Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Recenze (105)

WoodoX 

všechny recenze uživatele

Úplne úbohý humor, pre päťročné deti. Fakt ako, kto o tomto vyhlási, že to je dobrý animák, mal by si pozorne prezrieť portfólio všetkého, čo sa točí... toto bola trápna útrapa. ()

Neckys 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomíná Planetu 51, ať už stejným stylem postav, tak i trošku příběhem (pravděpodobně stejný autor, nebo studio - to jsem nikde nedohledala). Jinak je to, ale pěkný animák, patří do řady těch lepších. Jak už bylo řečeno, spíše pro děti :-) ()

wick 

všechny recenze uživatele

Průměrný animák...který nabízí omšelé chlichés o zlých lidech a hodných emzácích, pár fórků, ale celkem zbytečný film. ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Nedá se filmu upřít celá řada vtipných gagů. Což takhle podpisový arch na podlaze area 51? Co seznam vynálezů emzáků v našich životech? Já budu shovívavý...za 4! ()

Richi007 

všechny recenze uživatele

Kresleným pohádkám prostě nerad ubližuji hodnocením. Je to pro děti, které mají menší chápání než my (ikdyž u někteřých zdejších komentátorů by se dalo o tom polemizovat). Každopádně nechápu vždycky ty hodnocení. To jako čekáte u kreslených pohádek větší smysl? Nápad? Pořádný děj? Fuk! Prostě je to skvělý a já se u toho bavil a na odreagování super a to mi k tomu stačí. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Slabší podprůměrný animáček. Byla to fajn oddechovka na vypnutí myšlenkových pochodů. Ale scénář byl příšli jednoduchý, prostě pro děti akorát. Trochu mě i mrzelo, že si s tím víc nepohráli, protože to jinak vypadalo dobře. Mimozemšťánků by mohlo být ještě víc. Ale holt muselo vše ustoupit tomu, že rodina je to, na čem opravdu záleží a bez klišé by to nešlo. Byly tu asi dva momenty, kdy jsem se div neválela smíchy, ale to bylo vykoupeno mdlým zbytkem všech dialogů. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák pre deti. Príliš sa tlačí na pílu s charaktermi. Najlepší vtip je upratovač stúpajúci na metlu aj keď nerozumiem ako ho môže udrieť. ()

Allein4 odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek filmu naprosto nezáživný, postavy jednoduše nesedly. Tím vidím podobnost s jiným animáčem "Rio", kde jsem začátek taktéž moc nemusel. Jenže Rio se nakonec vybravilo do velmi ucházejícího snímku, kdežto Escape From Planet Earth nikoliv. Pravda, bylo to hodně barevné, ale takhle jsem to nemyslel :-) Nevím úplně, pro koho to bylo natočené, tipoval bych do max 3 let... Nuda, nezáživnost, nevtipnost, a tak je odpadní hodnocení naprosto přesné. Není to holt Pixar. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný scénář a režie. Postavičky celkem šly i když jejich povahy jsou profláknuté a všední a jsou skoro v každém animáku akorát jinak vypadají. Záporák hodně slabý a jeho důvody jsou hodně blbé. Vtípků strašně málo. Takže to vlastně koukatelné moc není. Celkově to neurazilo, ale spíše unudilo. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Vcelku zdařilý animák, který sice netrhá bránice a neútočí na nejinteligentnější publikum, zato zpříjemní odpoledne kdy chcete vypnout. Myslím, že je mnohem víc horších animáků s lepším ohodnocením. ()

XTrader 

všechny recenze uživatele

V dnešní změti sraček konečně jeden skvělý animák. Děj svižný, postavy výborné a celková zápletka mne přišla celkem originální. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že to není originální? Je to velmi konzistentní a pro děti výchovné, a přesto si to stále drží laťku pobavit i rodiče. Dalo by se říct, že se jedná o velmi podhodnocenou sci-fi srovnatelnou kvalitou s Planetou 51, ale dalece přesahující stupidní komerční dětinskou kravinu Konečně doma. ()

JDejavu 

všechny recenze uživatele

Dobrých sci-fi pohádek nikdy není dost a i když by se dalo lecos vytknout co se týče scénáře a trochu křečovitého humoru, ve svém žánru je to špička. 5 hvězdiček (i za sbírku ufonů v Area 51 :) ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Vztahy syna a fotra nejsou skoro nikdy optimální a podobně ani tento film není optimální. Je to příjemná zábava, ale grafika mohla být rozhodně lepší, záporák není moc zápornej, je spíš trapnej, hrdina je tak trochu hňup a jeho brácha ještě větší (i když to má tak trochu ve scénáři), sem tam fakt dobrej fór, ale jinak ... no žádná rana do palice to není. ()

Karel.Racek 

všechny recenze uživatele

Ač je tento animáč výhradně určen dětem tak já se náramně bavil. Trocha akce, sem tam humor a velmi kvalitní vizuální podívaná. A narážky na Emeriku, jak musí mít všechno největší beru jako bonus. ()

websky 

všechny recenze uživatele

Útek z planéty Zem nepredstavuje veľmi nápaditý príbeh, ale akonáhle sa akcia rozbehne, nudiť sa nebudete. Deti pravdepodobne ocenia jeho dobrodružný dej, aj keď v nich určite nezanechá silný dojem. Decká si tu nájdu aj kopu plytkého humoru založeného skôr situačne, takže mu budú rozumieť a pobavia sa na vtipoch. Je tu aj pár úsmevných momentov pre dospelých. Vo filme je však dosť násilia takže podľa mňa nie je vhodný pre malé deti. Viac som písal v mojej recenzií pre rodičov. ()

Reklama

Reklama