Reklama

Reklama

Obří vosy útočí

  • USA Dragon Wasps
Trailer

Hluboko ve středoamerické džungli číhá smrtelné nebezpečí v podobě obřích vos, které dokážou bez problémů zabít i člověka. Vosy však nemají potřebu lidi zabíjet, chtějí je využít jako hostitele pro své larvy... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě holčiny v džungli hledající ztraceného otce jedné z nich jejichž statečnost je silně nevěřícná, malinkatá armádní jednotka jak z cirkusu, zoufalé nelogičnosti v ději, zoufale natočené scény, zoufalé herecké výkony a k tomu všemu obrovské pixelové vosy. Tedy proti gustu žádný dyšputát. Další zhovadilost na téma ekohoror. Tohle se mělo hrát na divadelních prknech a ne ve filmu. Pryč od toho dokud je čas. Absolutní ztráta času. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já džungli miluju.“ ,,Na každýho jednou dojde.“ Blondýna a bruneta, které vypadají jako pornoherečky, si to štrádují džunglí a melou nějaká biologická moudra. Ne, to není úvod k nějakému peprnému vtipu, to je realita tohoto filmu. Ač to zní tak, že by se mohlo jednat o nahláškovaný scénář, bohužel tomu tak není. Herci většinu času melou nudné informace, takže se není čemu smát. Naštěstí je tu vesnice jakéhosi podivného a odbojného pralesního kmene, jehož členy podle oblečení naverbovali snad v nějakém velkoměstském ghettu. Samotné vosy nejsou nejhorší, ale málo útočí a většinou si v klidu letí vzduchem. Corin Nemec se snažil, ale já vím, že má na víc. Tento kousek rozhodně žánru zvířecích béček čest nedělá. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Meno scenáristu Marka Atkinsa, zastavilo môj pohľad. Poznám ho skôr ako rejžu asylumáckych trhákov. Takže mi bolo nielen vďaka hodnoteniu, ale aj kvôli jeho prítomnosti jasné, čo ma čaká. A na moje prekvapenie, to bola celkom podarená sajfaj horor zábava, ktorej by prospeli skôr praktické gore efekty, ako lacné CGI ktoré ich tu nahradzuje. Zlý film, ktorý sa celkom podaril. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Už od traileru jsem čekal že to bude hodně zábavná konina, ale nakonec jsem byl nechutně zklamán. Tenhle film je jenom konina, a ne moc zábavná ale co jsem měl čekat od režiséra podprůměrnýho Kultu, že? Nicméně film je tupej a nemá skoro žádnej příběh jen se utíká sem a tam a Corin nemec v roli šéfa jednotky se snaží zachránit scojí jednotku aby se nakonec ukázalo že všichni stejně pochcípaj. Efekty jsou slabé ale to mi nevadilo, co mi vadilo bylo to že těch vos tu zase moc není a hlavní hrdinové se utkávají spíše se zlýma lidma. Škoda mohlo to být daleko lepší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tajné laboratoře v nitru středoamerické džungle vyvíjejí s pomocí genového inženýrství nekonvenční zbraně. Výsledkem tak jsou dračí vosy. Obří hmyz, co má pevný chitinový krunýř převzatý od střevlíků, dokáže vypouštět přírodní napalm, no, asi by to spíš měla být vroucí tekutina podobná té, co používá brouk prskavec, a pomocí žihadla, které je současně kladélkem, infikuje hostitele. Ano, to vypadá na vetřelce, ve skutečnosti přesně tohle dělají rozličné parazitické vosy a lumci v přírodě. Z hlediska vos by tu byl spíše problém v tom, že o hnízdo se nestarají většinou samci, jak se pokouší vysvětlit Gina svým společníkům, ale naopak samice, které disponují žihadlem. Trubci se totiž podobně jako u včel líhnou až v závěru sezóny, aby oplodnili budoucí královny, k ničemu jinému bohužel neslouží. Ginu a její přítelkyni při pátrání provázejí vojáci. Džungle však neukrývá jen vosy a další nebezpečí, ale také skupinu drogových pašeráků, již představují další problém na cestě ke hnízdu, kde snad bude nejen otec Giny, ale naleznou zde též unesené vojáky. Jasně, je to naivní céčkový film. Digitální krev i oheň, laciné efekty, včetně klubání se vos z těl hostitelů, a mizerné herecké výkony snad nepřekvapí. Největší devizou je krásná příroda, tedy pokud v ní nejsou herci. Ti byli totiž natáčeni zřejmě uprostřed botanické zahrady.... Jako oddechová komedie, proč ne. Ani jsem nevěděl, že kokain vosy odpuzuje.... A nechybí odkazy na Laru Croft, Jamese Bonda nebo Megažraloka... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Belize. (Terva)
  • Osy nemajú nadobličky, tie majú len cicavce. (beso74)

Reklama

Reklama