Reklama

Reklama

Musíme milovat kočky

(seriál)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2011, 43 min

Obsahy(1)

S moderátorem pořadu a hudebníkem Johnem Fultonem posedlým kočkami se vydáte na fanatické kočičí dobrodružství. V této nové bláznivé sérii uvidíte divoká, překrásná a u srdce hřející setkání s kočičím světem a nahlédnete do samotné podstaty koček. Žádná kočka nezůstane stranou, od starodávných kočičích plemen po moderní a od obrovských koček po ty maličké. Na svých cestách se John setká s osobním šéfkuchařem, který vaří výlučně pro kočky, s nejlepším módním návrhářem kočičích oděvů, navštíví Japonsko, kde se zaměří na bláznivou kulturu koček, a setká se se ženou rozhodnutou naučit kočky plavat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

tom88 

všechny recenze uživatele

Seriál určený výhradne pre milovníkov mačiek ako som ja. Ak je niekto milovník mačiek, prekusne aj trápneho moderátora, ktorý mačkám skladá piesne a nejaké tie stupídnosti v jednotlivých dieloch. Za roztomilosť 100%. Seriál celkovo s prižmúrením oka tak max 70% ()

Oskeruše 

všechny recenze uživatele

Už jste viděli všechny díly tohoto dokumentu? Ano? Pak MUSÍTE mít opravdu rádi kočky! A nejspíš budete tak jako já překvapeni, kolik chodí po světě – jak to říct kulantně – praštěných lidí. Kočky jsou v tom mnohdy nevinně a myslím, že třeba bez mateřské školky pro koťata nebo oblečků od „kočičího Versaceho“ by se klidně obešly. Celá série tak vypovídá víc než o kočkách samotných o jejich majitelích. Škoda, že výsledný formát připomíná spíše pořádně ulítlou americkou reality show a pro mě je jen těžko stravitelný. Velmi rychlé střihy, neustálé otravné opakování toho, co uvidím v následujících minutách, i exaltovaný projev moderátora ve mně budí touhu přepnout třeba na dokument o rozmnožování kudlanek nábožných a slyšet klidný hlas Pavla Soukupa nebo Pavla Rímského. ()

Reklama

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Maník, co lítá z místa na místo a čumí na kočky, které ho mají těžce na háku, přičemž se nad nima prudce chlapsky rozplývá a zpívá jim písničky, které si sám skládá. Fakt pašák! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama