Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Recenze (105)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neschopnost natočit něco originálního v oblasti animovaného filmu je mi trnem v oku už docela dlouho. Nevím, jestli už je žánr skutečně tak vyprázdněný, ale copak jsme tu nedávno neměli "Planetu 51"? Ta měla stejnou zápletku, akorát z cizí planety se chtěl dostat člověk. Tady unikají ufouni z naší. No, a to je vlastně celé. Že by zase někdo přišel s něčím novým? Vezme si tuhle výzvu na triko zase "Pixar"? Nějaké projekty se u nich rýsují, tak uvidíme. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"The dark planet. A strange and terrifying enviroment, the only known world which evolution is taking place in reverse. It began with inteligent atractive beings, but were soon overrun by ugly agresive quite terrifying and damn-witted creatures." Fajný oddychový animák, který pobaví, zasmějete se, ale není ničím výjimečným, takže 3,5*. Ovšem pár perliček, co se gagů a hlášek týče tu bylo. "People, people where are your manners? - You're the one talking with the mouth full yourself" A to že si dělali prdel ze Země? Na tom bylo jednoznačně nejlepší. Ale na Planet 51 to nemá. "Nothing says peace like a giant gun, ha? - It's America they supersize everything." Bylo to prostě wicked a nezapomeňte "Foolishly trapped inside pod? - Break glass." ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je to blbina. O tom žádná. Sledovala jsem tenhle animák se svým synovcem. Ten se u toho královsky bavil.Tak proč mu neudělat radost. Přiznám se, že já jsem se taky bavila, i když jsem namlsaná jinými a asi i lepšími věcmi. Pohodový animovaný příběh, který se na nic hlubokomyslného nehraje, protože je primárně určen děckám. Sází jedno kliše za druhým. Modří mimozemšťaně jsou prima. Vzpomněla jsem si při sledování na Šmouly. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tuctový animák zaměřený především na dětské diváky,který víc než co jiného připomíná Planetu 51.K tomu všemu spusta laciných a prvoplánových vtípků,které ocení právě hlavně děti.Na jedno podívání ok,ale je spousta lepších a zábavnějších kousků...40% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hezký animovaný film, který přestože oplývá mnohými klišé, tak naopak spousta nápadů je nových a rozhodně zajímavých a zábavných. Střední část filmu poněkud po zběsilém tempu na začátku ztrácí dech a finále je nepřekvapivé, nicméně příběh jako celek funguje. Slabší jsou ovšem mnohé postavy, kterým se nepovedlo tvůrcům vložit tolik roztomilosti, abychom si je více oblíbili. Celkově jsem byl ale spokojený a řadím film mezi příležitostné favority v programu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Škoda, že více nevyužili toho, že se příběh odehrává v Oblasti 51, což bylo na tom asi to nejzajímavější. Jinak byl příběh nudný a ubohý a divím jsem, že jsem to dokoukala až do konce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut mi ten film lezl celkem na nervy, ale nakonec z toho vypadl celkem příjemný animák. Postavy má překvapivě sympatické (až na tu koalokrysu, ta mě štvala), pak má dobrý příběh, včetně několika velmi zajímavých nápadů (kdo vyrábí mobily? kdo vymyslel sociální sítě?), místy je i vtipný a celkově se mi na to velmi dobře koukalo, dokonce ani nemůžu říct, že bych se někde nudil. Pravda, na mě osobně je ten film zbytečně akční a fekálního humoru v něm taky není málo. Poselství klasika, zase o rodině, ale tady mi to až tolik nevadilo. Ale jinak je ten film dobrý, uvažoval jsem i o slabých 4*, ale na ty tu něco chybí. Takže dávám silné 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veskrze neškodný animák, u kterého se sice za břicho popadat nebudete, ale stejně tak vás ničím nerozladí. Postavičky i animace ve stylu Monstra vs. Vetřelci (2009), nebo Megamysl (2010) Trochu mi uchází cílovka, protože o Area 51 toho moc děti nevědí, takže ty narážky měly být asi pro rodiče...kterým je to ale buď buřt, nebo možná taky nevědí...takže prcci dostali svou porci akce, někteří tatínci se shovívě usmívali, ale většina maminek se asi moc nebavila. PS: na ten oproti jiným animákům nízký rozpočet, je to ovšem velmi pěkně udělané. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Aj keď je tento 3D animák určený príbehom skôr mladšiemu divákovi, nemôžem už len kvôli celkovému vizuálu a vtipu ísť nižšie. Animácia a celkové spracovanie je vynikajúce, akcia, fungujúci humor (aj keď iba pri vedľaších postavičkách)...to všetko klape. Zápletka a príbeh je však jedno veľké klišé, čo však detskému divákovi určite nebude vadiť a na toho tvorcovia určite vsádzali najviac. Hodnotenie: 70% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

výborná pohádka,co jí trochu kazí průměr je,že je plná ironického humoru,který bohužel většina lidí ani nepochopí,ale kdo má tenhle humor rád by jí měl rozhodně vidět.Je zajímavá,pěkná,vtipná a rozhodně nebude pohoršovat děti jelikož právě tenhle humor nejspíš vůbec nepochopí,ale ani děti se u ní nudit nebudou.Byla jsem na ní v kině a upřímně asi 90 % divaků nepoznalo vtip,to byl ale klídeček :D konečně jsem si jednou užila film bez toho,aby mi do toho někdo vydával nějaké zvuky.Prostě výborná ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(51/2013, DVDRip) / Tak ja som sa slušne zabavil. Trošku mi animák pripomínal kombináciu Monsters a Toy Story. Pár slušných vtípkov, dobrý soundtrack. (6/10). ()

venison 

všechny recenze uživatele

Spíše pro mladší diváky, ale sekvence na planetě Zemi mě bavila velmi, zejména zajatí UFOnci a dva podivní fandové mimozemšťanů :-D ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemilosrdná nuda. Mimozemšťani jsou celkem sympatičtí, i když až ti, které potkáváme na Zemi. Modrásci maj z nepředstavitelného důvodu sympatické jen mužské pohlaví. Každopádně jsem se u toho párkrát usmála. Nejvíc asi u scén s dvěma pozemšťany, kteří se snaží spřátelit. Děti to možná baví, ale já ke konci už přeskakovala.. Co také stojí za zmínku je hezkej soundtrack. Zápletka nijak neohromí originalitou, až na online seznamku, ta mi fakt dostala. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byla to sice skvělá snaha o to, udělat z toho nejoblíbenější animák roku, ale podle mě se jim to opravdu vůbec nepovedlo. Přišlo mi to trapné a zbytečné. Je tam sice plno hlášek, ale nejsou tak vtipné, jak si mysleli (spíše - jak tu již párkrát padlo - je to spíše pro malé děti, které se smějou téměř všemu), ale pro mě to bylo spíše velké utrpení. Snaží se to dost uhrát na efektech, které ale nejsou tak efektivní a na zrychlení veškerých scén, aby se ušetřil jak čas, tak se i kladl důraz na akci....Pro malé děti ten film chválím, ale nad 10 let si myslím, že je už bavit nebude... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých fórků a jednoduše načrtnuté, sympatické postavy, víc toho tento zcela průměrný a neambiciózní CGI animák nenabízí. Zajímavá premisa postupně vyšumí do zběsilé, pestrobarevné akce s poučením, že rodina je základ. Sotva 3*, děcka ale určitě zabaví. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem svižný - mimozemská akce, pěkné představení planety ABBA, teda BAAB. Zápletku jsem si přál tak trochu stealth, což mi nevyšlo a i přes to, že se jedná o animák směřován více k dětskému publiku, jako pohádka na víkend to určitě obstojí. Nejvíc jsem se nudil v pasáži "save mission" jinak to celkem utíkalo a pak mohli udělat ještě jednu chuťovku. Ty 2 experty mohli nadabovat Simon Pegg a Nick Frost, bylo by to dokonalé. [FILM VIDĚN DÍKY ČSFD] ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Filmů s mimozemskou tématikou je z nějakého důvodu hodně (Příšerky z vesmíru, Planeta 51, Máma mezi marťany, Monstra vs. vetřelci atd.). Některé jsou slabší, některé silnější, ale zrovna tenhle film válí. Má spoustu vtipných odkazů na pozemské celebrity jako Cowell, a nebo na sociální sítě s jejich zakladateli. Velmi zajímavý kousek, který se pyšní rodinnými problémy mezi bratry na své pekelné cestě zemí, kde najdou další přátele, a tam se snaží zničit lstivého generála, který nenechá žádného mimozemšťana na holičkách. Zasloužené 4 hvězdy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to presne to, čo by som očakával, ale určite to bolo pozerateľné a vtipnejšie ako veľa omnoho známejších a nezrovnateľne drahších konkurentov. ()

Reklama

Reklama