Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Recenze (105)

Han22 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, průměrné zpracování. Parta mimozemšťanů se snaží utéct z nejnebezpečnějšího místa ve vesmíru - planety Země a přelstít šíleného generála, který si staví svůj paprsek smrti. Je to hezké, ke konci akční a pěkně animované, ale opravdu jen pro děti, plné klišé, sentimentu, rodinných hodnot (dva bratři kteří k sobě musí najít cestu) a velice infantilního humoru. První liga animáků je jinde. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu silné kafe. Hádám věkovou kategorii maximálně tři léta, nikdo starší to nemůže zvládnout bez psychické újmy až do konce. Jednu hvězdu dávám za bluetube a docela pěknou grafiku.. Z nudy jsem si ale musela začít prohlížet katalog RockPointu.. až tak to bylo ubohé.. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Scenáristi naprali do Útěku z planety Země snad všechna klišé, co existují: dialogy počínaje a různými scénami konče. U vzhledu jednotlivých postaviček je HODNĚ znát inspirace jinými animáky (Shrek, Příšerky s. r. o., Megamysl). Na druhou stranu mě pobavilo množství parodií (James Bond, CNN a další) a samotnej příběh vlastně zas taková ptákovina není. :-) Jenom to holt není film, na který se bude dlouho vzpomínat… ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain (spíš dětská) pohádka s jasným poselstvím, že rodina má držet po hromadě, ať se děje cokoliv. Naštěstí ne příliš infantilní, takže do kina může v klidu nakráčet celá rodina. 6/10 ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

No, pecka jako Toy story nebo Ice Age to není ale znám rozhodně dost animáků co jsou horší a mají mnohem lepší hodnocení. Já jsem se u těchto vesmírnejch příšerek celkem dobře bavil a klidně bych se podíval i podruhé. No je pravda že to zatím nemá ani 1500 hodnocení tak uvidíme časem. Ale rozhodně další rodinný Sci-fi co mě určitě neurazí a na který jednou rád mrknu s děckama. 3* za 64% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Slušný animák, který sice nepřináší nijak objevný příběh a tradičně sází na rodinné hodnoty, ale jinak funguje dobře. Animace fajn, akce i vtípky dobré, rychle to odsejpá. Děti si určitě hvězdičku přihodí. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád ty dětské ulítlé animáky, kde je to samé... Bum...Bác, jen proto aby se děti smáli. Ale tenhle se mi narozdíl od tech ostatních vesmírných líbil. No a teď už známe skutečné zakladatele Facebooku, Googlu a ''dotykáčů''. ()

sandinista 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět se Stallonem Escape Plan a omylem jsem shlédl tuhle pohádku - chyba. Inu, není každý den posvícení. 3D 1080p ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Je to natočené pro ty mladší a řekl bych, že se jedná o poctivě odvedenou práci. Ti starší a dospělí si toho v tom ale asi moc nenajdou, mimo pár vtípků a dobře sestaveného soundtracku, protože se jedná o velmi lineární a jednoduché dílko. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Moje chyba, že jsem se dívala na animák pro malé děcka, ale rodiče doprovázející caparty do kina snad nemusí trpět. Morální ponaučení je však hezké, ale tentokrát zase pro jinou věkovou skupinu, protože přesvědčte pětiletého klučinu o tom, že jeho obrýlený tatík je víc cool než televizní celebrita. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák, je udělaný tak nějak napůl. Kdyby někdo z tvůrců, zašel do PIXARU a poptal se co a jak ( pořád nemůžu nějak pochopit, proč se některé společnosti prostě nespojí a nedělají na společných filmech - vydělaly by na tom podle mě všichni ) bylo by to určitě daleko líp zpracováno. Příběh je dětskej jak se dalo očekávat a animace je tak na hraně lepšího průměru. Slizkej plazivec a jednooká cholerička, se dětem na 99% budou líbit a generála ( už od pohledu hnusák ) samozřejmě nenávidět. Já si myslím že se z příběhu dalo vytřískat daleko víc a mohla to být dobrá nahrávka na případné pokračování. // - // Co jsem ve filmu celkem ocenil, byla future technologie ( nebo spíše emzácká ) A jak Gary opravoval ten Bluboniovej reaktor, tak detaily byly prostě hezky zpracované ( jak to do sebe pěkně zapadalo a atak ) -- Kdybych na tom byl v kině asi by mě ty prachy i celkem mrzely, ale na flash klíči od kamaráda ( hodně , ale hodně kvalitní kinorip - až jsem se musel přesvědčit že nekoukám na DVD ) se to dalo zkousnout. 3 hvězdy ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Infantilní ano. Vtipné tolik ne. Ale docela dojemné a zabaví dostatečně. Ne zrovna nápaditý snímek, s minimem gagů, ale s klidem pro celou rodinu. ()

PlutisMovie 

všechny recenze uživatele

průměrná, tuctová, oddechová, animovaná pohádka, kde to zachraňovali vtípky a narážky na Iron Mana, případně Jamese Bonda. Film je natočen pro mladší diváky, ale neurazí.60% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Určená jasně pro děti, ja to ale zjistil až v pulce filmu, tak jsem se už nějak dokoukal. Jako pohodová oddechovka posloužila dobře, vtípky pobavily, hlavně tedy ke konci jich bylo dost. Ale konečně jsem se dozvěděl kdo vynalezl a vymyslel vyhledávač, sociální sítě, internet, dotykovou obrazovku a mobily - mimozemšťani umí,no :D Ale jinak nic nového. 5/10 ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Klasický kreslený rodinný film. Je jasné, že v kritice musím být hodně mírný, protože se nejedná o normální film. Určitě si u toho odpočinete a budete se s dětmi bavit. ()

Reklama

Reklama