Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký hudebně zábavný pořad.  Velký hudebně zábavný dvouhodinový pořad přivede do hlavního silvestrovského programu České televize vůbec poprvé coby protagonistu Bolka Polívku a jeho hosty. Protože závěr roku, oslavy a vůbec celý Silvestr bývá plný překvapení, bylo by škoda vyzrazovat, co budou obnášet jednotlivé scénky, ukázky, hudební vystoupení. Proto jen zmínky o všech hostech, kteří se zúčastnili natáčení. Společníky i průvodci celým programem Bolkovi byli Jiřina Bohdalová a Karel Šíp. Jako hosté se svým vystoupením přišli diváky pobavit a také rozesmát Jiří Korn, Lucie Bílá se skupinou Kale, Marek Eben se skupinou, Miroslav Donutil, Martin Dejdar, Pavel Zedníček, Pavel Liška a Tomáš Matonoha, skupina Laura a její tygři, Jaroslav Uhlíř, Michael Kocáb a Zlata Kinská, Arnošt Goldflam, Michal Nesvadba, Jiří Schmitzer, Jiří Pecha, bratři Ebenové a další. Samozřejmě nechyběli ani Barin a Fretti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jj, souhlasím, že do svého Silvestrovského pořadu mohl Bolek Polívka protlačit některé jiné „majstrštyky“ ze své klaunské kabely, ale i tak se divák u toho dokázal pobavit. Pokud měl tedy rád jeho svérázný šaškovský smysl pro humor. Nicméně pozvaná eskadra známých tváří taky odvedla slušnou práci, což ve finálním výsledku znamená, že nudit se u toho rozhodně nedalo… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála záležitostí, na kterou se dalo na Silvestra v televizi dívat. Rozhodně lepší, než všechny ty pošahané estrády. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Manéž nikdy nepatřila mezi mé super oblíbené zábavné pořady a i tento silvestrovský speciál to potvrdil. Ačkoli si Bolek sezval hosty silného kalibru a dokonce ty nejtěžší váhy (Bohdalku, Šípa) nechal s ním uvádět svá čísla, stejně si nemohu pomoct, že to nemělo pořádnou šťávu. Obecně se dá říct, že písničkové výstupy byly tradičně nezajímavé a scénky nebyly špatné, ale žádná z nich nebyla k popukání. Mezi nejpodařenější scénky patří kouzelnický a hlavně ukecaný výstup Pavla Lišky a Tomáše Matonohy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama