Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 1

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Recenze (105)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Klasický animák z radu tých, ktoré si pozriete, neurazia, nemáte problém ich dopozerať do konca a aj sa v priebehu filmu občas pobavíte, ale v konečnom dôsledku nie sú v ničom výnimočné (ani postavami, ani príbehom) a o pár mesiacov si ani nespomeniete na to, o čom to vlastne bolo. ()

Tamtrman 

všechny recenze uživatele

Keď som som si už začal mysliť že na animáče som starý(alebo sa už dobré netočia), tak konečne po dlhšej dobe prišiel taký čo ma vyviedol z omylu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Útek z planety země je průměrný a tuctový animák pro děti. Zelení mimoňové z jakési planety cestují k nám na Zemi prožít velké dobrodružství. No proč ne? Zápletka nebyla úplně k zahození a snímek měl pár dobrých a vtipných momentů. Toto minimum má ale dneska skoro každý druhý animák a tak se bez výrazných a stylových hlavních postav Útěk z planety země topí v průměru..... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Hodně pro děti, ale i pro ně nudné. Velmi nepovedené vtipy, bez šarmu a odpichu, předvídatelné od první do poslední sekundy. Škoda. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerný animák, ktorý sa hrá na to, aký je strašne cool a ide s dobou. No nie je to tak. Je tam síce zopár vtipných scén a dobrých prirovnaní, ale inak je to celkom suchý filmik, ktorý snáď nestojí ani za zhliadnutie. Ale je to farebné a hýbe sa to, takže pre deti ako stvorené. A navyše deti nehľadajú logiku, chcú sa len baviť. ()

Echoes odpad!

všechny recenze uživatele

Žena v domácnosti je to pravé ořechové, být jiný je meh a dementní děcko to přece zachrání (jako vždycky). Pokud je Vám víc, než 6 let (nebo máte IQ větší, než sklenička vody) tak si radši prostřelte hlavu - bude to zajímavější večer! Strašné stupidní a namáhavé na sledování, protože jsem se u toho nudil i přes to, že vína bylo dost... Zabít, zastřelit, znesvětit, zakopat a nikdy v životě nenajít! ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Film určený převážně pro děti ze školky. Tomu odpovídá i jednoduchý děj a styl humoru. Na druhou stranu ale pěkná animace.. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Animovaná pohádka nejen pro děti, ale i pro dospělé, kde se člověk odreaguje od všedních starostí, modré postavičky, které mají svoje kouzlo, mají svůj vlastní příběh a mě se tato pohádka prostě líbila ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbilo, příběh byl dobrodružný, taky jsem se u toho i zasmála. Ta naše "Dark Planet" má ale pověst v celém vesmíru a ti vůdci s plnovousem :-). I hudba se mi líbila. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Průměr. Nic nového, zásadního ani co by extra překvapilo. Žádná z postav nebyla tak unikátní, aby utkvěla v paměti. Příběh standard. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Další z masy chvalitebných animáků. Všechno hodně dobrý, ale něco tomu chybí na plné hodnocení. Přitom tomu vlasně není co vytknout. 80% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Animák musí být buď vtipný, nebo vypadat kouzelně. Tento není ani jedno. Alespoň ne pro mne. Opravdu tuctový podprůměrný počin. ()

Styxo 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to celkom ušlo. Dobre som sa zabavil a aj niektoré scény boli fakt super :) Takže celkovo hodnotím film kladne a vrele odporúčam ... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vskutku milá animovaná prechádzka vesmírom v podaní Brunkera s podivnými postavičkami, ktoré vám musia v konečnom dôsledku vyčariť úsmev na tvári. Niektoré hlášky super, animácie na požadovanej úrovni a dej síce jednoduchý, ale tak pri animákoch sa to jednoducho musí odpustiť. Väčšinu filmu som sa ale nudil, čo bolo spôsobené určite tým, že je to zamerané primárne na najmenšie publikum. Avšak pobaví. 55 % ()

Domas88 odpad!

všechny recenze uživatele

Už stačí prosím už dost, netočne to v takovém množství tyhle animáče už je to trapné a ubohé.. Na tomhle není nic k smíchu ani k pobavení a už vůbec ne ke scénáři všechno víte dopředu.. Je to trapas... ach jo :( ()

Reklama

Reklama