Reklama

Reklama

Děda se závazky

(seriál)
  • USA Grandfathered
Trailer 1
USA, (2015–2016), 7 h 50 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Daniel Chun

Hrají:

John Stamos, Paget Brewster, Josh Peck, Christina Milian, Ravi Patel, Kelly Jenrette, Layla Golfieri, Emelia Golfieri, Chasty Ballesteros, Richie Sambora (více)
(další profese)

Epizody(22)

Jimmy Martino je postarší mládenec a vlastník luxusní restaurace. Nečekaně se dozvídá, že má 26letého syna Geralda a dokonce i roční vnučku Edie. Na střední škole měl známost se Sárou, krátce po milostném románku se s ní rozešel a Sára mu zatajila, že je těhotná. Jimmy a Gerald se postupně sbližují, ale povinnosti dědečka nejdou příliš dohromady s provozem restaurace. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Neoriginální ale přesto svým způsobem milá story, která neklesá za každou cenu do sfér komedie a tu a tam nabídne divákovi náznak i něčeho trochu osobitějšího. Vyhlídky do budoucna přesto špatné, pilot nenabídl nic víc, než jednu hlavní postavu a jednu hlavní zápletku - a to je málo, to je dneska sakra málo. 5/10 ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Asi to nepřežije sezónu, ale pár dílů tomu šanci dám, byť se značnou nedůvěrou. Dětskej humor je vděčnej, snad nesklouzne k něčemu infantilnímu. Herecky mi nejvíc sedne „babička“. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude ptákovina, která si neudrží mou pozornost, ale on je to ve výsledku hrozně milý sitcom, u kterého se opravdu i zasměji. Samotnou mě to překvapilo. Snad doklepe alespoň k druhé řadě, i když to moc nevypadá :( 4* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jedna z letošních novinek, která mě zaujala. Tahle mi navíc hned od první okamžiku připomněla Raising Hope. Nejen, že běžela na Foxu, ale hlavně tam bylo v "hlavní" roli dítě. Tentokrát se však přeci jen víc děj točil kolem novopečeného dědečka. Já na tyhle komedie vždycky naletím. Ono to vypadá barevně, ono je to roztomilé a ono je to sympaticky obsazené. Je to milá rodinná zábava, která poslouží jako dobrá oddychovka a nikoho neurazí. Na druhou stranu však málokoho nadchne, protože level originality ani nemůže být vysoko. Moji pozornost to sice získalo, ale to nestačí. Bylo to totiž ukončeno hned po první sérii a i když mi to to bavilo, tak petice za znovuobnovení podepisovat nebudu. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Silné tři hvězdy, ale přidávám ještě jednu za vtípek ze třetí epizody: "Which Friends character are you"...Ross? bleh! (Paget Brewster hrála v Pratelich pritelkyni Joeyho a pote Chandlera). Ale je to překvapivě milá, PG13 rodinná zábava. Nečekal bych od toho vysoké ratingy, ale FOX si právě objednal dalších 6 dílů, takže si to asi nevede tak špatně. Nevadilo by občas trošku přitlačit na pilu, ale urřitě spíš nadprůměr, s vyšším rozpočtem, díky kterému to má filmařský švih a hlavně postrádá levnej sitcomovej look ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Myslím, že by to mohl být dobrý rodinný seriál. Nějaký humor tam je, ale pro mě to jednoduše není. Pilot jsem zvládla, ale další díly vzdávám. Štvalo by mě, jak to malý dítě a myšlenka, že by náš dědeček mohl mít další děti, všechno ničí. ()

Reklama

Reklama