Reklama

Reklama

Obří vosy útočí

  • USA Dragon Wasps
Trailer

Hluboko ve středoamerické džungli číhá smrtelné nebezpečí v podobě obřích vos, které dokážou bez problémů zabít i člověka. Vosy však nemají potřebu lidi zabíjet, chtějí je využít jako hostitele pro své larvy... (TV Prima)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Obrie osi útočia" - už samotný názov jasne naznačuje o čom to bude. Takže som vedel do čoho idem. Béčkový horror o vražedných osách. Myslel som, že to bude sranda. Ale nebola. Je to poriadna sračka. Idiotský scenár, mizerná režia, stupidné dialogy, smiešne akčné scény, primitívne digitálne osi chrliace oheň... Americkí vojáci, čo sa správajú ako sprostí trotli. Ich drbnutý veliteľ. Vedecké pracovnice, čo vyzerajú ako dve presluhujúce prostitútky. Domorodí rebeli, ktorí majú IQ húpacieho koníka. Tupé keci o duchoch džungle. No proste poriadna sprostosť. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tajné laboratoře v nitru středoamerické džungle vyvíjejí s pomocí genového inženýrství nekonvenční zbraně. Výsledkem tak jsou dračí vosy. Obří hmyz, co má pevný chitinový krunýř převzatý od střevlíků, dokáže vypouštět přírodní napalm, no, asi by to spíš měla být vroucí tekutina podobná té, co používá brouk prskavec, a pomocí žihadla, které je současně kladélkem, infikuje hostitele. Ano, to vypadá na vetřelce, ve skutečnosti přesně tohle dělají rozličné parazitické vosy a lumci v přírodě. Z hlediska vos by tu byl spíše problém v tom, že o hnízdo se nestarají většinou samci, jak se pokouší vysvětlit Gina svým společníkům, ale naopak samice, které disponují žihadlem. Trubci se totiž podobně jako u včel líhnou až v závěru sezóny, aby oplodnili budoucí královny, k ničemu jinému bohužel neslouží. Ginu a její přítelkyni při pátrání provázejí vojáci. Džungle však neukrývá jen vosy a další nebezpečí, ale také skupinu drogových pašeráků, již představují další problém na cestě ke hnízdu, kde snad bude nejen otec Giny, ale naleznou zde též unesené vojáky. Jasně, je to naivní céčkový film. Digitální krev i oheň, laciné efekty, včetně klubání se vos z těl hostitelů, a mizerné herecké výkony snad nepřekvapí. Největší devizou je krásná příroda, tedy pokud v ní nejsou herci. Ti byli totiž natáčeni zřejmě uprostřed botanické zahrady.... Jako oddechová komedie, proč ne. Ani jsem nevěděl, že kokain vosy odpuzuje.... A nechybí odkazy na Laru Croft, Jamese Bonda nebo Megažraloka... ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Všem, ale opravdu všem nepřátelům, tedy vlastně celé planetě, snad jen kromě dua AA (přátelům alkoholu a Alzheimerovi) přeji, aby se jim stalo to co mně. Tedy to, že v mém standardním stavu nefunkčních neuronů týlního laloku přečtu leda hovno. Někdy dvě…a mám i rekord. Ale dosti vychloubání. Zkrátka jsem svým šíleným sklivcem pohlédl do programu a skrze mlhovou duhu spatřiv Kozy útočí, zařval jsem touhou… i jako pravý skaut jsem nelenil a připravil penis pro sexidiscohrátky. Vše připraveno, provázek, rybička, sirka a kilová tuba s ondulovanou indulonou, jenže…všude se jen digitálně píchá, pravda, jen já v šoku analogově držím v pinzetě umřelý peníz a proklínám všechny (dva) Cyrily a Metoděje, kteří mě se svou hlaholicí dokázali dokonale zmást, ano, i mě, svatého. Peytlzaplať nás brzy kulturně obohatí kobylky z Afriky, a pak se již nikdy nestane, že bych byl zklamán skrze název díla. Díky intelektuálnímu přetlaku od koberečků bude i Barbánek krvavej mazec a útočící vosy, ty vole, Ahmede, to bude nekřesťanský dildo. Film stál za píču stejně jako je Alláh Aghbar. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro 99 % diváků bude tenhle kousek naprosto nekoukatelný, ale já si nemůžu pomoci, já se bavil... Kašlat na amatérské CGI, katastrofální herce (kromě Corina Nemece, ten si dle mého tyhle kousky vysloveně užívá) a celkovou debilitu, já se zaměřil na metrové vosy plivající oheň (které měly dostat více prostoru), všechny bizarní postavičky a parádní hlášky... Když byli ve filmu zmínění Píseční žraloci, Mosquito Man nebo Superžlarok, věděl jsem, že pod pět, a asi jako jediný, nepůjdu... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Už od traileru jsem čekal že to bude hodně zábavná konina, ale nakonec jsem byl nechutně zklamán. Tenhle film je jenom konina, a ne moc zábavná ale co jsem měl čekat od režiséra podprůměrnýho Kultu, že? Nicméně film je tupej a nemá skoro žádnej příběh jen se utíká sem a tam a Corin nemec v roli šéfa jednotky se snaží zachránit scojí jednotku aby se nakonec ukázalo že všichni stejně pochcípaj. Efekty jsou slabé ale to mi nevadilo, co mi vadilo bylo to že těch vos tu zase moc není a hlavní hrdinové se utkávají spíše se zlýma lidma. Škoda mohlo to být daleko lepší. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Budeme na úplném konci potravinového řetězce.......... No, víte, já se skoro furt smál. Snad i Asylum by natočilo něco lepšího. Jedno plus však snímek něco má. Odehrává se totiž v Belize a tak si můžeme vychutnat krásnou zelenou přírodu. Jen se dívat a vydržet. CITÁT - To je rozkaz.......... Je to vlastně příšerný, nelogické dialogy, strašný hudební doprovod a céčkový herci. DIALOG. Kde to jem! Kde to jsem!. Jsme tady! Jsme tady! Jeano! Jeano! Já. Já. Bolí mě hrudník! Bolí mě hrudník!........ Jo, trefný dialog. Máte dvě možnosti. Buď se podívat a zemřít, nebo se nepodívat a přežít. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Meno scenáristu Marka Atkinsa, zastavilo môj pohľad. Poznám ho skôr ako rejžu asylumáckych trhákov. Takže mi bolo nielen vďaka hodnoteniu, ale aj kvôli jeho prítomnosti jasné, čo ma čaká. A na moje prekvapenie, to bola celkom podarená sajfaj horor zábava, ktorej by prospeli skôr praktické gore efekty, ako lacné CGI ktoré ich tu nahradzuje. Zlý film, ktorý sa celkom podaril. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Obří sračka, těch největších rozměrů, zařazuji zaslouženě, do pomyslné síně slávy všech megahoven a gigasajrajtu typu pterodaktyl a varan vs. cobra!!! ()

stration 

všechny recenze uživatele

Neuvěřutelný filmový zážitek, který za poslední dobu mohu srovnat snad jen s Interstellar. :-) Tak to není. Zkuste zavřít oči a představit si vše, co si lze představit pod pojmy: špatný film, obří vosy, málo peněz na triky, herce, všechno. No a výsledek vynásobte dvěmi. Pak se na toto veledílo už nemusíte dívat, protože jasně víte o co jde. Ale kdyby přece jenom, tak fakt příjemnou zábavu. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Na filmy tohoto typu se dívám pro pobavení. Tento výpotek byl ale tak tak hloupý, že nebyl ani k smíchu. Vše špatně, od začátku do konce. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Takhle to prostě nejde! Monstra: Včely? Nejnudnější nápad v dějinách sci-fi hororu. Herci: Raději jsem si jich nevšímal. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Pěkná příroda, pěkný dvě holky v kraťáskách a náš starej známej Corin Nemec a to je tak asi vše co tento klenot může nabídnout. Animace vos je hrozná a příběh jakbysmet. Viděl jsem ale horší filmy. 17% ()

IGNI 

všechny recenze uživatele

Takže vosy nesnášejí koku a kokain, tak se zfetujeme a namažeme mastí z koky a jdem zachránit ostatní. Chvíle kdy jsem se fakt zasmál je když voják říkal, že ho obří vosy nepřekvapují, že potkal superžraloka a pisečné žraloky :) Jinak to teda byla fakt sračka. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě holčiny v džungli hledající ztraceného otce jedné z nich jejichž statečnost je silně nevěřícná, malinkatá armádní jednotka jak z cirkusu, zoufalé nelogičnosti v ději, zoufale natočené scény, zoufalé herecké výkony a k tomu všemu obrovské pixelové vosy. Tedy proti gustu žádný dyšputát. Další zhovadilost na téma ekohoror. Tohle se mělo hrát na divadelních prknech a ne ve filmu. Pryč od toho dokud je čas. Absolutní ztráta času. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi nudne osy, ktore dokopy nic neurobili zle, len par unosov a to bolo vsetko. Hnus a odpor k tomuto filmu mam. Jedine pozitivum vidim v obale, co je dost malo na uspesny film u mna. ()

HH odpad!

všechny recenze uživatele

Kterak špatně animovaný Pučmeloud honil partu špatně hrajících panáků. Nelogičností je v tomto veledíle tolik, že ani nemá smysl je sem vypisovat. Na druhou stranu jsem dopředu věděl, do čeho jdu, a díval se na to jen z hecu. Jo, a po shlédnutí Firequake (Ohnivá zkáza) jsem si myslel, že český dabing dosáhl svého dna. Mýlil jsem se. Tohle je ještě mnohem horší...:-) ()

Reklama

Reklama