Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (189)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Máme tu další pokračování Ip Manovi cesty, na které jsem se, nevím jestli úplně těšil, ale vím, že jsem si říkal po Zrození legendy, že bych klidně další film na toto téma dal. A stalo se! Donnie Yen opět ukázal, že je jedinečný, tentokrát ale se mu vyrovnal i jeho protivník/neprotivník Max Zhang (velmi mile překvapil). Obsazení Mika Tysona, považuji trochu za zbytečný úlet. Souboj mezi ním a Ip Manem byl sice zajímavý, pač konfrontace boxu a Wing Chungu se jen tak nevidí, ale radši bych v této záporné roli viděl třeba Jackieho Chana nebo Jeta Li. Víc by to do Hokongu sedělo! Bohužel musím přiznat, že příběhově jsem se malinko nudil a přišel mi až zbytečně vykounstruovaný, ale nadruhou stranu musím vyzdvihnout akční sekvence filmu, bojové scény byly úžasné a krásně přehledné, špica! Sečteno podtrženo jsem spokojený a pokud bude další díl, zase se na něj rád podívám :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Muž Internetového Protokolu je zpět, zase je to ten katalogový správňák, slušňák, pyjonýr a citlivouš, nemít ve scénáři manželku a malého makaka, řekl bych, že i panic, ochránce slabých a utlačovaných, vdov a sirotků, osvoboditel Hongkongu, Číny a nejspíš i Asie, specialista na boj tři sta patnáct na jednoho a mistr bojového umění Wůl Chum, s jehož nejúčinnější technikou jste schopni úplně nejrychleji ze všech během pěti vteřin ochmatat rachitickýma ručičkama i celou stoosmdesáticentimetrovou kozatou bloncku. Jeho ukrutnými soupeři jsou tentokrát nejprve lobotomizovaný huhňavý lidoop Michal, který rozhodně nemá ve filmu co dělat, měl by být držen výhradně za elektrickým ohradníkem v Zoo a pravidelně masírován obuškem na dobytek, a poté jiný opičák, co jako obvykle tvrdí, že „mé kungfu je lepší než tvé kungfu“. A nebyl by to náš hrdinný Ípéčko, kdyby sebevědomě neomacal Míšu až k chichotání, nepředvedl tomu Chum Yak Pukovi, že jeho kungfu je prostě to nejlepší z celé tlupy kočkodanů, a pak za bouřlivého potlesku kompletního Dálného východu hrdě neodkráčel do do-dža mazlíčkovat se s dřevěným paňácou se třemi dildy. Tudíž spatříte sice hezky natočený, avšak polodebilní čínský kýč, dosud nejidiotštější z celé série IP telenovel, který však některé zdejší husté experty v Gájkidu dohnal svou „reálností“ až k slzičkám. No jediti! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $2,679,437Tržby Celosvetovo $156,600,000▐ zo začiatku je to dejovo trošku zbytočne pritiahnuté za vlasy, nahodilá zápletka okolo okupovania školy miestnym gangom nemá až také silné miesto, takže prvá polovica je hlavne o dobrých súbojoch, v tej druhej začne lepšia dejová dramatizácia a nastúpi na pľac ráznejšie aj Mike Tyson a celkom mu to aj ide, záverečný súboj o naj majstra je čerešničkou na torte, čo sa týka choreografie súbojov opäť výborná práca, dejovo troška kolísavé ale dá sa to zniesť, spokojnosť /80%/ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, co se týče děje, tak trilogie Ip Man klesá strmě dolů. Z historického příběhu s reálnými kořeny zbyla jen triviální Jackie-Chanovka ze 70. let, v níž scenárista pouze vymýšlí záminky ke středu různých postav. Samo o sobě by to nebyl problém, pokud by do toho nebyla zakomponována ještě šíleně patetická vložka s umírající manželkou. Zatímco příšerná emocionální rovina filmu připomíná spíše test dávivého reflexu, bojové scény jsou naprostým opakem. Vyšperkované a perfektně natočené (přehledné) fighty mohou směle konkurovat nejlepším kouskům žánru. To co předvádí hlavní dvojice, plus překvapivě hrozivý Mike Tyson je nefalšovaná lahoda... 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrou polovinu stopáže mě přepadaly obavy, zda-li tenhle díl dopadne dobře. Myšleno čistě filmařsky. Nechápejte mě špatně, ale rvačka co 5 minut, kdy se mlátí pomalu všecko co má ruky nohy příběhu rozhodně nepřidává. Samozřejmě klobouk dolů před 52letým Donnie Yenem. Naštěstí se v druhé polovině začínají dostavovat ty správné emoce. A Asiaté je rozhodně umějí. Prostě druhá polovina je zcela regulérní Ip Man jak jsme na něj zvyklí. Těžké životní zkoušky a divák rozumí že pro našeho hlavního hrdinu není kung-fu v jeho tíživé situaci to nejpodstatnější. Oceňuji že tvůrci přemýšlejí jak se sérií dále směřovat a beru tenhle díl jako závěrečný. 80% ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama