Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se přihlásí do soutěže, aby dokázala, že může být populárnější než její namyšlená sokyně, ale zjišťuje, že se dívce, kterou chce porazit, začíná čím dál více podobat. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Beru že někde se začít musí ale tohle děcka nemyslíte vážně, váš makeup a chováni je katastrofa a ostuda pro filmový svět. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

V prvom rade je názov "Soutěž řečníků" scestný. O debaty tam prakticky nešlo, skôr o voľbu najschopnejšej (najpopulárnejšej) žiačky školy, takže "Hviezda našej školy", je určite výstižnejšie. Film je krásne povrchný a hlúpučký, ale myslím, že takí sú aj mnohí stredoškoláci, či už v Európe alebo v USA. Sú tam prezentované hodnoty ako priateľstvo, či pravdovravnosť, ktoré sa stali rovnakým klišé made in USA, ako idea byť najobľúbenejšia, najlepšia, najkrajšia atď. Otrasné herecké výkony a dialógy ako z komiksu. Šperk americkej teen kinematografie, ktorý je taký blbý, až je zaujímavý. Kochal som sa. ()

Sorna 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivní příběh, jasné klišé, kdy se ošklivá dívka snaží stát se populárnější a získat srdce jednoho chlapce. Je tu ovšem drobný problém - hlavní hrdinka není vůbec ošklivá (ač je tak prezentována), je nadaná a chytrá, což z tohoto filmu dělá neuvěřitelnou kravinu. Jedná se tedy opět o film, který je zaměřen obzvláště na pubertální diváky. ()

Reklama

Reklama