Reklama

Reklama

VOD (1)

V konkurenčním prostředí moderního zemědělství touží ambiciózní Henry Whipple (Dennis Quaid), aby mu jeho vzpurný syn Dean (Zac Efron) pomáhal rozšiřovat rodinnou farmu. Dean má ale úplně jiné plány. Sní o kariéře profesionálního automobilového závodníka. Když se rodinný podnik stane objektem vyšetřování, otec i syn se ocitají v nečekané krizi, která ohrožuje živobytí celé rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (39)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude skôr film o závodoch - no tie napokon boli len tak do počtu. Celému filmu teda dominovala farma a na jej pozadí zaujímavý labyrint medziľudských vzťahov. Hoci som očakával úplne inšiu ústrednú tému, aj tak ma to napokon dosť bavilo. Čo bolo fakt skvelé bola tá neustále sa meniaca psychika postáv, a tie vzájomné vzťahy v rodine, ale aj medzi ostatnými farmármi a milostnými vzťahmi - to bolo naozaj na vysokej úrovni. Bohužiaľ veľkým mínus bola pre mňa tá strašná presýtenosť deju, aj keď to všetko na seba nadväzovalo, ale proste zakomponovať do jedného farmárskeho filmu toľko tém, to nebolo zrovna dobré rozhodnutie. Ale inak príbeh zaujímavý, aj keď niektoré veci neboli moc dobre dotiahnuté. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Na začiatku skoro až neviditeľná,lenže postupne k záveru meniaca sa na poctivú drámu.Ťažký snímok,ale rozhodne nie nudný.Snímka určená pre veľmi špecifické publikum a môže sa stať,že zostane nepochopená,pokým si ju nepozriete celú.Neopozerané prostredie juhu.Zacovi sa podarilo rozšíriť žánrové pole pôsobnosti.A kedže mám slabosť na rýchle autá a zlých chlapcov pridávam o hviezdu navyše. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, na první pohled to má být rodinné drama, na pohled druhý zjistíte, že ty hodnoty, které jsou v Americe uznávané, jsou asi celkem pokroucené. To, co se tady zatají, je docela šílené. Spravedlnost je bez smyslu, ale my to bude v podstatě skoro oslavovat. Tohle je film, který by měl mít poselství? Ale ne, to radši ne. Když už, tak to mělo být prezentováno jinak a ne jako zemědělské drama. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tohle by se v JZD Vítězný únor určitě nestalo. Pohled na americké zemědělství. 1) Docela zajímavá změna proti Plechové kavalérii žádné zásadní prozření pro diváka nepřináší. Snad jen to, že zemědělci a jejich problémy jsou všude na světě stejné. 2) 25letému Zacu Efronovi to slušelo. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nicméně je to jeden z nejdivnějších filmů, co jsem kdy viděl. Quaid a Efron jsou vidláci, co skupují pole na pohřbech, jezdí NASCAR a zabíjí konkurenci. Navíc oba souloží stejnou ženu Heather Graham. Nejdříve se to jeví jako trapný rodinný film o ničem, potom začne propukat temnější polovina, která "vygraduje" do poklidné konce. Nečekaně neamerické a bez zjevného kladného hrdiny. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Zac Efron bol veľmi nervózny ohľadom natáčania sexuálnej scény s Heather Graham, pretože bol do nej odjakživa zamilovaný. Celú skúsenosť opísal ako surreálnu. (Real Tom Hardy)
  • Dej film sa odohráva v štáte Iowa, no natáčanie prebiehalo v štáte Illinois, konkrétne v mestečku DeKalb a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama