Reklama

Reklama

First Ascent

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

První nejištěný výstup po 650 metrů vysoké stěně na vrchol Half Dome v Yosemitském národním parku. Tragická expedice ke ztraceným vrcholům západní Číny.
První výstup je průkopnickou šestidílnou sérií studia Sender Films, která vás zavede až na samý okraj propasti plné dobrodružství. Seriál, který byl natočen během dvou let na pěti různých kontinentech, sleduje nejlepší horolezce na velkolepých místech na jejich cestě za přepsáním dějin horolezectví a přináší důkazy o tom, co všechno je v horách možné.
První výstup je věnován horolezcům Wade Johnsonovi, Micahu Dashovi a Johnymu Coppovi. (technisub)

(více)

Recenze (6)

Milodar 

všechny recenze uživatele

Ano ano, vynikající. Ale už se těším na nějaký film o Adamu Ondrovi. Uuááááááá dopííííčýýýýý! ()

JuniorSrky 

všechny recenze uživatele

Tak trochu srdcovka. Tohle musí člověk cítit v morku kostí, aby byl schopen to plně ocenit. Třetí epizoda - Impossible Climb je mou nejoblíbenější z celého First Ascentu. "When Chris climbs it's pure instinct. He's like an animal." ()

Bornd 

všechny recenze uživatele

Kdo nikdy nelozil tak to nepochopí. Vážně skvělý seriál ve kterém dominuje hlavně nádherná příroda a skvělí horolezci. ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Nedá mi to a musím reagovat na JuniorSrky: Právě třetí epizoda byla tou nejhorší, hřvoucí nesympatický frajírek, doslova uhřvanej č.rák, zralej na nehodu, kde by hráli hlavní roli nůžky a lano. ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

6 napínavých dílů o zdolávání něčeho nemožného pro nás, běžné smrtelníky. Alone on the wall, byl skvěle zvolený první díl, který udělal z Honnolda hvězdu. Díl o Deanu Potterovi a jeho "padání do létání" byl také skvělý. Nechyběl ani smutný díl, kde jsem nemohl uvěřit, že chlápci pod tou lavinou opravdu zůstali a také dojemný, kde udělal borec prvovýstup pro svoji mrtvou manželku, kterou tam i rozprášil. Nicméně dva zbývající díly - o malé šikmooké a kriplovi na stěně, mě moc nebavily, ale stále je to za 5!. ()

Reklama

Reklama