlomek sekundy nenudil a jen jsem se zájmem sledoval, jak vše dopadne. Film byl od samého úvodu velice příjemný, a to vydrželo až do úplného konce. A navíc tohle byl jeden z těch filmů, po jejichž skončení mi na tváři vydrží úsměv a vůbec jsem po nich tak nějak optimisticky naladěný. A i když bych film nezařadil mezi typické vánoční filmy, na které jsem zvyklý, přesto to byl příjemný vánoční film, skoro by se dalo říci spíše vánoční pohádka ze současnosti, která mě dokázala nadchnout. Já osobně jsem s výsledkem maximálně spokojený a filmu bez váhání uděluji čtyři hvězdy, jednu hvězdičku strhávám za předvídavost a určitá zažitá klišé, kterých se tento film rozhodně nevyvaroval. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Za normálnych okolností, keď vidím v názve Vianoce a medzi žánrami rodinný, nemilosrdne prepínam. K filmu som sadla (nehoda pri raňajkách) v momente, keď trojica prichádzala na zámok a z mne neznámeho dôvodu som pocítila potrebu vyšetriť príbuzenské vzťahy medzi jednotlivými postavami a oboznámiť sa s geografickými údajmi. Skrátim to, rozkľúčovala som to až takmer v závere a navzdory jednoduchej šablóne, ktorá nenechávala priestor žiadnym dejovým zvratom, hrdinsky dopozerala. Varujem vopred, komédia medzi uvedenými žánrami je odvážne označenie, zamenila by som ho za žáner romantický. Katie McGrath musela mať počas natáčania dislokovanú sánku, inak si žraločí úsmev, ktorý neopúšťal jej tvár, neviem vysvetliť. Sledovanie odporúčam ašpirantkám na titul princeznej a osobám, ktoré sú zvedavé, ako si 24 ročný muž poradí s hraním detskej postavy (to je trošku bizár). Pri hodnotení budem brať do úvahy, že ide o vianočnú kvázirozprávku pre celú rodinu a z toho dôvodu dobrosrdečne nezagrinchujem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to kýč? Je. Je plný klišé? Je. Až po střechu. Což mi nebránilo s chutí podlehnout slabosti pro vánoční filmy a užít si klasickou moderní pohádku o chudé dívce, která se náručí prince dočkala. Někdo si kupuje dortíky a věnečky, já si místo nich občas dopřávám sladké filmové zákusky. A tenhle rozhodně nebyl špatný. Svižná, milá, občas zábavná pohodovka. ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Príjemná "podívaná" k Vianociam. Musím sa priznať, že tento film som si pozrela kvôli Katie McGrath, o ktorej sa húževnato diskutuje, či je dobrá herečka, alebo si pomýlila povolanie. Nepodala žiadny excelentný herecký výkon, ale nebol to ani žiaden prepadák. Uverila som jej, čo som jej uveriť mala. Dej je viac-menej ( skôr viac ) predvídateľný, ale zato veľmi dobre spracovaný, ani výber hercov mi neprekážal, skôr mi tam nesedí zopár scén, ktoré vidíme takmer v každom rodinnom filme s tematikou Vianoc. Opakujem, veľmi príjemný rodinný snímok, ktorý si veľmi rada pozriem zas. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama