Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Se tímto snímkem k nám přicházejí postavičky z nesmrtelných knížek pro děti spisovatele A. A. Milneho: vedle Tygra jsou to Medvídek Pú, kamarádský Klokánek, bystrý leč nepoučitelný Králíček, hodné a skromné Prasátko, neodolatelně rozmrzelý Oslík Ijáček, moudrá Sova, starostlivá Klokanice a konečně Kryštůfek Robin, jejich člověčí kamarád a rádce. Tygrův příběh se soustředí na jednu z postaviček Púovy družiny: na Tygra a na jeho pouť Stokorcovým lesem. Tygr, který si připadá osaměle, pátrá po jiných tygrech, ale nakonec přijde na to, že jeho skutečnou rodinou jsou jeho přátelé: Klokánek, Medvídek Pú a další... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný příběh ze světa medvídka Pů. Nijak dobré a výjimečné to není, ovšem díky hyperaktivnímu tygrovi, který zde provádí všemožné skopičiny a obstojnému českému dabingu malé diváky k smrti rozhodne neunudí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Toto je asi najslabšia časť Medvedíka Pooh. Aj dabing, hlavne tigra je v novších dieloch lepší. Ale oplatí sa pozrieť, taká jednohubka. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tygr mi se svým neustálým poskakováním nebyl ani jako malé holčičce příliš sympatický, proto jeho celovečerní příběh nehodnotím pozitivně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jedná se o můj nejoblíbenější film ze série o Medvídku Pú, Tygr je navíc moje nejoblíbenější postava a rozhodně si takovou pozornost zasloužil, jen mě mrzelo, že se ve filmu tolik neobjevoval Králík, ale nevadí. I tak byl film vtipný, veselý a dokázal potěšit stejně jako v dětství. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jo další fajn příběh ze stokorcového lesa, tentokrát v hlavní roli tygr a snaha ostatních zvířátek o pomoc. A jako pokaždé mě to bavilo. ()

Aven 

všechny recenze uživatele

S námi tygry musíte číst mezi řádky:) Příjemný film i přesto, že už zdaleka nejsem cílová skupina. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, tomuto filmu nemám co vytknout. Vezme-li člověk v potaz cílovou skupinu a až filosofickou jednoduchost světa Medvídka Pů, tak je výsledek nadmíru povedený. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Pro mě dětská klasika. Příběh, na který jsem koukal neustále na kazetě, ale od té doby upadl do zapomnění. Až nyní. A bohužel asi tomu tak mělo zůstat. Celý Medvídek Pú a jeho svět patří do srdcí a myslí dětí. Pro mě už jde o infantilní a nicotný příběh. To je lehce smutné, ale pravdivé. Ale stále to nic nemění na tom, že jde o příběh mého dětství. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pu je pro mne společně s Garfieldem nejodpudivější hrdina animovaných filmů...jen pevně doufám, že to nikoho nenapadne cpát do 3D. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle mě vrátilo do dětských let. Velice milý a líbivý snímek pro celou rodinu, což je mezi Medvídek Pů filmů docela výjimka. Začátek je moc hezky a chytře udělaný. Kdyby to ale mělo o deset minut navíc, tak by to asi už měnilo můj pohled na film, protože tohle je cílená jednohubka, kterou zaměstnáte svoje dítko mezitím, co budete žehlit, a ani vy se rozhodně nebude nudit :-) ()

Reklama

Reklama